Päiväkerhot

Päiväkerhotoiminta on suunniteltu lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukemiseksi. Yhdessä ihmetellen tutustutaan Raamatun kertomuksiin, leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja välillä ulkoillaan. Lapset tuovat mukanaan pienet terveelliset eväät, jotka nautitaan kerhon aikana.

Seurakuntamme päiväkerhot on suunnattu 35-vuotiaille lapsille. Kerholaisten tulee olla omatoimisia wc- ja ruokailutilanteissa. Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa. Päiväkerhoryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Kerhopaikkaa haetaan keväisin yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Kerhotoiminta on maksutonta.

Haku päiväkerhoon

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella sähköpostitse tiia.ritola@evl.fi

Kerhopaikkaa voi hakea kun lapsi on yli 3-vuotias.

Joskus ikärajasta voidaan hieman joustaa perustellusta syystä, erillisen harkinnan mukaan, jos kerhoryhmässä on tilaa. Etusijalla ovat kuitenkin 3-5 -vuotiaat.

Päiväkerhot kaudella 2021–2022

(Kevätkausi 2022 starttasi viikolla 3)

• Vatialan Kulma (Vatialantie 1, Kangasala)

• Aamupäiväryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 8.30 - 11.30
    • Iltapäiväryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13.00 - 16.00

• Suoraman seurakuntakeskus (Suoramantie 9, Kangasala)

• tiistaisin ja perjantaisin kello 8.30 - 11.30

• Sahalahden seurakuntakoti (Kurviksenkuja 5, Sahalahti)

• tiistaisin ja perjantaisin kello 8.30 - 11.30

Lapsi leikkii junaradalla
Kolme lasta kaulakkain ja hymyillen.