Nuori seurakunta

Tervehdys! Olet löytänyt tiesi Kangasalan nuoren seurakunnan sivuille. Täältä löydät tietoa nuorisotyöstä ja sen järjestämästä toiminnasta rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tsiigaile rauhassa kiinnostavaa toimintaa ja tule rohkeasti mukaan!

Käy instagramissa seuraamassa @parkki.insta, sieltä löydät ajantasaisimman tiedon toiminnasta ja muutenkin fiiliksiä meidän menosta! Instan lisäksi muita meidän kanavia on Snapchatissa @parkkinuoret ja Discordissa AnttiNTO#2275 ja KrisseNTO#8419.

Nuorisotyön kevään käsiohjelman löydät tästä ja tästä!

Viikottaista toimintaa!

(HUOM! Viikoittainen toiminta tauolla / tapahtuu somessa ainakin pääsiäiseen asti, katso viikkokalenteri Instagramista @parkki.insta)

Nuortenillat Parkissa joka lauantai

14-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitetut nuortenillat, eli tuttavallisesti nuortsit ovat parasta lauantai-illan tekemistä. Parkin ovet aukeavat klo 18 ja ovet sulkeutuvat viimeistään klo 23. Illoissa vietetään aikaa yhdessä, lauletaan, kuullaan opetusta ja syödään yhdessä. Joskus nuortenilta saattaa olla jossain muussa tilassa kuin Parkissa, kannattaa siis tarkistaa päivät yllä olevasta ohjelmasta!

Nuortenilloissa on aina vastuutiimi, joka vastaa illan musiikki- ja ruokailupuolesta. Jos haluat mukaan kantamaan vastuuta, ole yhteydessä nuorisotiimiin tai ilmoittaudu mukaan tammikuun vastuutiimipäivään täältä!

Parkin avoimet ovet torstaisin

Nimensä mukaisesti nuorisotila Parkin ovet ovat auki! Torstaisin klo 15-17.45 olet tervetullut hengailemaan yhdessä, pelailemaan, juttelemaan ja tekemään läksyjä nuorisotilalla muiden nuorten kanssa.

tytöt heinikossa