Perhemessut ja -kirkot

Aarrearkkumessu sunnuntaina 10.3. ja 28.4. kello 11.00 Kangasalan kirkossa.
Messu kestää n. tunnin ja sen jälkeen Kirkonkylän seurakuntakodilla on maksuton keittolounas, sekä lapsille askartelua tai muuta tekemistä.
Aarrearkkumessut ovat suunnattu erityisesti lapsiperheille, saarna on usein näytelmä tai lapsia osallistava ja laulut on valittu lapset mielessä pitäen.

Kirkossa on lasten leikkihuone, jossa saa olla messun aikana, jos penkissä istuminen ei huvita. Kirkon takaosassa on myös ikäryhmittäin kirkkopusseja, jonka voi ottaa penkkiin mukaan messun ajaksi.

Perheiden tapahtumat

Perheiden talvirieha lauantaina 27.1. kello 13-16 Pyysalossa.

Nooan Arkki -perhetapahtuma lauantaina 17.2. kello 13-17 MalmAreenalla.

Pääsiäisaiheinen kurkkaa kirkkoon-tapahtuma torstaina 21.3. kello 17.30-19 Kangasalan kirkossa.

Lapsille järjestetään pyhäkouluja Keidasmessujen ja Eväsmessujen yhteydessä sekä Lasten Majatalo Majatalo-iltoina. Uutuutena vuodesta 2023 lähtien Kirjepyhäkoulu. Lisätietoa Pyhäkouluista.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterissamme, Facebookissa, Instagramissa, Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Häme -lehdessä.

Pappa, mummu, äiti, isä ja kaksi lasta istuu omakotitalon puisilla rappusilla.
Työntekijä pukeutuneena varhaiskasvatuksen leijona-maskotiksi, taustalla värikkäitä valoja ja lippunauhoja