He vapaaehtoiseksi -mainos. Kuvassa ihmisiä iloitsemassa.

Tervetuloa selailemaan vapaaehtoistehtäviä

Aloita uusi tehtävä ottamalla yhteyttä vapaaehtoiskoordinaattori Eveliina Sydänlähteeseen tai täyttämällä verkkolomake.Linkki avautuu uudessa välilehdessä 

Tähän alle on nostettu muutamia ajankohtaisia vapaaehtoistehtähtäviä. Osa tehtävistä on uusia, osassa taas uusia vapaaehtoisia tarvitaan juuri nyt!

 

Toivon torstait Suoramalla - tule jakamaan ruokaa Kangasalalaisille

Tule jakamaan ruokaa Kangasalalaisille! 

Tulevasta talvesta on tulossa kallis monelle. Me Kangasalan seurakunnassa haluamme auttaa. Jätämme ison kevättapahtuman toukokuussa 2023 väliin. Säästyneet rahat käytämme tarjoamalla ilmaisen ruokailun ja saunomismahdollisuuden Kangasalla talvella ja keväällä 2023.  

Haaveilemme viikoittaisesta tapahtumasta, Toivon torstaista, Suoramalla 19.1.2022. alkaen. Meillä ei vielä ole kaikkia käsipareja, mitä ruoan tarjoilemiseen tarvitaan. Työntekijöiden kalentereita on vaikeaa tai lähes mahdotonta tyhjentää niin, että tämä hoituisi henkilökunnan voimin. Diakoneilla riittää asiakkaita, perhekerhot pyörivät jo, eivätkä häät ja hautajaisetkaan ole tauolla. Saamme joka torstaihin työntekijän tai kaksi, mutta oikeasti tarvitsemme yhteensä ainakin viittä ihmistä. 

Pyydämme apuasi: voisitko sinä olla seurakunnan vapaaehtoinen? Tulisitko toivottamaan tervetulleeksi, lämmittämään saunaa, tarjoilemaan valmista ruokaa tai tiskaamaan? Erityisesti etsimme sinua, jos ajattelet että tässä tehtävässä toimiminen voisi olla iloksi sinulle itsellesikin! 

Keittiövuoro: 

1 työntekijä, 2 vapaaehtoista
Klo 15-19
Kattaminen, valmiin ruoan lämmitys ja esille laitto, tiskaaminen.
Ruoka tarjolla klo 16.30-18.30 välisen ajan.

Maksuttomat saunavuorot: 

Miehet klo 16
Naiset klo 17
Miehet klo 18
Naiset klo 19

Avuksi tarvitaan:
Vapaaehtoinen mies klo 16.30-19.00.
Vapaaehtoinen nainen klo 17.30-20.
Sauna-vapaaehtoisten tehtävinä on huolehtia että vuorot pysyvät aikataulussa, siistiä sauna ja pukuhuone vuorojen välissä ja tervetulotoivottaa aulan ovilla. 

Alustava aikataulu voi vielä muuttua, mutta etsimme noin kymmentä ihmisiä, jotka voisivat toimia vapaaehtoisena joka toinen viikko. Jos löysit itsellesi sopivan kokoisen tehtävän, kerro siitä meille! ❤️ 
Vapaaehtoiskoordinaattori Eveliina Sydänlähde 040 3098117, eveliina.sydanlahde@evl.fi tai nettilomakkeella.

Ps. KYLÄAKTIIVI! Haluaisitko tarjota ruokaa myös omalla kylälläsi? Ota yhteyttä niin ideoidaan kuinka se voisi onnistua. 

Tee hyvä teko! 

2022 on diakonian juhlavuosi. Ensimmäinen diakonissa suomessa vihittiin virkaan 150 vuotta sitten.
Lisätietoa: www.evl.fi/diakonianjuhlavuosi2022

Juhlan kunniaksi Kangasalan seurakunnan diakoniatiimi haastaa jokaisen Kangasalan seurakunnan ryhmän tekemään yhden hyvän teon.

Kaikki kampanjaan osallistuvat ryhmät kutsutaan juhlimaan vapaaehtoisten kiitoskonserttiin pe 25.11.2022.

Vastaako teidän ryhmänne haasteeseen? Ilmoittautukaa mukaan! eveliina.sydanlahde@evl.fi

Mikä on hyvä teko – tai HyväTeko?

