Aikuisten oma ripari järjestetään Pyysalossa 26.-28.4.2024

Eikö olisi mahtavaa kokea riparifiilis vielä kerran? Nyt pääset valmiiseen pöytään, saunomaan ja keskustelemaan elämän ja uskon mielenkiintoisista kysymyksistä. Leiri on "K-18" eli nimenomaan aikuisille suunnattu - olit sitten käynyt riparin aiemmin tai et. Myöskään kirkkoon kuuluminen ei ole välttämätöntä! 

  • Leirin ohjelmassa on mm. tutustumista, keskustelua, opetusta, hartauksia, iltaohjelmaa, riparilauluja, pelejä, saunomista sekä tietysti hyvää ruokaa ja yhdessä hengailua. Eli ihan kuin ripareilla yleensäkin!
  • Leiri alkaa perjantaina n. klo 16 ja päättyy sunnuntaina klo 12 tienoilla. Leirille odotetaan sitoutumista koko viikonlopuksi.
  • Leirin minimi-osallistujamäärä on 7-8 hlöä, maksimi 25 hlöä. Hinta koko viikonlopulta on 50€. 
  • Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo on laadukas ja monipuolinen vuokra- ja juhlatila, joka sijaitsee kauniissa maisemissa Kangasalan Lihasulassa Vesijärven rannalla. Pyysalossa myös monet nuoret käyvät riparinsa.

Ilmoittaudu mukaan 1.4. mennessä - ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä. 

Aikuisripari on varmasti erilainen ja mieleenpainuva kokemus! Halutessasi leiri voi olla myös ihan oikean aikuisrippikoulun pääosuus, eli leirille osallistuville voidaan räätälöidä sellainen lisäkokonaisuus, jonka jälkeen henkilö on oikeutettu kasteeseen ja konfirmaatioon. 

Lisätietoja riparista: petri.lassila@evl.fi / 040 309 8110

Ihmisiä nuotion ääressä