Perhetalo

Tapulintie 2 , 36200 Kangasala

Kangasalan seurakunnan perhetalo.

Teemoina parisuhde, vanhemmuus & isovanhemmuus

Perhetalo tarkoittaa seurakunnan uutta toimintamuotoa, joka keskittyy erityisesti vanhemmuuden tukemiseen ja monimuotoisten perheiden kohtaamiseen. Perheellä tarkoitamme kaikkia talouksia, joissa asuu yksi tai useampi henkilö eli toimintamme on suunnattu mm. parisuhteessa oleville, ydinperheille, sateenkaariperheille, yksinhuoltajille, isovanhemmille ja perheestä haaveileville. Olet tervetullut, olit sitten millaisessa elämäntilanteessa tahansa.

Perhetalossa järjestetään kaikenlaista kivaa tekemistä yhdessä, mutta tarjolla on myös mm. mielenkiintoisia keskusteluita ja ryhmiä. Ohjelmakattaukseemme kuuluu esimerkiksi vapaamuotoista olohuonetoimintaa, yhteisiä ruuanlaittohetkiä, keskusteluiltoja, perheneuvontaa, eropalveluita, lasten kuorolaulua, Majatalo-iltojen yhteydessä lasten majataloja, perhepyhäkoulua, asiantuntijaluentoja ja erilaisia ryhmiä liittyen esimerkiksi isovanhemmuuteen, kummiuteen tai tahattomaan lapsettomuuteen. Otamme mielellämme vastaan toiveita eli jos mielessäsi on ehdotuksia mitä kaikkea muuta voisimme järjestää, laita ihmeessä viestiä!

Tutustu Perhetalon tiloihin virtuaalisesti:

Miten löydän perille?

Perhetalo sijaitsee Kangasalan keskustassa Kangasalan kirkon viereisellä mäellä eli Tapulinmäellä. Talon toisessa päädyssä on Perhetalon kohtaamispaikat ja Olohuone ja toisessa Siipi. Rakennuksen alakerrassa on bändikämppä. Samassa pihapiirissä on myös Kirkonkylän seurakuntakotiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.