Hyvää parisuhteelle

Parisuhde on monille elämän tärkein suhde. Parisuhteesta huolehtiminen on tehokkain tapa huolehtia myös lapsista. Uskomme keskinäiseen kunnioitukseen perustuvan pitkän parisuhteen hyviin mahdollisuuksiin kaikkien perheen jäsenten kannalta.

Monipuolista Hyvää parisuhteelle

• Videoklippien ja luentojen kautta voi vahvistaa vuorovaikutus- ja ristiriitojen ratkaisutaitoja.
  • Parisuhdepäivät  syventävät läheisyyttä ja lisäävät hyvinvointia.
  • Viiniä ja flirttiä on marraskuinen juhlahetki parisuhteelle. Omassa kahden hengen pöydässäon aikaa kohdata oma kumppani hyvän ruuan, lasillisen viiniä ja hyvän ohjelman siivittämänä.
  • Rakkausmessussa on tarjolla toisenlaista viiniä ja leipää.
  • Parisuhteen perheleiri on vuotuinen koko perheen leiri elokuussa Pyysalossa.
  • Parisuhteen kuntokartoitus on 2x1,5 h mittainen keskustelu, joka on pysähdyspaikka pareille tutkia ”missä mennään”. Keskustelu etenee annettujen kysymysten ja tehtävien mukaan. Kuntokartoituskeskustelu sopii myös parisuhteesta haaveileville yksilöille.
  • Rakkaustalkkari –toiminnan kautta on mahdollista kouluttautua vapaaehtoiseksi toimijaksi perhetalolle. Koulutus lisää parisuhdetietoutta ja vahvistaa ihmissuhdetaitoja. Mukaan voi tulla yksin, oman kumppanin tai ystävän kanssa. Koulutuksia järjestetään kerran vuodessa.
  • Terapia-ajan voi varata parisuhdekysymyksiin. Voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

PARISUHTEEN KEVÄTHUOLTO

Tule mukaan huoltamaan itseäsi ja parisuhdettasi.

Kehitä parisuhdettasi -luennot

Kirkonkylän seurakuntakodilla klo 18-19, luennoista vastaa Kangasalan seurakunnan perheterapeutti Arja Seppänen

Ma 7.3.   Piilossa olevat ristiriitojen syyt - lapsuuden kiintymyssuhteen vaikutus omiin toimintatapoihin.

• luento antaa eväitä sekä vanhemmuuteen että parisuhteeseen

Ma 14.3. Annan anteeksi - luovuutta sovintoon itsen ja toisen kanssa.

• miten anteeksi antaminen ja sydämen haavojen paraneminen eroavat toisistaan?
  • miten voin luoda armollisemman suhteen itseeni ja toiseen?
  • aiheen käsittely keskittyy yksilön näkökulmaan

Parisuhdepäivä

La 26.3. klo 10-14  Kirkonkylän seurakuntakodilla.

• Aamiainen
  • Ohjattu parisuhteen kuntokartoitus tai vanhemmuuden kuntokartoitus
  • Aloitteellisuus ja vastavuoroisuus -luento
  • Ohjattu parivenyttely.
  • Tulkaa rennoissa vaatteissa ja jumppamatot mukaan.
  • Voi osallistua myös osaan päivään

Ilmoittaudu parisuhdepäivään!

Parisuhdepäivä on maksuton ja avoin eri-ikäisille pareille. Ilmoittautuminen päättyy 18.3. klo 12.

Mies ja nainen katsovat käsi kädessä samaan suuntaan tyhjässä katsomossa.
Noin kaksikymmentä eri ikäistä naista ja miestä istuu ja nauraa. Kaikilla samanlaiset paidat.
Rakkaustalkkareita