Omaa paikkaa etsimässä?

Onko nuortentoiminta jo taakse jäänyttä elämää? Aikuisuus ja opiskelu häämöttävät edessä tai ovat jo todellisinta totta? Löydä oma paikkasi seurakunnan nuorten aikuisten ja opiskelijoiden toiminnasta!

Nuora

Tervetuloa mukaan uudistuneeseen nuorten aikuisten toimintaan! Tule mukaan toimintaan, jossa pääset osallistumaan ja keskustelemaan erilaisista aiheista. Iltojen yhteiseen pöytään voi tuoda pientä purtavaa mukanaan, illat päättyvät hartauteen klo 21. Nuoran käsiohjelman löydät tästä klikkaamalla!

Tulevia Nuoran tapahtumia:

14.9. Soulfood, Seurahuone klo 18. Tehdään ja syödään yhdessä ruokaa. Ilmoitathan etukäteen ruoka-aineallergioistasi nuora.kangasala[at]gmail.com

19.10. Seksuaalisuudesta, Seurahuone klo 18. Tabut pöydälle, puhetta asiallisesti, syyttämättä ja syyllistämättä. Mukana Heidi-pappi ja asiantuntijoita.

16.11. Nuttu-ilta, Suoraman takkahuone klo 18. Kotoilua, musisointia, rukoilua, kutimet, villasukat, kaakao, Raamattu, kynttilät. Mukaan voit ottaa myös oman soittimen.

Toimintaa muualla

UUSI VERSO on Tampereen seurakuntayhtymän alla toimiva nuorten aikuisten yhteisö. Yhteisön suurin ja näkyvin toimintamuoto on Varikkomessu, joka kokoaa yhteen ihmisiä niin Tampereelta kuin sen ympäristökunnista. Messun jälkeen tarjolla niin kirkkokahvit kuin mahdollisuus jäädä rukouspalveluun. Lähde tutustumaan Uuden Verson toimintaan yksin tai kaverin kanssa!

tikkataulu