 • Tämän haasteen hyvä teko tehdään ryhmänä. Teko poikkeaa ryhmän normaalista arjesta.
 • Esimerkiksi rukousryhmä ei voi osallistua kampanjaan rukoilemalla ikäihmisten puolesta – mutta voi hakea ikäihmiset mukaan rukoilemaan ja toimia saattajana.
 • Paras hyvä teko on sellainen, mihin saa yhteistyökumppanin, esim. tutun yhdistyksen – silloin hyvä leviää laajemmalle.
 • Ryhmä voi keksiä hyvän teon itse.

Vinkki 1:
Kangasalan kaupungin kulttuuriohjaajat ovat toivottaneet seurakunnan ryhmät lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan laitoksissa, esimerkiksi ulkoiluttaen, laulaen tai muun ohjelman kanssa. Helpoimmillaan voit kertoa toivomanne ajan ja henkilömäärän, niin kulttuuriohjaaja järjestää teille keikan. Tämä palvelu toimii Rikussa, Jalmarinkodossa, Rekolassa ja Höllinkodossa Sahalahdella.

Vinkki 2: 
Saattakaa tai tuokaa diakonian konserttiin jotkut, jotka eivät muuten sinne pääse. <3 Juhlavuotensa kunniaksi diakonia järjestää to 27.10. klo 19 konsertin Kangasalan kirkossa. Konsertissa esiintyy Petri Laaksonen. Vapaa pääsy, kolehti kerätään yhteisvastuulle. 

Ilmoita tempauksestanne tai kysy apua!
Eveliina Sydänlähde
Vapaaehtoiskoordinaattori
Kangasalan seurakunta

040 3098117

eveliina.sydanlahde@evl.fi

Suora yhteys laitoksiin:

Suvi Leppänen
Kulttuuriohjaaja, ikääntyneiden asumispalvelut
Kangasalan kaupunki
suvi.leppanen@kangasala.fi

p. 040-646 4586

Tule auttamaan Ukrainan sotaa pakenevia ihmisiä - täällä Kangasalla

Onko Ukrainan sota herättänyt sinussa halun tehdä hyvää?

Tällä hetkellä Kangasalla ei toimi hätämajoitusta. Täällä kuitenkin asuu Ukrainan sotaa paenneita. Sinä voit auttaa!

Tule vapaaehtoiseksi International Cafe:seen!

International Cafe on kohtaamispaikka, jossa Ukrainasta Kangasalle tulleet voivat tutustua toisiinsa ja suomalaisiin.

Kahvilassa kävijöiden toiveena on aloittaa matalan kynnyksen suomen kielen opiskelu.

Etsimme uusia vapaaehtoisia:

-Kahvituksen järjestämiseen
-Avaimenhakurinkiin/ovien avaajaksi
-Apuopeksi ja eläväksi sanakirjaksi. Tähän riittävät tavallisen ihmisen taidot. Opiskelemme ”Suomen kieli sanoo tervetuloa”-materiaalin pohjalta.
-Lasten kaveriksi, pelaamaan ja leikkimään heidän kanssaan.

Kielitaidosta ei tarvitse olla huolissaan. Osa kahvilassa kävijöistä puhuu englantia ja joukossamme on venäjän kielen taitoisia vapaaehtoisia.

Kahvila on tiistaisin klo 17-19. Olemme toistaiseksi kokoontuneet Vatialassa. Toivomme erityisesti mukaan sellaisia vapaaehtoisia, jotka pystyisivät osallistumaan noin joka toinen viikko ja tulisivat sitä kautta tutuksi ihmisille.

Ilmoittaudu mukaan: Diakonissa Emmi Vuojolainen, emmi.vuojolainen@evl.fi, 040 3098052

Tahdotko lahjoittaa tavaraa?

 

Kangasalan seurakunta ei ota vastaan tavaralahjoituksia ukrainalaisille. Olemme ilolla seuranneet muutamien kangasalalaisten oma-aloitteista toimintaa Kaupin vastaanottokeskuksessa asuvien hyväksi. Tässä Helena Sandin terveiset teille!   

