Virkatodistus ja sukuselvitys

Virkatodistusta tarvitaan mm. perunkirjoituksessa ja perinnönjaossa. Virkatodistuksen voi tilata Tampereen aluekeskusrekisteristä.

Virkatodistuksen tietosisältö määräytyy todistuksen käyttötarkoituksen mukaan:

• perushenkilötiedot sisältävä virkatodistus (henkilötiedot, lapset, puolisot)
  • virkatodistusta tietosisällöltään laajempi sukuselvitys (henkilötiedot, muuttotiedot, puolisot, lapset ja/tai vanhemmat)

Virkatodistuksen tai sukuselvityksen tilaaminen

Virkatodistuksen ja sukuselvityksen perunkirjoitusta varten voi tilata suoraan sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.tilaavirkatodistus.fi.

Yritysten ja yhteisöjen tilaukset tehdään Tampereen aluekeskusrekisterin lomakkeella.

Jos sähköinen tilaus ei onnistu, tilauksen voi tehdä myös puhelimitse puh. 03  2190 700 (arkisin klo 9–15)
tai sähköpostilla: keskusrekisteri.tampere@evl.fi.

Kirkkoon kuulumattomat tilaavat virkatodistuksen Digi- ja väestötietovirastostaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ruusu, tyhjä paperi ja vanhanaikainen mustekynä puisella pöydällä.

Sukututkimus

Omatoimisesti meillä voi itse tehdä sukututkimusta mikrofilmien avulla. Aika tätä varten varataan seurakuntatoimistosta. Muut tilauspyynnöt tehdään Tampereen aluekeskusrekisteriin