Perhetalo

Arjen värejä, tukea & tapaamisia

Kangasalan seurakunnan perhetalo.

Tapulintie 2, 36200 Kangasala

Tutustu Perhetalon tiloihin virtuaalisesti:

Teemoina parisuhde, vanhemmuus & isovanhemmuus

Perhetalo on seurakuntamme toimintamuoto, joka keskittyy erityisesti vanhemmuuden ja parisuhteiden tukemiseen sekä perheiden kohtaamiseen. Toimintamme on suunnattu kaikenlaisille kokoonpanoille. Niin parisuhteessa oleville, eroneille, ydinperheille, uusperheille, sateenkaariperheille, yksinhuoltajille, isovanhemmille ja perheestä haaveileville. Olet tervetullut Perhetalolle, olit sitten millaisessa elämäntilanteessa tahansa.

Perhetalossa järjestetään monenlaista ohjelmaa parisuhteiden ja vanhemmuuden teemoihin liittyen. Tarjolla on muun muassa lasten ja vanhempien tai isovanhempien yhteistä kerhotoimintaa, asiantuntijaluentoja, keskusteluiltoja ja erilaisia aikuisten ryhmiä, lasten kuorolaulua, Majatalo-iltojen yhteydessä lasten majataloja ja perhepyhäkoulua.

Seurakunnan perheterapeutti tarjoaa keskusteluapua Perhetalon tiloissa ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Aikoja voit kysyä suoraan perheterapeutti Laura Niskalta.

Otamme mielellämme vastaan toiveita toimintaamme liittyen. Jos mielessäsi on ehdotuksia siitä mitä kaikkea muuta voisimme Perhetalolla järjestää, laita ihmeessä viestiä!

Vuokraamme Perhetalon siipeä

Tilan vuokrahinnat löytyvät hinnastosta. Perhetalon siipi sopii erilaisiin ryhmä-kerho- ja kokoustilaisuuksiin.

Miten löydän perille?

Perhetalo sijaitsee Kangasalan keskustassa Kangasalan kirkon viereisellä mäellä eli Tapulinmäellä. Talon toisessa päädyssä on Perhetalon kohtaamispaikat ja Olohuone ja toisessa Siipi. Rakennuksen alakerrassa on bändikämppä. Samassa pihapiirissä on myös Kirkonkylän seurakuntakoti.

Tiedustelut ja varaukset:

0403098000 Seurakuntatoimisto

Leikkinurkkaus Leikkinurkkaus
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc
Kahviastiasto
Ruokailuastiasto
Pöytiä ja tuoleja
Fläppitaulu
Omatoiminen tilaisuus

Tärkeä aikuinen & lapsi -kerho

Tärkeä aikuinen & lapsi -kerho aikuisille ja pikkulapsille. Lapsen sopiva ikä tähän kerhoon on vauvasta pikkukoululaiseen. Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Tarjolla ohjattua tekemistä, pieni hartaushetki sekä ravitseva iltapala.

Nepsyn vanhempana -vertaistukiryhmä

Avoin keskusteluryhmä nepsylasten ja -nuorten vanhemmille Perhetalolla parillisten viikkojen maanantai-illoissa.

Perhetalon lukupiiri

Perhetalon lukupiiri tarjoaa mahdollisuuden kirjallisuudesta, ihmisyydestä ja elämästä keskustelemiseen. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla Laura Niskalle, niin saat tiedot luettavasta kirjasta.

Perhetalon Kesäolkkari

Tervetuloa Perhetalon Kesäolkkariin kesä- ja heinäkuussa tiistaisin klo 9.30-12. Lapset vain oman aikuisen seurassa. Omat eväät mukaan!