Meillä on Kangasalla muutama vapaaehtoinen, jotka viemme Kaupin vastaanottokeskukseen ukrainalaisille pakolaisille heidän toivomiaan tavaroita. Meillä on käytössä Trello-sovellus, johon lisäämme kunkin henkilön ja perheen  toiveet. Jos sinulla olisi joko ylimääräistä tavaraa tai kontakteja tai aikaa etsiskellä tavaroita, olisimme todella iloisia avusta. Jos haluat mukaan meidän Trello-listaan, laita vaikka minulle viestillä tai watsappilla sähköpostiosoitteesi niin kutsumme sinut Trellon tarvikelistalle. Sovellus on helppo käyttää, minäkään en ollut käyttänyt sitä ennen tätä. :) Puhelinnumeroni on 0503418181.  

Välitämme myös tietoa eteenpäin ukrainalaisten yhdistykselle Razomille, jos on isompia määriä tavaroita esim. muuton yhteydessä. He auttavat vastaanottokeskuksen pakolaisten lisäksi kotimajoituksessa olevia ukrainalaisia.  

Yleisesti vastaanottokeskuksessa kaipaillaan tällä hetkellä imureita, pyöriä, pyöränlukkoja, aikuisten kypäriä, vaatesäilytykseen esimerkiksi vaaterekkejä (kaappejakin kaipaillaan mutta niitä on hankala kuskata), leipomistarvikkeita ja blendereitä/yleiskoneita. 

Aurinkoista alkavaa syksyä!  

Terveisin Helena Sand 

Tukihenkilötoiminta

Jos tahdot auttaa Kangasalle muuttavia henkilöitä ja/tai perheitä tutustumaan kaupunkiin ja paikallisiin tapoihin, olet todennäköisesti etsimämme henkilö. Jos tahdot auttaa tänne muuttavia tutustumaan myös paikallisiin ihmisiin, olet todennäköisesti vähän parempi tukihenkilö, kuin kukaan voi varsinaisesti edellyttää. Tukihenkilösuhde kestää puoli vuotta. Ensimmäisen kuukauden ajan tavataan vähintään viikoittain, jatkossa harvemminkin riittää. Tukea myös vapaaehtoiselle on tarjolla koko matkan ajan. Koulutamme tehtävään.

Tahtoisimme todella mielellämme kuulla sinusta, jos olet ajatellut Kangasalla asuvien Ukrainasta paenneiden ihmisten auttamista! Tällä lomakkeella voit ilmaista kiinnostuksesi asiaa kohtaan. Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa seurailla tilannetta. Mukaan ilmoittautumisesi tuo toivoa. Toimi siis nyt.

Lämpimin terveisin,
Monika Viitala, diakoni
Eveliina Sydänlähde, vapaaehtoiskoordinaattori

 

Voisitko keittää kirkkokahvit?

Haluaisimme viettää Kangasalan kirkon messujen jälkeen leppoisaa hetkeä kahvikupin ääressä. Sitä varten etsimme vapaaehtoisia kirkkokahvien keittäjiä.

Kahvit tarjoillaan mahdollisimman kevyesti: pystykahveina biohajoavista kertakäyttömukeista pienen suupalan kera. Tämä antaa mahdollisuuden niin virkistäviin pikakahveihin kuin pidempäänkin istumiseen kuulumisia vaihtaen.

Kahvinkeittäjien tehtävä on suunniteltu kirkon haasteellista tarjoiluympäristöä silmällä pitäen. Kahvittaminen ei vaadi etukäteisjärjestelyjä, kotitehtäviä taikka leipomista. Kaikki tarpeellinen materiaali on valmiina kirkossa. Koska kahvikuppeja ei tarvitse tiskata, loppusiivoukseen kuluu vain vähän aikaa. Kahvittaja pystyy halutessaan osallistumaan messuun lähes normaalisti.

Kahvittajat perehdytetään tehtävään ja parhaita mahdollisia käytäntöjä hiotaan yhdessä. Tehtävä ei vaadi hygieniapassia. Muiden messun palveluryhmien tavoin kahvittajien tehtävä noudattaa seuraavia perusperiaatteita:

- Työtehtävään sitoudutaan vuoden ajaksi syksystä kevääseen.
- Työvuoro tulee omalle kohdalle noin kerran kuukaudessa.
- Vuorot jaetaan hyvissä ajoin etukäteen joko työpareille tai yksittäisille kahvittajille.

