Koululaiset seurakunnassa

Kangasalan seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa alakouluikäisille lapsille ympäri vuoden. Kerhot, leirit ja retket ovat suunnattu kaikille kiinnostuneille koululaisille. Tutki sivupalkkia ja löydä itsesi tai lapsesi mukaan seurakunnan toimintaan.

Juuri nyt!

Ilmoittautuminen Myrsky-leirille alkaa maanantaina 16.9.2019! Myrsky-leiri on 7-10 -vuotiaiden syysleiri Pyysalon leirikeskuksessa 11.-13.10.2019. Lisätiedot Ari Vettenrannalta (0403098083). Ilmoittautumaan pääset täältä: ilmoittaudu Myrsky-leirille (aukeaa 16.9.)

Klubi-illat perjantaisin nuorisotila Parkissa klo 18–19.30 ovat 5.–7.-luokkalaisille koululaisille tarkoitettuja yhteisiä iltoja. Illoissa vietetään aikaa yhdessä pelaillen, musisoiden ja muiden aktiviteettien parissa. Syömme myös yhteisen iltapalan ja hiljennymme hartauteen. Lämpimästi tervetuloa mukaan klubille!

Antti Timonen
nuorisotyönohjaaja, kouluyhteistyö