Perheiden tapahtumat

Pyysalon juhannusjuhla
Koko perheelle sopiva juhannusjuhla Pyysalossa pe 21.6. Katso lisää: Pyysalon Juhannusjuhlat - Kangasalan seurakunta

Seurakunta mukana Lasten Löytöretki-tapahtumaviikolla
Kirkon aarrejahti
Tule auttamaan kirkon kadonneiden aarteiden etsimisessä. Seikkailu sopii kaikenikäisille laidasta laitaan. Isommille on luvassa pulmia ja toiminnallisia tehtäviä, pienimmille pehmolampaiden etsimistä ja silittelyä sekä värityskuvia.
Ei pääsymaksua
Keskiviikkona 26.6. klo 14:30 – 19:00
Torstaina 27.6. klo 14:00 – 17:00
Perjantaina 28.6. klo 09:30 – 14:00

Perheiden päivät Pyysalossa
Pyysalossa on perheen hyvä olla! Jo lähes perinteeksi muodotuneet Perheiden päivät Pyysalossa ovat taas tulossa kesällä. Perheiden päivää vietetään ulkona (toivottavasti) kauniissa säässä. Päivän aikana pihapelit ovat käytössä, saunat ovat lämpimät ja nuotiolla leimuaa tuli. Omat eväät mukaan ja  koko perheen voimin viettämään hauskaa päivää Pyysalon upeissa maisemissa.
Kesän 2024 Perheiden päivät: tiistai 16.7. klo 16.00-20.00 sekä torstai 8.8. klo 16.00-20.00

Perhetalon kesäolkkarit
Perhetalon ovet ovat auki tiistaisin kesä- ja heinäkuussa klo 9.30-12. Kesäolkkarissa voi hengailla, tavata tuttuja, puuhailla yhdessä ja syödä omia eväitä. Järjestettyä ohjelmaa ei ole. Lapset oman aikuisen seurassa. Tervetuloa!

Koulupolulle siunaaminen uusille eskareille maanantaina 5.8.2024 kello 18.00 Kangasalan kirkossa.
Tervetulleita ovat kaikki esikouluun menevät lapset ja heidän läheisensä. Tilaisuus kestää noin 30-45 minuuttia.
Toivomme, että lapsella olisi alttarin äärellä mukana siunaamassa kummi, tai muu hänelle läheinen aikuinen.
Kotiin lähtiessään lapsi saa kynäpenaaliinsa täytettä, joten se kannattaa ottaa mukaan.
Mikäli perheessänne on sekä eskariin että ekaluokalle menevä, voitte valita tuletteko maanantai-illan vai tiistai-illan tilaisuuteen.

Koulupolulle siunaaminen uusille ekaluokkalaisille tiistaina 6.8.2024 kello 18.00 Kangasalan kirkossa.

Perhemessut ja -kirkot

Pyhäkoulut

Lapsille järjestetään pyhäkouluja Keidasmessujen ja Eväsmessujen yhteydessä sekä Lasten Majatalo Majatalo-iltoina. Uutuutena vuodesta 2023 lähtien Kirjepyhäkoulu. Lisätietoa Pyhäkouluista.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterissamme, Facebookissa, Instagramissa, Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Häme -lehdessä.

Pappa, mummu, äiti, isä ja kaksi lasta istuu omakotitalon puisilla rappusilla.
Työntekijä pukeutuneena varhaiskasvatuksen leijona-maskotiksi, taustalla värikkäitä valoja ja lippunauhoja