Duo Peili: Sellon ja kanteleen taikaa

Seeli Toivio, sello
Hedi Viisma, kromaattinen kantele

Ohjelma 10 e

Kesäkonsertissa soi sellon ja kanteleen taikaa. Duo Peili on esiintynyt vuodesta 2006 ja on levyttänyt kaksi CD-levyä. Ohjelmisto on monipuolinen, sillä erityinen kromaattinen kantele mahdollistaa perinteisestä konserttikanteleesta poiketen lähes loputtoman laajan ohjelmiston. Hedi Viisma valmistelee musiikin tohtorintutkintoaan Sibelius-Akatemiassa; Seeli Toivio on tohtoriksi jo valmistunut. Duo on konsertoimnut kotimaassa lukemattomissa kirkoissa ja kappeleissa, sekä konserttisaleissa, musiikkifestivaaleilla ja käyttävät joskus myös sähköisiä soittimia konserteissaan. Artistit juontavat konsertin ja kertovat omista soittimistaan. Myynnissä CD-levyjä.

Havisevan rukoushuone

Noste! - ylistysilta

NOSTE - ylistystä, rukousta, iloa & yhteyttä

Kangasalan kirkko

Vuosi johtaa jouluun -konsertti, sekakuoro Pikantit

Kirkkovuoden päättyessä muistellaan mennyttä vuotta ja kuljetaan eri vuodenaikojen läpi kohti tulevaa joulua.