Ikäihmisten toiminta

Kyläkerhot

Ikäihmisille järjestetään kyläkerhoja Kirkonkylän seurakuntakodilla, Ruutanassa, Ranta-Einolassa, Vatialassa, Kuohenmaassa ja Saarikylissä. Osa kyläkerhoista järjestetään yleisissä kokoontumispaikoissa ja osa kodeissa. Kerhot kokoontuvat tammi-huhtikuussa ja syys-marraskuussa kerran kuukaudessa. Kokoontumispäivät ja -ajat ilmoitetaan srk:n nettisivujen lisäksi Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen lehdessä.

Kyläkerhot ovat tilaisuuksia tulla yhteen, tavata toisia ja vaihtaa kuulumisia. Saattaapa löytyä uusia ystäviä ja harrastuksiakin. Kokoontumisaika on 1,5h, johon sisältyy pienen ohjelman lisäksi kahvi. Kerhojen toiminnasta vastaavat diakoniatyöntekijät. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vatialankulma
Tiistaina 13.9, 11.10, 22.11 klo 10-12.

Ruutanan Monitoimitalo
Keskiviikkona  14.9, 12.10, 9.11  klo 10-12.

Ranta-Einola
Keskiviikkona tai torstaina 22.9., 27.10., 23.11., 14.12.  klo 13-15.

Saarikylät
Keskiviikkona (päivämäärät tulossa) klo 13-15.
Kokoontuminen Maria Tunkelolla, os. Viianmäentie 76.

Lähetyksen ja diakonian kyläkerho

Kirkonkylän seurakuntakoti
Parillisilla viikoilla tiistaina klo 13.00.

Kirkonkoto

Kirkonkoto on yhdessäoloa, ohjelmaa, virikkeitä ja vuorovaikutusta joka toinen viikko. Kirkonkodon ohjelmaan sisältyy maittava lounas, jonka valmistaa seurakunnan keittiöpalvelun henkilökunta. Ruokailu ja kahvi omakustannushintaan 6 €.

Sahalahden srk-talo
Parittoman viikon tiistaina klo 10-13.30.

Kuhmalahden Pentosali
Parillisen viikon keskiviikkona klo 11-14.

Ikäihmisen kädet ristissä.
Iäkkäämpi naishenkilö istuu pöydän ääressä käteensä nojaten, hymyilee ja katsoo kameraan.