Apua riippuvuuksiin

Onko päihteidenkäyttö sinulle ongelma? Onko se tuonut mukanaan muita ongelmia elämääsi? Älä jää yksin asian kanssa, tule juttelemaan ja mukaan toimintaan!

Päihteiden liiallinen käyttö tai peliriippuvuus aiheuttaa usein tukun muita ongelmia. Voit joutua esimerkiksi taloudellisiin vaikeuksiin, kokea ongelmia ihmissuhteissa ja koko elämänlaatusi voi laskea. Tule keskustelemaan diakoniatyöntekijän kanssa, miten tilannettasi voisi helpottaa. Käymäsi keskustelu on aina luottamuksellinen. Yhdessä voimme etsiä ratkaisua, jotta ongelmasi eivät kasaudu.

Voit varata diakoniatyöntekijältä ajan keskusteluun diakoniatoimistoon tai sopia kotikäynnistä.

Seurakunnassa tehdään yhteisöllistä päihdetyötä nimellä Rajattomat

• Rajattomat on yhteisö, joka tukee päihteetöntä elämää toiminnan, keskustelujen ja vertaistuen avulla.
  • Rajattomat kokoontuu joka toinen tiistai (v. 2018 parittomat viikot/v. 2019 parilliset viikot) klo 10-14 Kirkonkylän seurakuntatalolla (Tapulintie 2).

Lisäksi toiminnassa järjestetään saunapäiviä, retkiä, vuosittainen leiri ja joulujuhla.

• Rajattomilla on oma toiminnasta kertova Facebook-sivu, käy tutustumassa ja tykkää. Ryhmän löydät nimellä Rajattomat Kangasalan seurakunta.
  • Voit tiedustella toiminnasta myös päihdetyöstä vastaavalta diakoniatyöntekijältä p. 040 3098041.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Yksinäinen rannalla