Rippikoulu on seikkailu, jonka voi kokea vain kerran

Rippikoulu on osa kirkon kasteopetusta. Se antaa mahdollisuuden tutustua siihen uskoon, johon on kastettu. Samalla voi pohtia elämään ja uskoon liittyviä asioita. Rippikoulussa tutustuu uusiin ihmisiin, ja on mahdollisuus pohtia ja keskustella kaikesta maan ja taivaan välillä - vähän sen ylikin. Rippikoulussa perehdytään kristinuskon keskeisiin asioihin turvallisessa ilmapiirissä.

Rippikoulu käydään yleensä sen vuoden aikana, kun täytetään 15 vuotta. Myös aikuinen tai kirkkoon kuulumaton voi käydä rippikoulun.

Vuoden 2023 riparit omalla sivullaan

Syyskuussa julkaistaan sivusto kangasalanseurakunta.fi/rippikoulu. Sivustolta löytyy kaikki tieto koskien vuoden 2023 rippikouluja.

Kuvassa riparin isoset sytyttävät leirinuotiota iloisina keskellä kirkasta kesäpäivää.