Kysy rohkeasti lisää!
Marko Sagulin, p. 040 309 8106, marko.sagulin@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tule striimaamaan Jumalanpalveluksia!

Pidätkö erilaisten tietokoneohjelmien käytöstä? Onko netissä toimiminen sinulle luontevaa? Toivotko, että kotikirkon jumalanpalvelukset olisivat saavutettavissa kaikille - myös hoivakotien asukkaille tai omaishoitajille? Tahtoisitko tuoda jumalanpalveluksen niiden luo, jotka eivät pääse paikalle? Oletko sinä yksi etsimistämme vapaaehtoisista?

Striimattu messu näkyy suorana internetissä. Messun tallenne on katsottavissa kaksi viikkoa Kangasalan seurakunnan Youtube-kanavalla. 

Yksi aamupäivä kuukaudessa riittää 

Onko sinulla mahdollisuus striimata noin yksi jumalanpalvelus kuukaudessa? Vuoroja voi elämäntilanteen yllättäessä vaihtaa muiden striimaajien kanssa. 

Striimaus ei vaadi minkäänlaisia kotona tehtäviä valmisteluja – ainoastaan aikaasi valitsemanasi messupäivänä noin klo 9.30-12.00. Käytännössä striimaaja saa käyttöönsä valmiiksi suunnatut kirkon kiinteät kamerat ja powerpoint-diat, joissa on mm. virsien sanoja. Striimaajan tehtävä on valita, minkä kameran kuvaa tai diaa näytetään lähetyksessä jumalanpalveluksen edetessä. Tehtävään saat perehdytyksen.

Striimaustehtävä sopii sinulle, jos...

...olet jollain lailla sinut tietokoneiden kanssa. Sinun ei tarvitse tietää mitään kuvankäsittelystä tai videoeditoinnista etukäteen. Sen sijaan arkipäiväisen tietokoneenkäytön täytyy olla tuttua. Striimi tehdään ohjelmalla, joka on huomattavasti yksinkertaisempi kuin Facebook. Striimaajat perehdytetään ohjelman käyttöön.  

...olet jollain lailla sinut messun kanssa. Sinulla on jonkinlainen perusymmärrys siitä, mitä jumalanpalveluksessa tapahtuu. Tarvittaessa saat tähänkin perehdytystä.  

Jos sinulla on pohjaosaaminen kunnossa ja riittävästi aikaa ja uteliaisuutta, homma on kuin sinulle tehty! Lisätietoa tehtävästä saat pappi Marko Sagulinilta, marko.sagulin@evl.fi, p. 040 3098106. 

 

Voisitko toimia rukouspalvelijana?

Kokoamme Kangasalan kirkon messuihin rukouspalvelijoiden joukkoa. Vapaaehtoistehtävän ydin on kaksiosainen. Siihen kuuluu: 1) Lapulle jätettyjen pyyntöjen puolesta rukoilu esirukouksen yhteydessä. 2) Ehtoollisen aikana rukouspalvelijoiden kanssa rukoilemaan tulevien ihmisten kanssa rukoilu. Tätä ydintä palvelee kolmas tehtävä, eli kirkkovieraiden toivottaminen tervetulleeksi ovella.

Kaikki rukouspalvelijat saavat perehdytyksen tehtävään. Koska perustettava vapaaehtoisryhmä on uusi, hioutuvat tarkemmat käytännöt ensimmäisen vuoden aikana. Kuitenkin ryhmä noudattaa joka tapauksessa seuraavia perusperiaatteita:

Työtehtävään sitoudutaan vuoden ajaksi syksystä kevääseen. Työvuoro tulee omalle kohdalle noin kerran kuukaudessa. Vuorot jaetaan etukäteen työpareille. Tehtävä ei edellytä etukäteisvalmistelua. 

Rukouspalvelijoita tarvitaan myös Majataloissa ja Keidasmessuissa. Jos olet kiinnostunut näistä, mainitsethan asiasta. 

Kysy rohkeasti lisää!
Marko Sagulin, p. 040 309 8106, marko.sagulin@evl.fi

Haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä somesisältöjen tuottajana?

