Jumalanpalvelukset Kuhmalahdella

Kynttilänpäivä 7.2.2021
Messu Kuhmalahden kirkossa klo 12. Markku ja Monika Viitala, Tarja Sillanpää, teologiharjoittelija Frans Kinnunen.
Epidemiatilanteesta johtuen messu toimitetaan ilman paikalla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukseen on mahdollista osallistua Kuhmalahden kappeliseurakunnan Facebook-ryhmässä.
Jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollisuus osallistua ehtoolliseen kirkossa klo 13 - 14 siten, että kirkossa on kerralla korkeintaan 10 henkilöä.

Laskiaissunnuntai 14.2.2021
Ystävänpäivän facebook-live kirkkokahvit Kuhmalahden kirkosta klo 15.
Tilaisuuteen on mahdollista osallistua Kuhmalahden kappeliseurakunnan Facebook-ryhmässä.
Mukana Monika ja Markku Viitala, Sanna Vuorinen, Jukka Heroja.
Kirkkokahvilla kuullaan mm. Kuhmalahden koulun oppilaiden ystävänpäivärunoja sekä puhetta yhteisvastuukeräyksestä. Voit lähettää omia terveisiä tai ystävänpäivärunoja Kuhmalahden kappeliseurakunnan facebook sivun kautta yhteiseksi iloksi.

kappalainen, Kuhmalahden kappeliseurakunta
Kuhmalahden kulmat