Tervetuloa kerhoihin!

Vallitseva koronatilanne vaikuttaa  tällä hetkellä toimintaamme niin, että kerhojen osallistumismääriä on jouduttu rajaamaan ja  joidenkin toiminta keskeyttämään toistaiseksi.  Kerhotietojen yhteydessä on tarkemmat infot korona-ajan ilmoittautumiseen ja toimintaan liittyen.

Seurakunnan nuorisotyö järjestää alakouluikäisille harraste- ja liikuntakerhoja ympäri Kangasalaa. Olet erittäin tervetullut mukaan kerhoilemaan!

Kerhomme on suunnattu koululaisille koulupäivän jälkeiseksi harrastukseksi, johon kaikki ovat tervetulleita.

Pyydämme yhteydenpitoa ja turvallisuutta varten kaikkia kerholaisten huoltajia ilmoittamaan yhteystiedot tämän linkin kautta, mikäli niitä ei ole aikaisemmin annettu: koululaistyön kerhokausi 2020-2021 yhteystietojen jättö.

kyniä

Kerhotoiminta kevään 2021 osalta jatkuu joidenkin kerhojen osalta viikolla 16. Mikäli kyseisen kerhon perässä ei ole tekstiä, että kerho on toistaiseksi tauolla koronan takia, kerhotoiminta pyörii rajoitusten puitteissa.

KOKKIKERHOISSA  ja KLUBI-ILLASSA, joissa toiminnan luonne mahdollistaa myös satunnaisen kerhossa käymisen, on nyt keväällä voimassa etukäteen ilmoittautuminen jokaista kerhokertaa kohden. Tämä siksi, että  mahdollisimman moni voisi osallistua toimintaan. Maksimi ryhmäkoko on 10 henk. ohjaajat mukaanlukien.

Kerholaisten vanhemmat ilmoittavat kerholaisen työntekijän Whats uppiin ( Ari Vettenranta 040 3098083) viimeistään kerhopäivää edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä (osallistujan etu/sukunimi, kerho sekä kerhopaikka), jolloin selviää onko ryhmässä vielä tilaa. Jos ryhmään ei enää sillä viikolla mahdu, lähetetään siitä tieto ilmoittautuneelle viimeistään kerhopäivää edeltäneenä iltana. Etukäteen voi ilmoittautua ainoastaan seuraavaa kerhokertaa varten. Ilmoittautuminen seuraavaan kerhokertaan alkaa  heti kerhotilanteen jälkeen.

MUUT KERHOT (Gospel dance, Nikkarointi ja Bändikerho)

Näihin kerhoihin ilmoittaudutaan vain kerran. Uusia otetaan mukaan niin kauan kuin ryhmäkoko sen sallii tai jos joku jää kesken kauden pois toiminnasta. Ilmoittautuminen tämän kevään kerhokauteen työntekijän Whats uppiin ( Ari Vettenranta 040 3098083). Mukaan toimintaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. (osallistujan etu/sukunimi, kerho sekä kerhopaikka)

SÄHLYKERHOT OVAT KORONATILANTEEN VUOKSI TAUOLLA

Kerhotoiminnassa noudatetaan seuraavia yleisiä ohjeita:

• kerhonohjaaja käyttää maskia
  • pyritään pitämään turvavälit
  • ryhmän koko enintään 10 henkilöä sisältäen ryhmänohjaajat
  • käsien pesusta/ käsidesin käytöstä huolehditaan
  • sairaana oleva lapsi ei voi osallistua kerhotoimintaan

MAANANTAI

• Gospel dance  1-6 luokkalaisille klo 16.00-17.00 Parkissa

TIISTAI

• Isä-poika sähly klo 18.00-20.00 Suoraman seurakuntaltalolla (toistaiseksi tauolla koronan takia)
  • Suoraman kokkikerho jakautuu kahteen ryhmään keväällä 2021 ilmoittautua voi jompaan kumpaan ryhmään.
  • Kokkikerho 1.  1-6-luokkalaisille klo 16.00-17.30 Suoraman seurakuntatalolla
  • Kokkikerho 2.  1-6-luokkalaisille klo 18.00-19.30 Suoraman seurakuntatalolla

KESKIVIIKKO

• Sählykerho 3 -luokkalaisille klo 13.15-14.15 Ruutanan koululla (toistaiseksi tauolla koronan takia)
  • Nikarointikerho 1-6-luokkalaisille klo 17.00-18.00 Huutijärven seurakuntatalolla

TORSTAI

• Sählykerho 1-3-luokkalaisille klo 16.30-17.30 Suoraman seurakuntatalolla (toistaiseksi tauolla koronan takia)
  • Kokkikerho 1-6-luokkalaisille klo 16.30-18.30 Vatialan seurakuntatalolla
  • Leivontakerho 1-6-luokkalaisille klo 17.00-19.00 Ruutanan seurakuntatalolla
  • Bändikerho 4-7-luokkalaisille klo18.00-19.00 Bändikämpällä , Perhetalon päätyssä Tapulinmäellä (toistaiseksi tauolla koronan takia)
  • Klubi-ilta  5-7  luokkalaisille klo 18.00-19.30 Parkissa

KESÄKERHOT

Koululaisten kesälomalla järjestetään kesäkerhot 1-2 luokan päättäneille Vatialan ja Ruutanan seurakuntataloilla. Lisätiedot kesäkerhoista: Varhaiskasvatuksen ohjaaja Marja Syrjäpalo: marja-liisa.syrjapalo@evl.fi, 0403098071. Ilmoittautuminen 2021 kerhoihin täällä.