Hyvää parisuhteelle

Parisuhde on monille elämän tärkein suhde. Parisuhteesta huolehtiminen on tehokkain tapa huolehtia myös lapsista. Uskomme keskinäiseen kunnioitukseen perustuvan pitkän parisuhteen hyviin mahdollisuuksiin kaikkien perheen jäsenten kannalta.

Monipuolista Hyvää parisuhteelle

  • Videoklippien ja luentojen kautta voi vahvistaa omia vuorovaikutus-, tunne- ja ristiriitojen ratkaisutaitoja. Luentojen aiheet vaihtelevat vuosittain.
  • Teemapäivät syventävät luentojen aiheita ja sisältävät aiheeseen liittyviä tehtäviä ja vertaikeskusteluja.
  • Avoimet parisuhderyhmät tarjoavat aikuisille ohjattua parisuhdeohjelmaa ja keskustelua tärkeistä aiheista.
  • Viiniä ja flirttiä on marraskuinen juhlahetki parisuhteelle. Omassa kahden hengen pöydässäon aikaa kohdata oma kumppani hyvän ruuan, lasillisen viiniä ja hyvän ohjelman siivittämänä.
  • Rakkausmessussa on tarjolla toisenlaista viiniä ja leipää. Kerran vuodessa järjestettävä rakkausmessu järjestetään jonkun suuremman tapahtuman yhteydessä kirkossa.
  • Parisuhteen perheleiri on vuotuinen koko perheen leiri elokuussa Pyysalossa. Aikuisille on välillä omaa, parisuhdetta vahvistavaa ohjelmaa.
  • Parisuhdekurssi on jonkun teeman ympärille rakentuva 1-2 päivän mittainen kurssi.
  • Parisuhteen kuntokartoitus on 2x1,5 h mittainen keskustelu, joka on pysähdyspaikka pareille tutkia ”missä mennään”. Keskustelu etenee annettujen kysymysten ja tehtävien mukaan. Kuntokartoituskeskustelu sopii myös parisuhteesta haaveileville yksilöille.
  • Rakkaustalkkari –toiminnan kautta on mahdollista kouluttautua vapaaehtoiseksi toimijaksi perhetalolle. Koulutus lisää parisuhdetietoutta ja vahvistaa ihmissuhdetaitoja. Lähde mukaan,jos ihmissuhteiden kehittäminen innostaa sinua. Mukaan voi tulla yksin, oman kumppanin tai ystävän kanssa. Koulutuksia järjestetään kerran vuodessa.
  • Terapia-ajan voi varata parisuhdekysymyksiin. Voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

Parisuhteen perheleiri Pyysalossa 27.-29.8.2121

Tule mukaan viettämään aikaa perheen ja puolison kanssa parisuhteen perheleirille. Leirillä mukavaa tekemistä perheen pienille ja isoille lapsille, puolisoa unohtamatta. Parisuhteen perheleiri on 27.-29.8.2021 leiri- ja toimintakeskus Pyysalossa. Leirimaksu Aikuiset 45 €, lapset 3 - 17 v. 25 €, alle 3 v. maksutta. Ilmoittautuminen verkossa alkaa 7.7.2021. Ilmoittaudu leirille tästä linkistä.

Mies ja nainen katsovat käsi kädessä samaan suuntaan tyhjässä katsomossa.
Noin kaksikymmentä eri ikäistä naista ja miestä istuu ja nauraa. Kaikilla samanlaiset paidat.
Rakkaustalkkareita