Tervetuloa isoseksi!

Ripari on jäänyt taakse. Muistoja, kokemuksia ja kavereita on saatu, mutta mitä seuraavaksi? Haluatko tulla mukaan isoseksi? Isostoiminta on sinua varten!

Isostoiminta Kangasalla

Parhaimmillaan seurakunnan toiminnassa mukana oleminen on kasvattavaa, opettavaa, hyödyllistä ja hauskaa. Jos rippileiri oli sinulle hyvä kokemus, älä jää paitsi isostoiminnasta!

Isostoiminta antaa sinulle erinomaisia valmiuksia erilaisiin ryhmänohjaajan tehtäviin leiri- ja pienryhmätyössä. Toimintaan kannattaa tulla, vaikkei edes haluaisi isoseksi tai kerhonohjaajaksi. Kovatasoisessa toiminnassa saaduista taidoista ja todistuksesta on varmasti hyötyä muuallakin, hauskoista kokemuksista ja uusista kavereista puhumattakaan. Illoissa ja leireillä on upea tunnelma, joka tarttuu helposti jokaiseen.

Ota seurantaan myös @parkki.insta Instagramissa niin et missaa tiedotuksia isostoiminnasta!

Isostoiminnan syksy 2021-kevät 2022

Aloittavat isoset

Aloittavien isosten infotilaisuus nuorisotila Parkissa ti 24.8.2021 klo 16.30-18.00.

Aloittavilla isosilla on mahdollisuus joka viikko valita itselleen sopivampi ryhmä, joko tiistain tai keskiviikon ryhmä. Ryhmä kokoontuu aina parittomalla viikolla, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16.30-18.00. Ryhmien sisällöt ovat samalla viikolla vastaavat, eli voit myös vaihdella ryhmää johon osallistut oman aikataulusi mukaisesti.

Tiistain ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 31.8.2021 ja keskiviikon ryhmä 1.9.2021. Kevätkausi alkaa tiistaina 18.1.2022.

Aloittaneiden isosten ensimmäinen isosleiri oli syksyllä ja seuraava järjestetään 22.-24.4.2022 leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalossa.

Jatkavat isoset

Isostoiminnassa jatkavat isoset kokoontuvat parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 17.30-19.00 nuorisotila Parkissa.

Jatkavien isosten ensimmäinen kokoontuminen syksyllä 2021 on keskiviikkona 8.9. Parkissa. Kevätkausi alkaa 12.1.2022. Jatkavien isosten viimeinen isosleiri on 11.-13.2.2022.

Lomakkeet

Isosen palkkiolomakkeen voit ladata tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

kädet yhdessä

nuorisopappi, seurakuntapastori