Kangasalan kirkko

Ainontie 1 , 36200 Kangasala

Kangasalan kirkko

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10. Muuna aikana avoinna tapahtumien yhteydessä sekä sopimuksen mukaan.

Kirkko on auki kesällä 2020 heinäkuussa arkisin klo 11-17, jolloin paikalla on myös opas. Kesä-elokuussa (10.6. alkaen) keskipäivän musiikkituokio keskiviikkoisin klo 12 & 13.

Kangasalan kirkko on vuonna 1767 valmistunut harmaakivikirkko. Kangasalan kirkon historian vaiheita löydät artikkelista Kangasalan kirkko.

Katso tästä Kangasalan kirkon esittelyvideo.

Step inside the Kangasala church to learn more about its rich history and beautiful interior!

Esteetön kirkko

Kirkkosaliin on esteetön kulku. Salissa on induktiosilmukka sekä laadukas esitystekniikka. Istumapaikkoja on 800 henkilölle.

Tilan varaukset Kirkkoherranvirastosta.

Kirkko sijaitsee aivan kuntakeskustan ytimessä. Seurakunnan ylläpitämiä paikoitusalueita on Ainontien varrella kirkon länsipuolella sekä viereisellä Tapulinmäellä. Huomioithan pysäköintikiekon käyttövelvollisuuden keskustan eri paikoitusalueilla.

Ainontie 1, 36200 Kangasala

Messu Kangasalan kirkossa

Pyhän Kolminaisuuden päivä -"Salattu Jumala".

Messuun voi osallistua joko kirkossa tai kotona striimin välityksellä. Messun ehtoollisen jako jatkuu kirkossa varsinaisen tilaisuuden päättymisen jälkeen klo 11.30-13. Voit siis katsoa ensin messun kotikirkkokanavalta ja tulla sen jälkeen ehtoolliselle kirkkoon.

Ainontie 1, 36200 Kangasala

Messu Kangasalan kirkossa

2.sunnuntai helluntaista -"Katoavat ja katoamattomat aarteet".

Messuun voi osallistua joko kirkossa tai kotona striimin välityksellä. Messu striimataan Kangasalan kotikirkkokanavalle. Messun ehtoollisenjako jatkuu kirkossa varsinaisen tilaisuuden päättymisen jälkeen klo 11.30 - 13. Voit siis katsoa ensin messun kotikirkkokanavalta ja tulla sen jälkeen ehtoolliselle kirkkoon.