Seurakunnan hinnastot, tilavuokrat ja hautaustoimen maksut

Tilojen vuokrahinnasto

Haudanhoitohinnasto

Hautapaikkahinnasto

Virkatodistushinnasto 1.5.2017 alkaen

(Kirkkohallituksen päätös 1.4.2014 nro 117 ja 21.4.2015 nro 119 ja 21.3.2017 nro 125)

Elää -todistus tulostetaan heti ja muut todistukset valmistuvat noin 3 viikon kuluessa.

• Elää -todistus on maksuton (lisämerkinnät 9,00 €).
  • Virkatodistus 9,00 €.
  • Sukuselvitys 9,00 €, tiedot alkaen 1960-luvulta.
  • Sukuselvitys 30,00 €. Tietoja on haettu kirkonkirjoista ennen vuotta 1960.
  • Kopio jo olemassa olevasta sukuselvityksestä 9,00 € / sivu. HUOM. käyttötarkoitus!
  • TOIMITUSMAKSU 5,50 €, lisätään kaikkiin maksullisiin postitettaviin todistuksiin.
  • Laskun lähettäminen eri osoitteeseen kuin todistus 5,50 €
  • Ulkomaille lähetettäviin todistuksiin lisätään toimitusmaksun lisäksi, posti- ja pankkipalvelumaksu.
  • Maksumuistutusmaksu 5,00 e

Seurakunnan laskutuksiin laskutuslisä 1.1.2018 alkaen

Kangasalan seurakunta ottaa käyttöön 1.1.2018 laskutuslisän. Muun muassa hautauslaskutukseen, tilavuokriin ja virkatodistusten hintaan lisätään 5,50 euroa laskua kohti.

Kirkkoherranvirastolle tulee maksupääte, jolla maksaminen tuo mahdollisuuden maksaa laskut ilman laskutuskulua. Toistuvaislaskutuksen asiakkaille, kuten esimerkiksi seurakunnan asuinhuoneistojen vuokralaisille, tarjotaan mahdollisuutta kuluttomaan verkkolaskuun. Verkkomaksaminen on jo nyt mahdollista leiri- ja tapahtumalaskutuksissa sekä syksyn 2017 iltapäiväkerholaskutuksessa.

Laskutuslisän käyttöönottaminen johtuu Kangasalan seurakunnan siirtymisestä Kirkon palvelukeskuksen asiakkaaksi, minkä vuoksi laskutuskäytänteet ovat muuttuneet.

Sukututkimusta varten laadittujen todistusten maksut

Sukututkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu

työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 15 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Jos

todistuksen laatimiseen kuluu 1 tunti ja 15 minuuttia, laskutetaan asiakkaalta perusmaksu 30 euroa ja 2 x 30

minuutin ajalta 15 euroa, yhteensä 60 euroa. Todistuksen lähettämisestä peritään toimitusmaksua 5,50 euroa.

Tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten maksut

Tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 30 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta

aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 12 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutilta.

Todistuksen lähettämisestä peritään lisäksi toimitusmaksua 5,50 euroa.