Surun koskettaessa

Suruaika on vaikea, tuskallinen ja hämmentävä kokemus, sillä niin moni asia on järjestettävä ja ajateltava toisin. Kotiseurakunta tarjoaa mahdollisuuden elää surua ja käydä läpi kuolemaan liittyviä asioita yhdessä toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Sururyhmä

Ryhmässä saa puhua, itkeä tai olla hiljaa. Tilanteet ovat erilaisia, mutta surun tunnot ovat paljolti samoja. Kaikki tunteet ovat sallittuja - myös viha ja katkeruus. Ryhmässä käymme läpi surun vaiheita ja kyselemme yhdessä, mikä kantaa tästä eteenpäin. Mukana on pappi ja diakoniatyöntekijä. Sururyhmä on tarkoitettu läheisensä menettäneille. Ryhmään voi tulla, vaikka läheisen kuolemasta olisi kulunut jo pidempi aika.

Vuosittain järjestetään kaksi sururyhmää; toinen syksyllä ja toinen keväällä.

Syksyn 2018 sururyhmä

Syksyn ryhmä on tarkoitettu lähinnä syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana läheisensä menetteäneille.

Huutijärven seurakuntakodissa (Alatie 11, 36270 Kangasala)
ke 31.10. klo 18
ke 7.11. klo 18
ke 14.11. klo 18
ke 28.11. klo 18

Ryhmässä mukana pastori Markku Mustajärvi ja diakoni Johanna Raitanen.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset ti 23.10. mennessä Johanna Raitaselle p. 040 309 8043.
Kynttilä ja ruusu