Etsimme hommaan vapaaehtoisia, jotka käyvät tapahtumissamme ja voisivat silloin tällöin kuvata/videoida tilaisuuksia ja kirjoittaa niistä someen päivityksiä. Sisältöä pääset tuottamaan sekä Facebookiin että Instagramiin. Tehtävä ei ole älyttömän työllistävä eli hommaa saattaa olla tarjolla esimerkiksi kerran kuussa, joskus parikin kertaa, joskus voi olla taukoakin. Toivottavaa on, että

 • Facebookin ja Instagramin käyttö on sinulle entuudestaan tuttua
 • osaat ottaa someen sopivia kuvia ja videoita 
 • olet innokas oppimaan uutta

Voimme ottaa tehtävään useammankin vapaaehtoisen, jos hommat jakautuvat heidän kesken loogisesti (yksi asuisi esimerkiksi Kuhmalahdella ja kuvailisi siellä, toinen Sahalahdella ja kolmas keskustan alueella tai tapahtumien luonteen mukaan (esim. nuorisotyön tapahtumissa käyvä ja lapsiperheiden tapahtumissa käyvä jne). Innokkaalle vapaaehtoiselle voi löytyä ekstrahommana muutakin kuvattavaa, jos kiinnostusta löytyy. Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, saat perehdytyksen tiedottajaltamme.

Hae hommaan ottamalla yhteyttä vapaaehtoiskoordinaattoriimme Eveliina Sydänlähteeseen. Kirjoita viestiin lyhyt kuvaus siitä, miksi haluaisit päästä tekemään somesisältöjä. Plussaa on, jos laitat liitteeksi myös pari ottamaasi kuvaa tai esimerkiksi linkin johonkin kivaan aiemmin tekemääsi somepäivitykseen. 

Voit saada tehtävästä kirjallisen todistuksen, jos tarvitset sellaista esimerkiksi viestinnän opintoihin, harjoitteluun tms. hakiessasi.

Etsitään pesukarhuja!

Pesukarhut ovat rohkeita ja toimeen tarttuvia arjen ihmeiden toteuttajia - diakoni Mirja-Leena Hirvosen johdolla he käyvät siivoamassa koteja joissa kaaos estää elämistä.

Kaikki eivät sovellu pesukarhuiksi, sillä tehtävään vaaditaan mm:
-Terveyttä ja kohtuullista fyysistä kuntoa
-Oma elämänhallinta on riittävässä kunnossa
-Ehdotonta vaitioloa asiakkaiden asioista
-Kauhistelematonta asennetta ja hyviä käytöstapoja, sillä asiakkaat ovat heidän kotejaan siivotessa paikalla

Ryhmän konseptiin kuuluu:
-Diakoni joka johtaa toimintaa, tuntee asiakkaan tilanteen ja haastattelee vapaaehtoiset
-Kolmen tunnin keikka
-Ryhmässä toimiminen - ei ikinä yksin eikä edes pareittain
-Kriittisimpien paikkojen pesu, kaatistavaroiden vieminen pois ja lahjoituksien tuominen tilalle
-Purkupalaveri siivousryhmän kanssa lounastaen välittömästi keikan jälkeen
-Lounaan ja työvälineet tarjoaa seurakunta

Voit ilmoittautua alkuhaastatteluun täyttämällä verkkolomakkeen.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Psst! Joko luit hauskan lehtijutun pesukarhujen huikeasta startista? Selaile Kotikirkko-liitteenLinkki avautuu uudessa välilehdessä toiselle sivulle.

Liikenteenohjaajat

Suntiot kaipaavat  päiväsaikaan pääseviä miehiä ja naisia ohjaamaan liikennettä Suoramalle yhteisten synttärien ja muiden isompien tapahtumien yhteydessä. Porukka kutsutaan kokoon tekstiviestillä muutaman kerran vuodessa.

Jos tiedät jonkun, joka sopisi hommaan, mutta ei lue sähköpostia, kutsu hänet mukaan.

 

Iltateetiimi Majatalo-iltaan

Aika: Majatalo-illoissa joka toinen kerta tai sopimuksen mukaan. Valmistelu vaatii paikallaoloa jo ennen tilaisuuden alkamista. Majatalo-illat järjestetään syksystä kevääseen kerran kuukaudessa.
Paikka: Kangasalan kirkko, Ainontie 1, 36200 Kangasala

Tervetuloa mukaan Majatalo-iltojen iltateetiimiin! Iltatee-tiimissä palvelee viiden naisen varsin sitoutunut porukka. Olisi loistava juttu jos rinkiin saataisiin pari lisää - silloin jokun satunnainen meno tai sairastuminen olisi paljon helpompi järjestää. Iltatee-timi ojentaa Majatalo-iltaan saapuville teen ja pienen tarjottavan heti ovella - tästä tulee tosi hyvä tunnelma!

