Tilavaraukset

Seurakunnan tiloja vuokrataan myös perhejuhliin sekä erilaisiin tilaisuuksiin. Tilojen hinnat näet hinnastosta ja tilavaraukset tehdään kirkkoherranvirastoon viraston aukioloaikoina.

Tilavarauksen peruuttaminen

Tilanvuokraaja voi perua varauksen kuluitta 14 vuorokautta ennen käyttöajankohtaa. Mikäli varaus perutaan 7–13 vuorokautta ennen käyttöajankohtaa, veloitetaan 20 % varauksen kokonaisarvosta. Jos varaus peruutetaan 0–6 päivää ennen käyttöajankohtaa, veloitetaan varauksen arvo täysimääräisenä.

Kastejuhlan juhlatila maksutta

Kangasalan seurakunta tarjosi 650-vuotisjuhlavuonnaan vuonna 2017 jokaiselle kasteen kautta Kangasalan seurakunnan uudeksi jäseneksi liitetylle juhlatilan maksutta. Seurakunta on jatkanut tätä toimintamallia edelleen.

Kastejuhlaa varten voi halutessaan varata seurakuntamme tilan kuluitta juhlakäyttöön. Valmiiksi kalustamisesta veloitetaan kalustuksen koon mukaan 50 € tai 100 €. Maksutta voi varata seurakuntakodin tai Kahvila Seurahuoneen. Muiden kuin Kangasalan seurakunnan jäseneksi kastettavien kastejuhlavarauksissa noudatetaan hinnaston mukaisia hintoja. Tilavaraukset tehdään kirkkoherranvirastosta.

asiakaspalvelu, laskutus, talous, henkilöstöhallinto
Myllystenpohjantie 2
36200 Kangasala

Avoinna: ma, ti ja pe klo 9-14, to klo 10-17. Ke suljettu. Laskutusosoite: Kirkon palvelukeskus, Kangasalan seurakunta, ++3195++, PL 378, 00026 BASWARE Verkkolaskuosoite: Kangasalan seurakunta, Y-tunnus 0205424-8, OVT-tunnus 003702054248, Operaattori Basware Oyj, Välittäjän tunnus BAWCFI22