Kangasalan kirkko

Ainontie 1, 36200 Kangasala

Kangasalan kirkko

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10. Muuna aikana avoinna tapahtumien yhteydessä sekä sopimuksen mukaan.

Kangasalan kirkko on vuonna 1767 valmistunut harmaakivikirkko. Kangasalan kirkon historian vaiheita löydät artikkelista Kangasalan kirkko.

Katso tästä Kangasalan kirkon esittelyvideo.

Step inside the Kangasala church to learn more about its rich history and beautiful interior!

Esteetön kirkko

Kirkkosaliin on esteetön kulku. Salissa on induktiosilmukka sekä laadukas esitystekniikka. Istumapaikkoja on 800 henkilölle.

Tilan varaukset Kirkkoherranvirastosta.

Kirkko sijaitsee aivan kuntakeskustan ytimessä. Seurakunnan ylläpitämiä paikoitusalueita on Ainontien varrella kirkon länsipuolella sekä viereisellä Tapulinmäellä. Huomioithan pysäköintikiekon käyttövelvollisuuden keskustan eri paikoitusalueilla.

Ainontie 1, 36200 Kangasala

Aamurukous

Kirkon kuorissa eli etuosassa.

Ainontie 1, 36200 Kangasala

Virastojen jouluhartaus

Tervetuloa hiljentymään joulun viettoon!