Tilavuokrat 2018

Seurakunnan kirkkoja ja tiloja voi vuokrata perhejuhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Tilavaraukset tehdään kirkkoherranvirastosta.

Vuodelle 2018 kastejuhlaa varten tehty tilavaraus on ilmainen Kangasalan seurakunnan jäsenille (lapsen vanhempi tai vanhempien tulee olla Kangasalan seurakunnan jäsen). Lue lisää tilavarauksista.

Tulostettava hinnasto

Kirkon vuokrat

Oman seurakunnan jäsen 0€
Vieraan seurakunnan jäsen 200€
Kirkkoon kuulumaton, vain kristilliset toimitukset
       - Kangasalan kirkko ei vuokrausta
       - Sahalahden/Kuhmalahden kirkko 300€
Kirkkokonsertit 350€ / 550€

Huutijärven kappeli

Oman seurakunnan jäsen 0€
Kirkkoon kuulumaton, vain kristilliset toimitukset 200€

Seurakuntatalot, seurakuntakodit, Pentosali

seurakuntasali + kerhotila + keittiö

Oman seurakunnnan jäsen 100€
Vieraan seurakunnan jäsen 150€
Kirkkoon kuulumaton 300€

Hintoihin sisältyy astioiden käyttö. Vuokrausaika 6 h. Edellisenä päivänä tehtävä valmistelu -50% tilavuokrasta. Liikuntasali on vuokrattavissa erikseen 100 euron hintaan.

Suoraman seurakuntakeskus

Sali + tarjoilutila + keittiö
     Oman seurakunnan jäsen 200€
     Vieraan seurakunnan jäsen 250€
     Kirkkoon kuulumaton 400€
Tarjoilutila (25hlö) + keittiö
     Oman seurakunnan jäsen 100€
     Vieraan seurakunnan jäsen 150€
     Kirkkoon kuulumaton 300€
Takkahuone
     Oman seurakunnan jäsen 50€
     Kirkkoon kuulumaton 150€

Havisevan rukoushuone, Seurahuone

Oman seurakunnan jäsen 60€
Kirkkoon kuulumaton 200€

Ranta-Einola

Vuokraus sisältää saunan käytön.

Oman seurakunnan jäsen 120€
Vieraan seurakunnan jäsen 170€
Kirkkoon kuulumaton 270€

Tilavuokrien lisähinnat

Kalustus tilan peruskalustosta/kalustuksen poistaminen
     1-50 hlö 50€
     yli 50 hlö 100€
Pöytäliinat 8,50€/kpl
Kerhohuone 20€/h
Sauna erikseen 80€

Keittiö erikseen (vain ammattilaisille) 50€

Pyysalon toimintakeskus

Yleiset tilat/päivä

RYHMÄ 1 RYHMÄ 2 RYHMÄ 3
Ruokasali/ kappeli/ luokka 150€ 200€ 250€
Alakerran luokkatila 50€ 100€ 150€
Takkahuone 50€ 100€ 150€
Päärakennuksen sauna 50€ 100€ 150€
Rantasauna ja takkahuone 100€ 150€ 200€
Keittiö erikseen (vain ammattilaiskäyttöön) 100€ 150€ 200€

Ryhmä 1: Kangasalan seurakunnan alueella toimivat paikalliset kulttuuri-, liikunta-, lapsi-, nuoriso-, ja muut yleishyödylliset järjestöt ja yhdistykset, mukaan lukien Kangasalan kunnan yleishyödyllinen toiminta.

Ryhmä 2: Ulkopaikkakuntalaiset kulttuuri-, liikunta-, lapsi-, nuoriso-, ja muut yleishyödylliset järjestöt ja yhdistykset sekä muut seurakunnat.

Ryhmä 3: Liikelaitokset, yritykset, yksityiset henkilöt ja pääsymaksulliset esitykset.
Muut edellä mainitsemattomat käyttäjät.

Majoitus

1 hlö/huone 40€/vrk
2-4 hlö/huone 30€/vrk
Liinavaatteet ja pyyhesetti
(sis. lakanat, tyynyliina, kasvopyyhe, kylpypyyhe)
15€/hlö

Alle 3 v. majoittuu vanhemman kanssa veloituksetta.
Päärakennuksessa on 15 majoitushuonetta, joissa kaksi normaalikokoista sänkyä ja kaksi ns. "laivasänkyä".

Pyysalon varauksessa huomioitavaa:

• Keittiötä ei vuokrata ulkopuolisille, ellei tilaisuudessa ole keittiöalan ammattilaista. Ruokien säilytys keittiön jääkaapissa on mahdollista.
  • Päärakennuksen takkahuoneessa ja majoitussoluissa olevia mini-keittiöitä voi käyttää esim. aamu-, ilta- ja välipalan valmistukseen. Minikeittiöistä löytyvät kahvinkeitin, mikro sekä vedenkeitin. Mini-keittiön siivouksesta ja astioiden tiskauksesta vastaa käyttäjät itse.
  • Kappeli on siunattu sakraalitilaksi ja sen käyttö muuhun kuin jumalanpalvelus-, hartaus-, ja opetuskäyttöön sekä kirkollisiin toimituksiin ei ole sallittua.
  • Alkoholin käyttö sekä tupakointi on koko toimintakeskuksen alueella kielletty! Mahdollisista poikkeuksista on neuvoteltava etukäteen (esim. tervetuliaismalja).

Varaukset tehdään puhelimitse tai sähköpostitse kirkkoherranvirastoon.
Varmistus varauksesta tulee tehdä viimeistään 7 arkipäivää ennen tapahtumaa, jolloin tarkistetaan tulo- ja lähtöaika, mahdollinen rantasaunan lämmitys sekä muita varaukseen liittyviä asioita. Varauksen voi perua kuluitta 14 päivää ennen käyttöajankohtaa.