Päiväkerhot

Päiväkerhotoiminta on suunniteltu lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukemiseksi. Yhdessä ihmetellen tutustutaan Raamatun kertomuksiin, leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja välillä ulkoillaan. Lapset tuovat mukanaan pienet terveelliset eväät, jotka nautitaan kerhon aikana.

Seurakuntamme päiväkerhot on suunnattu 35-vuotiaille lapsille. Kerholaisten tulee olla omatoimisia wc- ja ruokailutilanteissa. Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa. Päiväkerhoryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Kerhopaikkaa haetaan keväisin yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Kerhotoiminta on maksutonta.

Haku päiväkerhoon

Haku tulevalle kaudelle syksy 2021 - kevät 2022 on päättynyt. Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella sähköpostitse tiia.ritola@evl.fi

Kerhopaikkaa voi hakea sen vuoden syksystä, kun lapsi täyttää vaadittavan iän, eli kaudelle 2021-2022 seuraavasti:

• 3-vuotiaiden kerhoon vuonna 2018 syntyneet
  • 4-vuotiaiden kerhoon vuonna 2017 syntyneet
  • 5-vuotiaiden kerhoon vuonna 2016 syntyneet

Joskus ikärajasta voidaan hieman joustaa perustellusta syystä, erillisen harkinnan mukaan, jos kerhoryhmässä on tilaa. Etusijalla ovat kuitenkin 3-5 -vuotiaat.

Päiväkerhot tulevalla kaudella 2021–2022

(alkaen viikolla 33)

• Vatialan Kulma (Vatialantie 1, Kangasala)

• Aamupäiväryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 8.30 - 11.30
    • Iltapäiväryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13.00 - 16.00

• Suoraman seurakuntakeskus (Suoramantie 9, Kangasala)

• tiistaisin ja perjantaisin kello 8.30 - 11.30

• Sahalahden seurakuntakoti (Kurviksenkuja 5, Sahalahti)

• tiistaisin ja perjantaisin kello 8.30 - 11.30

Lapsi leikkii junaradalla
Kolme lasta kaulakkain ja hymyillen.