Perhetalo

Perhetalo on seurakuntamme arvovalinta perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Perhetalo tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää erilaisille perheille. Luomme lapsiystävällisiä ja yhteisöllisiä mahdollisuuksia monipuoliseen kohtaamiseen.

Parisuhde, vanhemmuus, isovanhemmuus

Toiminnan keskiössä on parisuhde, vanhemmuus ja isovanhemmuus. Huomioimme toiminnassamme myös parisuhdetta kaipaavat aikuiset.

Tule sellaisena kuin olet

Jokaisella ihmisellä on luovuttamaton ja ehdoton arvo. Näemme, että perheitä on monenlaisia, ydinperheistä sateenkaariperheisiin. Perhekäsityksemme sisältää useita sukupolvia ja myös hengellisen ulottuvuuden: olemme Jumalan perhettä.

Tietoa, työkaluja ja juhlahetkiä

Tuemme ihmisiä pitämään huolta rakkaudesta ja opettelemaan elämään ihmisiksi perhesuhteissa. Tarjoamme tietoa ja työkaluja videoklippien, luentojen, teemapäivien ja vertaistapaamisten kautta. Vahvistamme olemassa olevaa hyvää ja rohkeutta tavoitella omia unelmia. Järjestämme juhlahetkiä, joissa voi iloita ja nauttia yhdessä.

Terapiaa, vertaistukea ja eroapua

Turvallisuus ja toivo selviämisestä ovat tärkeitä elämän kipukohdissa. Siksi tarjoamme mahdollisuuksia terapeuttiseen työskentelyyn, vertaistukeen ja eroapuun.

Kaksi lasta ja kolme aikuista leikkivät lattialla värikkäiden mattojen ja tyynyjen päällä.