Toimintaa Kuhmalahdella

Kirkonkoto

Joka toinen viikko klo 11-14.30 ke 16.1. alkaen Pentosalissa (pariton viikko). Maksuton ateria. Seurakunta kustantaa ruokailun Kilpikosken testamenttivaroilla. Taksikyydit omavastuuhinnoin.

Raamattupiiri

Joka toinen maanantai klo 17 Pentosalin kerhohuoneessa alkaen 7.1. Käymme Raamattua läpi yhdessä Lea Pyyhtiän johdolla.
Avoin päiväkerho Pentosalissa tiistaisin klo 9.30- 11.30.

Perheille

Avoin perhekerho tiistaisin klo 9.30-11.30 Pentosalissa. Yhteistä toimintaa alle kouluikäiselle lapselle ja aikuiselle (äiti, isä, hoitaja, isovanhemmat...).

Miestenillat

Miesteniltoja vietetään Jussin kodalla, os. Pohjantie 507, Kuhmalahti, sekä Pentosalissa, os. Lehtitie 1, Kuhmalahti. Tarjolla pientä purtavaa, miehistä jutustelua ja yhdessäoloa sekä Sanaa. Seuraa tapahtumakalenteriamme, seurakuntapalstojamme Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen Lehdessä sekä Facebook-sivuamme.

Kuoro

Vivace-kuoro Kuhmalahdella kokoontuu torstaisin Pentosalissa klo 18-20. Neliäänisen kuoromme ohjelmistoon kuuluu monipuolisia hengellisiä lauluja, sekä gospelia. Tiedustelut kanttori Tarja Sillanpää, p. 040 309 8092.