Toimintaa Kuhmalahdella

Konsertit

6.10. Tampereen filharmonisten kamarimuusikoiden jousikvartetin konsertti Kuhmalahden kirkossa klo 15.
Konsertissa kuullaan Mozartin, Tsaikovskin, Sibeliuksen ja Antonin Dvorakin musiikkia.
Vapaa sisäänpääsy, kahvitarjoilu, vapaaehtoinen ohjelmamaksu Kuhmalahden kappeliseurakunnan musiikkityön hyväksi.

19.12. Vivace-kuoro joulukonsertti klo 18.30 Kuhmalahden kirkossa. Vapaa pääsy.

Kirkonkoto

Joka toinen viikko klo 11-14.30 ke 11.9. alkaen Pentosalissa (pariton viikko). Maksuton ateria. Seurakunta kustantaa ruokailun Kilpikosken testamenttivaroilla. Taksikyydit omavastuuhinnoin.

Raamattupiiri

Joka toinen maanantai klo 17 Pentosalissa alkaen 30.9. Käymme Raamattua läpi yhdessä Lea Pyyhtiän johdolla.

Perheille

Avoin perhekerho tiistaisin klo 9.30-11.30 Pentosalissa. Yhteistä toimintaa alle kouluikäiselle lapselle ja aikuiselle (äiti, isä, hoitaja, isovanhemmat...).

Miestenillat

Miesteniltoja vietetään Jussin kodalla, os. Pohjantie 507, Kuhmalahti, sekä Pentosalissa, os. Lehtitie 1, Kuhmalahti. Tarjolla pientä purtavaa, miehistä jutustelua ja yhdessäoloa sekä Sanaa.
Syksyn miesteniltojen päivämäärät Jussin Kodalla: 17.9. 15.10. 12.11 ja 17.12.

Kuoro

Vivace-kuoro Kuhmalahdella kokoontuu torstaisin Pentosalissa klo 18-20. Neliäänisen kuoromme ohjelmistoon kuuluu monipuolisia hengellisiä lauluja, sekä gospelia. Tiedustelut kanttori Tarja Sillanpää, p. 040 309 8092.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, seurakuntapalstojamme Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen Lehdessä sekä Facebook-sivuamme.

diakoni, rippikoulukoordinaattori, virkavapaalla
Kuhmalahden kulmat