Et ole yksin - seurakunnasta apua arkeen!

Elämässä on usein tilanteita, jolloin tarvitsemme apua. Keskustelua, sielunhoitoa, käytännön apua kriisin keskelle – tilanteet vaihtelevat. Sivuiltamme löydät tietoa seurakunnan kautta saatavilla olevasta avusta. Ota rohkeasti yhteyttä - seurakunta on olemassa meitä jokaista varten!

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijät, nuorisotyöntekijät, aikuistyöntekijä ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Diakonia: tukea ja apua

• Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella monenlaisista asioista. Keskustelun aiheena voivat olla esimerkiksi oman elämäsi ongelmat (huolet, surut, sairaus, yksinäisyys tms.), äkilliset kriisit tai hengelliset asiat. Keskustelut ovat luottamuksellisia.
  • Diakoniatyöntekijältä saat neuvoja arkisten asioiden hoitamisessa kuten esimerkiksi etuuksien hakemisessa tai taloudellisissa asioissa.
  • Diakoniatyöntekijät tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä erityisesti ikääntyneiden ja huonosti liikkuvien luo.
  • Kangasalan seurakunnan diakoniatyö palvelee Kangasalan kaupungin kirjoilla olevia henkilöitä.

Kirkon keskusteluapu

Kirkon keskusteluapu on sinua varten, joka kaipaat kuuntelijaa. Päivystäjät ovat kirkon vapaaehtoisia ja työntekijöitä. Kirkon keskusteluavun palvelut löytyvät sivustolta kirkonkeskusteluapua.fi.

Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella monenlaisista asioista. Keskustelun aiheena voivat olla esimerkiksi oman elämäsi ongelmat (huolet, surut, sairaus, yksinäisyys tms.), äkilliset kriisit tai hengelliset asiat. Diakoniatyöntekijältä saat neuvoja arkisten asioiden hoitamisessa kuten esimerkiksi etuuksien hakemisessa tai taloudellisissa asioissa.

Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Kangasalan seurakunnan diakoniatyö palvelee Kangasalan kaupungissa kirjoilla olevia henkilöitä.

Kirkonkylä

Seurakunnan virastot, Myllystenpohjantie 2.
Diakoniatoimisto on avoinna ajan varanneille ma ja to klo 9-12.

Vastaanottoajan voi varata edellä mainittuina aikoina numerosta 040 309 8080.  HUOM. Numero toimii vain edellä mainittuina aikoina. Numeroon ei voi lähettää tekstiviestejä eikä jättää soittopyyntöjä.

Suorama

Suoraman seurakuntakeskus, Suoramantie 9.
Vastaanotto sopimuksen mukaan.

Sahalahti

Seurakuntatalo, Kurviksenkuja 5.
Vastaanotto sopimuksen mukaan.

Kuhmalahti

Pentosali, Kuhmalahden seurakuntatoimisto, Lehtitie 1.
Vastaanotto joka toinen ti (parillisilla viikoilla) klo 9-12 ajanvarauksella. Varaa aika suoraan Satu-Johanna Kohoselta p.040 309 8045.

Valkoinen kukka.