Nuori seurakunta

Tervehdys! Olet löytänyt tiesi Kangasalan nuoren seurakunnan sivuille. Täältä löydät tietoa nuorisotyöstä ja sen järjestämästä toiminnasta rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tsiigaile rauhassa kiinnostavaa toimintaa ja tule rohkeasti mukaan!

Lataa tästä itsellesi nuorisotyön syksyn 2018 käsiohjelma ja olet aina kartalla siitä mitä tapahtuu!

Just nyt!

Ihan just nyt ei ole mitään, mutta älä unohda, että Maata Näkyvissä-festarien ilmoittautuminen alkaa 6.10.2018!

Viikottaista toimintaa!

Nuortenillat

14-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitetut nuortenillat, eli tuttavallisesti nuortsit ovat parasta lauantai-illan tekemistä. Parkin ovet aukeavat klo 18 ja illat jatkuvat aina klo 23 asti. Illoissa vietetään aikaa yhdessä, lauletaan, kuullaan opetusta Raamatusta ja syödään yhdessä.

Nuortenilloissa on aina vastuutiimi, joka vastaa illan musiikki- ja ruokailupuolesta. Jos haluat mukaan kantamaan vastuuta, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Ismo Vettenrantaan.

Avoimet ovet

Nimensä mukaisesti nuorisotila Parkin ovet ovat auki! Torstaisin klo 15.00-17.30 olet tervetullut hengailemaan yhdessä, pelailemaan, juttelemaan ja tekemään läksyjä nuorisotilalla muiden nuorten kanssa. Tästä on hyvä jatkaa suoraa myös raamattuluennolle.

Raamattuluennot

Torstaisin klo 18-19 Parkissa seurakuntapastori Marko Sagulin raamattuopetusta! Raamattuluennot ovat koko seurakunnalle tarkoitettuja, vaikka luentosarja pidetäänkin nuorisotilassa. Tervetulleita ovat kaikki vanhat, nuoret ja keski-ikäiset raamatuntuntemuksen tasoon katsomatta.

tytöt heinikossa