Hyvää vanhemmuudelle

Hyvää vanhemmuudelle-toiminta kohdistuu eri-ikäisten lasten vanhemmille. Haluamme tukea vanhemmuutta monenlaisissa elämäntilanteissa. Tarjoamme tietoa ja työkaluja vanhemmuuden kysymyksiin mm. kehittämällä vanhemmuustaitoja. Autamme näkemään toivoa vaikeiltakin tuntuvissa elämäntilanteissa.

Monipuolista Hyvää vanhemmuudelle

  • Olohuone toiminta on ohjattua matalan kynnyksen kohtaavaa toimintaa eri ikäisille. Sinne voi tulla yhdessä lasten kanssa. Ohjelma alkaa hiljentymisellä, jonka jälkeen on Perhetalon tarjoama aamupala. Ohjelma jatkuu aikuisten ja lasten omilla hetkillä.
  • Luentojen, teemapäivien ja videoklippien kautta voi vahvistaa omaa vanhemmuutta. Keskeisiä aiheita ovat vuorovaikutus-, tunne- ja ristiriitojen ratkaisutaidot.
  • Avoimet ja suljetut vanhemmuusryhmät tarjoavat aikuisille ohjattua ohjelmaa ja vertaiskeskustelua. Erilaisia teemaryhmiä voi toivoa meiltä työntekijöiltä.
  • Tapahtumia ja juhlahetkiä järjestämme koko perheille yhteistyössä muiden kanssa. Kesäisin järjestetään esimerkiksi Perhetalon Puutarhajuhlat.
  • Vapaaehtoistyötä pääsee myös tekemään erilaisissa tapahtumissa ja olohuonetoiminnassa.
  • Henkilökohtaista tukea: Perhetalon terapeutit ovat apunasi jaksamiseen ja vanhemmuuteen liittyvien kysymysten käsittelyssä.

Hyvää minulle  -viikonloppu naisille, äideille ja isoäideille

La-su 13.-14.11 klo 10-18.

Mitkä asiat ja ihmiset ovat vahvistaneet minua elämäni polulla? Voimavarakeskeinen katsaus omaan elämään. Viikonloppuun tullaan ystävän kanssa. Tehtäviä, keskusteluja ja rukousta.  Sopii eri ikäisille naisille, äideille ja isoäideille. Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivujen kautta 1.10 alkaen.

Nuori äiti pitää sylissään noin vuoden ikäistä lasta.