Perhetalo

Arjen värejä, tukea & tapaamisia

Kangasalan seurakunnan perhetalo.

Tapulintie 2, 36200 Kangasala

Tutustu Perhetalon tiloihin virtuaalisesti:

Teemoina parisuhde, vanhemmuus & isovanhemmuus

Perhetalo tarkoittaa seurakunnan toimintamuotoa, joka keskittyy erityisesti vanhemmuuden tukemiseen ja monimuotoisten perheiden kohtaamiseen. Perheellä tarkoitamme kaikkia talouksia, joissa asuu yksi tai useampi henkilö eli toimintamme on suunnattu mm. parisuhteessa oleville, ydinperheille, sateenkaariperheille, yksinhuoltajille, isovanhemmille ja perheestä haaveileville. Olet tervetullut, olit sitten millaisessa elämäntilanteessa tahansa.

Perhetalossa järjestetään kaikenlaista kivaa tekemistä yhdessä, mutta tarjolla on myös mm. mielenkiintoisia keskusteluita ja ryhmiä. Ohjelmakattaukseemme kuuluu esimerkiksi kerhotoimintaa, yhteisiä ruuanlaittohetkiä, keskusteluiltoja, perheneuvontaa, eropalveluita, lasten kuorolaulua, Majatalo-iltojen yhteydessä lasten majataloja, perhepyhäkoulua, asiantuntijaluentoja ja erilaisia ryhmiä liittyen esimerkiksi isovanhemmuuteen, kummiuteen tai tahattomaan lapsettomuuteen. Otamme mielellämme vastaan toiveita eli jos mielessäsi on ehdotuksia mitä kaikkea muuta voisimme järjestää, laita ihmeessä viestiä!

Lue lisää Perhetalon toiminnasta!

Miten löydän perille?

Perhetalo sijaitsee Kangasalan keskustassa Kangasalan kirkon viereisellä mäellä eli Tapulinmäellä. Talon toisessa päädyssä on Perhetalon kohtaamispaikat ja Olohuone ja toisessa Siipi. Rakennuksen alakerrassa on bändikämppä. Samassa pihapiirissä on myös Kirkonkylän seurakuntakoti.

Pikkulapsi- perhekerho

Pikkulapsi- perhekerho Perhetalolla.
Kerho on tarkoitettu alle 3-vuotiaille lapsille vanhempineen. Mukana on seurakunnan lastenohjaaja sekä perhediakoni.

Miesten raamis

Keskusteleva ja avoin raamattupiiri miehille.

Perhetalon Iltakoulu

Iltakoulu on aikuisille suunnattu keskusteluilta, jossa pysähdytään kutsuvieraan mukanaan tuoman tarinan ja teeman äärelle. Lokakuun illassa puhumme kahden kodin lapsista ja yhteistyövanhemmuudesta. Vieraana on Perta Laatikainen, jolla on aiheesta omakohtaisia kokemuksia.

Isovanhempi-lapsi -kerho

Tule oman lapsenlapsesi tai vaikkapa naapurin lapsen kanssa viettämään ohjelmallinen ilta Perhetalolla.

Käsityöpiiri Näppituntuma

Lähetyksen ja käsitöiden ystävien viikoittainen kokoontuminen.

Perhetalon raamattupiiri

Kaikille seurakuntalaisille avoin raamattupiiri.

Pikkulapsi- perhekerho

Pikkulapsi- perhekerho Perhetalolla.

Miesten raamis

Keskusteleva ja avoin raamattupiiri miehille.