Tervetuloa kerhoihin!

Vallitseva koronatilanne vaikuttaa  tällä hetkellä toimintaamme niin, että kerhojen osallistumismääriä on edelleen jouduttu kiristämään ja  joidenkin toiminta keskeyttämään toistaiseksi.  Kerhotietojen yhteydessä on tarkemmat infot korona-ajan ilmoittautumiseen ja toimintaan liittyen.

Seurakunnan nuorisotyö järjestää alakouluikäisille harraste- ja liikuntakerhoja ympäri Kangasalaa. Olet erittäin tervetullut mukaan kerhoilemaan!

Kerhomme on suunnattu koululaisille koulupäivän jälkeiseksi harrastukseksi, johon kaikki ovat tervetulleita.

Pyydämme yhteydenpitoa ja turvallisuutta varten kaikkia kerholaisten huoltajia ilmoittamaan yhteystiedot tämän linkin kautta, mikäli niitä ei ole aikaisemmin annettu: koululaistyön kerhokausi 2020-2021 yhteystietojen jättö.

kyniä

Kerhotoiminta kevään 2021 osalta on käynnissä joiltain osin tietyin koronarajoituksin. Mikäli kyseisen kerhon perässä ei ole tekstiä, että kerho on toistaiseksi tauolla koronan takia, kerhotoiminta jatkuu.

KOKKIKERHOISSA  JA KLUBI-ILLASSA, joissa toiminnan luonne mahdollistaa myös satunnaisen kerhossa käymisen, on nyt keväällä voimassa etukäteen ilmoittautuminen jokaista kerhokertaa kohden, jotta voidaan taata sallittu 1+5 hengen ryhmäkoko ja jotta mahdollisimman moni voisi osallistua toimintaan.

Kerholaisten vanhemmat ilmoittavat kerholaisen työntekijän Whats uppiin ( Ari Vettenranta 040 3098083) viimeistään kerhopäivää edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä (osallistujan etu/sukunimi, kerho sekä kerhopaikka), jolloin selviää onko ryhmässä vielä tilaa. Jos ryhmään ei enää sillä viikolla mahdu, lähetetään siitä tieto ilmoittautuneelle viimeistään kerhopäivää edeltäneenä iltana. Etukäteen voi ilmoittautua ainoastaan seuraavaa kerhokertaa varten. Ilmoittautuminen seuraavaan kerhokertaan alkaa  heti kerhotilanteen jälkeen.

MUUT KERHOT (Gospel dance, Nikkarointi ja Bändikerho)

Näihin kerhoihin ilmoittaudutaan vain kerran. Uusia otetaan mukaan niin kauan kuin ryhmäkoko sen sallii tai jos joku jää kesken kauden pois toiminnasta. Ilmoittautuminen tämän kevään kerhokauteen työntekijän Whats uppiin ( Ari Vettenranta 040 3098083). Mukaan toimintaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. (osallistujan etu/sukunimi, kerho sekä kerhopaikka)

SÄHLYKERHOT OVAT KORONATILANTEEN VUOKSI TAUOLLA

Kerhotoiminnassa noudatetaan seuraavia yleisiä ohjeita:

• kerhonohjaaja käyttää maskia
  • kerhoon otetaan vain alle 12 vuotiaita
  • pyritään pitämään turvavälit
  • ryhmän koko enintään 6 henkilöä sisältäen ryhmänohjaajat
  • käsien pesusta/ käsidesin käytöstä huolehditaan
  • sairaana oleva lapsi ei voi osallistua kerhotoimintaan

MAANANTAI

• Gospel dance  1-6 luokkalaisille klo 16.00-17.00 Parkissa (toistaiseksi tauolla koronan takia)

TIISTAI

• Isä-poika sähly klo 18.00-20.00 Suoraman seurakuntaltalolla (toistaiseksi tauolla koronan takia)
  • Suoraman kokkikerho jakautuu kahteen ryhmään keväällä 2021 ilmoittautua voi jompaan kumpaan ryhmään.
  • Kokkikerho 1.  1-6-luokkalaisille klo 16.00-17.30 Suoraman seurakuntatalolla
  • Kokkikerho 2.  1-6-luokkalaisille klo 18.00-19.30 Suoraman seurakuntatalolla

KESKIVIIKKO

• Sählykerho 3 -luokkalaisille klo 13.15-14.15 Ruutanan koululla (toistaiseksi tauolla koronan takia)
  • Nikarointikerho 1-6-luokkalaisille klo 17.00-18.00 Huutijärven seurakuntatalolla

TORSTAI

• Sählykerho 1-3-luokkalaisille klo 16.30-17.30 Suoraman seurakuntatalolla (toistaiseksi tauolla koronan takia)
  • Kokkikerho 1-6-luokkalaisille klo 16.30-18.30 Vatialan seurakuntatalolla
  • Leivontakerho 1-6-luokkalaisille klo 17.00-19.00 Ruutanan seurakuntatalolla, kerotoiminta jatkuu talviloman jälkeen.
  • Bändikerho 4-7-luokkalaisille klo18.00-19.00 Bändikämpällä , Perhetalon päätyssä Tapulinmäellä (toistaiseksi tauolla koronan takia)
  • Klubi-ilta rajoituksien vuoksi poikkeuksellisesti vain 5 luokkalaisille klo 18.00-19.30 Parkissa