Kolehdin kerääjäpari Majatalo-iltaan

Aika: Majatalo-illoissa kerran kuukaudessa syksystä kevääseen
Paikka: Kangasalan kirkko, Ainontie 1, 36200 Kangasala

Majatalo on niin iso tapahtuma, että suntio ei ehdi kaikkialle. Hän on monesti kiinni valo- ja esitystekniikan hoitamisessa. Tarvitsemme siis aivan aidosti sitoutuneita kolehdinkerääjiä. Kolehdinkerääjät saattelevat avun matkaan puhujavieraan valitsemaan keräyskohteeseen.

Tehtävään kuuluu: 

 • Kolehtikorin vieminen paikalleen kirkon keskiosaan ja kolehdin valvominen. Majatalossa rahalahja annetaan tilaisuuden väliajalla kirkkotilan keskellä olevaan koriin. 
 • Korin siirtäminen eteiseen näkyvälle paikalle tilaisuuden lähetessä loppuaan ja korin valvominen.  Rahalahjan voi antaa myös ovilla lähtiessä. 
 • Kolehdin käsittelyssä avustaminen - eli rahojen laittaminen pussiin keräyskohteen tietojen kera. Perehdytämme tehtävään huolellisesti. Rahan käsittely tehdään aina pareittain.
 • Kolehtikorin vieminen paikalleen.

Kolehdin kerääjistä on apua, vaikka pääsisit vain kerran kaudessa. Tärkeintä on, että tiedämme etukäteen, milloin voimme luottaa apuusi. 

Esirukouspalvelijoita Majatalo-iltoihin

Jokainen osaa rukoilla. Anne hetki aikaa kanssakulkijalle - rukoile hänen puolestaan. Loppu on suuremmissa käsissä.

Majatalo-illoissa on joka kerta esirukouspalvelu. Kirkon sivulaivassa on "rukouksen maja", eli alue, jossa vapaaehtoiset päivystävät Majatalon väliajalla ja Majatalon päätyttyä. Rukouksen majaan voi tulla, jos ihminen toivoo, että joku rukoilisi henkilökohtaisesti ääneen juuri hänen puolestaan. 

Esirukoilijat toimivat ihannetilanteessa pareittan. Ruuhkan yllättäessä rukouksen majassa toimitaan yksin. Tehtävään perehdytetään ja tiimin kanssa voi purkaa kokemuksia. Ensimmäiset kerrat toimitaan kokeneen esirukoilijan parina. 

Syksyllä 2022 Majatalossa on isosti esillä Missio2022-kampanja. Syksyn ajan esirukouksessa palvelee yhteiskristillinen tiimi. Tiimiä vetää vapaaehtoinen, Marja Hyssy. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Voit ilmoittautua nettilomakkeella tai suoraan Marjalle: marja.hyssy@kolumbus.fi
HUOM! Vaikka Missio on päättynyt, Majatalossa tarvitaan edelleen esirukoilijoita - myös keväällä 2023.

Tekniikan avustajia Majatalo-iltoihin

Aika: Majatalo-illoissa. Paikallaoloa toivotaan pari tuntia aiemmin ja noin tunti tilaisuuden päättymisen jälkeen.
Paikka: Kangasalan kirkko, Ainontie 1, 36200 Kangasala

Kangasalan seurakunta lähettää Majatalo-illat suorina lähetyksinä seurakunnan Kotikirkkokanavalla sekä YouTube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

TV-lähetysten tekeminen teettää runsaasti käsitöitä. Myös aloittelijat ovat tervetulleita mukaan porukkaan! Majatalon tekniikkatiimiläisenä et jää yksin, vaan tukenasi ja koko ajan paikalla on alan ammattilainen ja Ristimediat-yrityksen perustaja Ismo Santapukki. Muut tekniikkatiimiläiset auttavat ja saat tehtävääsi riittävän perehdytyksen.

Tule rohkeasti mukaan ja haasta itsesi! 

Majatalo-iltojen päivämäärät näet Majataloiltojen omalta sivuilta.