Nuori seurakunta

Tervehdys! Olet löytänyt tiesi Kangasalan nuoren seurakunnan sivuille. Täältä löydät tietoa nuorisotyöstä ja sen järjestämästä toiminnasta rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tsiigaile rauhassa kiinnostavaa toimintaa ja tule rohkeasti mukaan!

Nuorisotyön käsiohjelmasta löydät kaiken tärkeän infon tältä keväältä! Lataa esite tästä ja ole aina kartalla siitä mitä tapahtuu!

Nuorisotyö järjestää retken Ranskan Taizéhen syyslomalla 14.-20.10.2019Klikkaa itsesi lisäinfoon ja ilmoittautumaan just tästä!

Kesänuortsit alkavat 31.5!

Kesällä 2019 nuorisotyössä puhaltavat uudet tuulet! Kesällä nuoriso kokoontuu perjantaisin kesänuortseihin klo 18-21. Ilta starttaa Parkista, josta suunnataan säävarauksella viettämään iltaa kaupungille, esimerkiksi uimarannalle, futiskentälle tai frisbeegolfradalle. Paikkaa mainostetaan Instagramissa (@parkki.insta) ja Parkin oveen jää myös merkintä siitä, mihin iltaa ollaan menty viettämään. Tule rohkeasti mukaan ja kerro missä sä haluisit nauttia kesäpäivästä!

Rippikoululaisten on mahdollista saada illasta merkintä passiinsa. Merkinnän saaminen edellyttää koko iltaan osallistumista.

Viikottaista toimintaa!

Nuortenillat ovat kesätauolla! Palaamme 24.8.2019!

14-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitetut nuortenillat, eli tuttavallisesti nuortsit ovat parasta lauantai-illan tekemistä. Parkin ovet aukeavat klo 18 ja illat jatkuvat aina klo 23 asti. Illoissa vietetään aikaa yhdessä, lauletaan, kuullaan opetusta Raamatusta ja syödään yhdessä.

Nuortenilloissa on aina vastuutiimi, joka vastaa illan musiikki- ja ruokailupuolesta. Jos haluat mukaan kantamaan vastuuta, ole yhteydessä nuorisotiimiin!

Avoimet ovet ovat kesätauolla! Palaamme 22.8.2019!

Nimensä mukaisesti nuorisotila Parkin ovet ovat auki! Torstaisin klo 15-18 olet tervetullut hengailemaan yhdessä, pelailemaan, juttelemaan ja tekemään läksyjä nuorisotilalla muiden nuorten kanssa.

tytöt heinikossa