Yhteinen keittiö kutsuu aterialle

Yhteinen keittiö
Kangasalan seurakunta ja Kangasalan Helluntaiseurakunta tarjoavat vuorotellen viikoittain tiistaisin ilmaisen lounaan.

Ruokailuun kutsutaan erityisesti heitä, joiden taloudellista tilannetta tai esimerkiksi yksinäisyyttä yhteinen ateria helpottaa.

Ruokailu on parittomilla viikoilla klo 12 Kirkonkylän seurakuntakodissa, Tapulintie 2 ja parillisilla viikoilla klo 12 Helluntaiseurakunnalla, Myllystenpohjantie 8.

Yhteinen keittiö-hanke on sosiaali- ja terveysministeriön rahoittama ja Kirkkohallituksen koordinoima. Hankkeen tavoitteena on lisätä terveitä elintapoja, auttaa arjessa selviytymistä ja vähentää ruokahävikkiä. Kangasalla ruoka valmistetaan pääasiassa hävikkiruuasta, jota lahjoittavat Kangasalan Prisma, K-supermarket Kangasala ja Tokmanni.

Yhteinen keittiö -hanke