Kangasalan kirkko

Ainontie 1 , 36200 Kangasala

Kangasalan kirkko ja hautausmaan puita.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10. Muuna aikana avoinna tapahtumien yhteydessä sekä sopimuksen mukaan.

Kangasalan kirkko on vuonna 1767 valmistunut harmaakivikirkko. Kangasalan kirkon historian vaiheita löydät artikkelista Kangasalan kirkko.

Katso tästä Kangasalan kirkon esittelyvideo.

Step inside the Kangasala church to learn more about its rich history and beautiful interior!

Esteetön kirkko

Kirkkosaliin on esteetön kulku. Salissa on induktiosilmukka sekä laadukas esitystekniikka. Istumapaikkoja on 800 henkilölle.

Tilan varaukset Kirkkoherranvirastosta.

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Kangasalan vanha hautausmaa

Ainontie 1, 36200 Kangasala

Messu Kangasalan kirkossa - suoratoistona Kotikirkkokanavalla

2.sunnuntai loppiaisesta- "Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa". Heidi Pitkänen, Jukka Heroja.

Ainontie 1, 36200 Kangasala

Kirkko avoinna hiljentymistä varten

Kangasalan kirkko on auki hiljentymistä, rukousta ja keskustelua varten. Paikalla on seurakunnan työntekijöitä keskustelua ja sielunhoitoa varten.