Ikäihmisten toiminta

Kyläkerhot ja muut ryhmät

Ikäihmisille järjestetään kyläkerhoja Ruutanassa, Havisevalla, Ranta-Einolassa, Vatialassa, Kuohenmaassa ja Saarikylissä. Osa kyläkerhoista järjestetään yleisissä kokoontumispaikoissa ja osa kodeissa. Kerhot kokoontuvat tammi-huhtikuussa ja syys-marraskuussa kerran kuukaudessa. Kokoontumisaika on 1,5h, johon sisältyy pienen ohjelman lisäksi kahvi. Kerhojen toiminnasta vastaavat diakoniatyöntekijät.

Kyläkerhot ovat tilaisuuksia tulla yhteen, tavata toisia ja vaihtaa kuulumisia. Saattaapa löytyä uusia ystäviä ja harrastuksiakin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kokoontumispäivät ja -ajat ilmoitetaan srk:n nettisivujen lisäksi Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen lehdessä.

Kirkonkoto

Kirkonkoto on yhdessäoloa, ohjelmaa, virikkeitä ja vuorovaikutusta joka toinen viikko. Kirkonkodon ohjelmaan sisältyy maittava lounas, jonka valmistaa seurakunnan keittiöpalvelun henkilökunta. Ruokailu ja kahvi omakustannushintaan 6 €.

Kokoontumispaikat ja -ajat

Kirkonkylän seurakuntakoti

Parillisen viikon ti klo 10-13.30, alkaa 4.9.

Sahalahden srk-talo

Parittoman viikon ti klo 10-13.30, alkaa 28.8.

Kuhmalahden Pentosali

Parittoman viikon ke klo 11-14.30, alkaa 12.9.
Ikäihmisen kädet
Ikämiehen kädet