Kuorot

Uudet ja entiset laulajat, sydämellisesti tervetuloa mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä kuorojen johtajiin.

Kangasalan kirkkokuoro

Oman kylän kaunis kotikirkko ja sen urkuparvi tulevat kirkkokuorolaisille tutuksi. Kuoro laulaa kotikirkon messussa varsinkin kirkkovuoden juhla-aikoina. Laulamme kirkollisia lauluja, perinteistä ja gospelia, säestyksellisiä ja a cappella. Kirkkokuoro täytti 140 vuotta syksyllä 2012. Perinteet ovat pitkät.

Perinteikkään kirkkokuoron päätehtävä on rikastuttaa seurakunnan messuja ja jumalanpalveluksia, mutta kuoro esiintyy myös muissa tilaisuuksissa ja pitää omia "laulajaisia" yleisölle kerran kaudessa. Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-19.30 kirkonkylän seurakuntakodilla. Nuotinlukutaito on eduksi muttei välttämätön. Ohjelmisto koostuu perinteisestä jumalanpalvelusmusiikista unohtamatta kuitenkaan hengellisiä lauluja ja gospelia. Kuoroa johtaa kanttori Jukka Heroja.

Kuoro aloittaa syyskauden 12.9. klo 18.

Sahalahden kirkkokuoro

Pirteä 4-ääninen Sahalahden kuoro.  Laulamme sekä vanhaa että uudempaa hengellistä kuoromusiikkia. Keväällä 2017 kuoro täytti 125 vuotta.

Kuoro harjoittelee Sahalahden srk-talossa (Kurviksenkuja 5) torstaisin klo 19−20.30 alkaen 13.9.2018.
Kuoroa johtaa kanttori Janne Kyrönlahti.

Kuhmalahden Vivace-kuoro

Kuoro on toiminut jo muutaman vuoden rikastuttamassa seurakunnan messuja ja tapahtumia. Ohjelmistoon kuuluvat niin vanhat ja uudet hengelliset laulut, joita laulamme joko yksi- tai kaksiäänisesti, joskus jopa rytmisoittimilla värittäen. Kuoro koostuu nuorekkaista ja iloisista aikuisista – tule mukaan!

Harjoitukset torstaisin 18–20 Kuhmalahden Pentosalissa (seurakuntatalo, Lehtitie 1) 13.9.2018 alkaen.
Kuoroa johtaa kanttori Tarja Sillanpää.

Melody-kuoro Tapulintuvalla

Pirteä lapsikuoro. Laulumme ovat etupäässä hengellisiä, mutta mukaan mahtuu toki muitakin lastenlauluja tarpeen mukaan. Ohjelmistoa toteutamme yksiäänisesti, vuorolauluina tai kaksiäänisesti. Erilaisia rytmi- ja melodiasoittimia käytämme myös paljon värittämään musisointiamme. Mukana saamme olla perhemessuissa, erilaisissa seurakunnan juhlissa tai viemässä tervehdystä ikäihmisille.Kaikki laulavat lapset iloisesti mukaan, niin saat kuorokansion kainaloon!

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17–18.30 Tapulintuvassa (Tapulintie 2) 12.9.2018 alkaen.
Kuoroa johtaa kanttori Tarja Sillanpää.

Päiväkuoro kirkonkylällä

Perinteisiä ja uudempia hengellisiä lauluja päiväsaikaan varttuneen väen kesken. Ikä-ihmisille mukavaa yhdessäoloa, haasteellistakin laulunharrastusta, sekä esiintymisiä seurakunnan tilaisuuksissa ja jumalanpalveluksissa, sekä vierailuja laulamisen merkeissä palvelutaloissa. Tervetuloa myös uudet laulajat!

Päiväkuoro kokoontuu torstaisin klo 16−17.30 Kirkonkylän seurakuntakodissa (Tapulintie 2) 13.9.2018 alkaen.
Kuoroa johtaa Janne Kyrönlahti.

Majatalo-iltojen Staff-kuoro

Staff toimii Majatalo-illoissa esilaulaja ryhmänä yleensä bändin säestämänä, mutta esittää myös omia musiikkinumeroitaan. Staff-kuorolaiset ovat monipuolisia muusikoita ja osa hallitsee muitakin soittimia. Staff laulaa omiin mikrofoneihin, ja laulajalta odotetaan vastuullisuutta ja esiintymiskokemus on hyväksi. Kuoro harjoittelee joka kuukausi, mutta vaihtelevina aikoina ja viikonpäivinä. Kuorolaisia on listoilla kymmeniä, mutta yleensä noin 15-20 laulajaa lavalla. Kuoroa johtaa kanttori Jukka Heroja.

nuotti