Kangasalan Majatalo

Majatalo-ilta on vapaamuotoisen kotoisa ilta musiikin, elämänläheisten teemojen, iltateen ja rukouksen merkeissä.

Loistavat musiikkivieraat ja kiinnostavat puheenvuorot tähdittävät jokaista iltaa. Yhteislaulut johtaa Staff-kuoro ja house band Jukka Herojan johdolla. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lasten oma Majatalo

Lasten Majatalo on samaan aikaan Majatalo-illan kanssa Perhetalolla (Tapulintie 2). Lasten Majatalossa seurakunnan lastenohjaajat ja isoset kertovat Majatalon teemoista lapsille sopivalla tavalla - leikein, lauluin ja askarteluin. Lasten Majatalo on suunnattu 0-6 vuotiaille ja 1-3 luokkalaisille koululaisille. Ohjelma aloitetaan yhdessä, mutta illan mittaan jakaannuttaan omiin puuhiin. Lasten Majatalossa saa pientä iltapalaa.

Hoitoon voi jättää lapsen, joka on tottunut olemaan hoidossa. Vanhemmat sitoutuvat olemaan puhelimella tavoitettavissa koko Majatalon ajan. Lasten Majatalo on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Helena Päivinen, 040 3098067
Seija Lohtander, 040 3098064

Majataloilta Kangasalan kirkossa, vihreillä valoilla valaistu alttari.
Staff-kuorolaisia ja Jukka Heroja Kangasalan kirkossa.
Majataloiltojen yhteislaulut johtaa Staff-kuoro Jukka Herojan johdolla.

Majatalot syksyllä 2022

11.9. Käsien Majatalo

16.10. Etsijöiden Majatalo

19.11. Vaikuttamisen Majatalo (HUOM! Lauantai!)

4.12. Joulun Majatalo