Perhetalo

Arjen värejä, tukea & tapaamisia

Kangasalan seurakunnan perhetalo.

Tapulintie 2, 36200 Kangasala

Tutustu Perhetalon tiloihin virtuaalisesti:

Teemoina parisuhde, vanhemmuus & isovanhemmuus

Perhetalo on seurakuntamme toimintamuoto, joka keskittyy erityisesti vanhemmuuden ja parisuhteiden tukemiseen sekä perheiden kohtaamiseen. Toimintamme on suunnattu kaikenlaisille kokoonpanoille. Niin parisuhteessa oleville, eroneille, ydinperheille, uusperheille, sateenkaariperheille, yksinhuoltajille, isovanhemmille ja perheestä haaveileville. Olet tervetullut Perhetalolle, olit sitten millaisessa elämäntilanteessa tahansa.

Perhetalossa järjestetään monenlaista ohjelmaa parisuhteiden ja vanhemmuuden teemoihin liittyen. Tarjolla on muun muassa lasten ja vanhempien tai isovanhempien yhteistä kerhotoimintaa, asiantuntijaluentoja, keskusteluiltoja ja erilaisia aikuisten ryhmiä, lasten kuorolaulua, Majatalo-iltojen yhteydessä lasten majataloja ja perhepyhäkoulua.

Seurakunnan perheterapeutti tarjoaa keskusteluapua Perhetalon tiloissa ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Aikoja voit kysyä suoraan perheterapeutti Laura Niskalta.

Otamme mielellämme vastaan toiveita toimintaamme liittyen. Jos mielessäsi on ehdotuksia siitä mitä kaikkea muuta voisimme Perhetalolla järjestää, laita ihmeessä viestiä!

Miten löydän perille?

Perhetalo sijaitsee Kangasalan keskustassa Kangasalan kirkon viereisellä mäellä eli Tapulinmäellä. Talon toisessa päädyssä on Perhetalon kohtaamispaikat ja Olohuone ja toisessa Siipi. Rakennuksen alakerrassa on bändikämppä. Samassa pihapiirissä on myös Kirkonkylän seurakuntakoti.

Leikkinurkkaus Leikkinurkkaus
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Toipuvien rajattomien hengellinen ryhmä

Rajattomat ovat erilaisista riippuvuuksista kärsiviä ihmisiä. Tämä joka maanantai Perhetalon siivessä klo 10-12 kokoontuva ryhmä on suunnattu jo pidempään riippuvuuksista erossa olleille henkilöille. Raittius, pelaamattomuus yms on jo tuttua, elämä on jo alkanut asettua aloilleen ja selviytymiseen on löytynyt apua ja keinoja.

Käsityöpiiri Näppituntuma

Lähetyksen käsityöpiiri

Perhetalon raamattupiiri

Kaikille seurakuntalaisille avoin raamattupiiri.

Pikkulapsi- perhekerho

Pikkulapsi- perhekerho Perhetalolla.
Kerho on tarkoitettu alle 3-vuotiaille lapsille vanhempineen. Mukana on seurakunnan lastenohjaaja sekä perhediakoni.

Miesten raamis

Keskusteleva ja avoin raamattupiiri miehille.

Isovanhempi-lapsi -kerho

Isovanhempi-lapsi -perhekerho isovanhempi-ikäisille ja pikkulapsille. Kerho on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista. Tarjolla ohjattua tekemistä, pieni hartaushetki sekä ravitseva iltapala

Toipuvien rajattomien hengellinen ryhmä

Toipuvat rajattomat hengellinen ryhmä. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Käsityöpiiri Näppituntuma

Lähetyksen käsityöpiiri