Pentosali

Kuhmalahden seurakuntatalo

Lehtitie 1, 36810 Kuhmalahti

Pentosali

Pentosali on Kangasalan seurakunnan ja Kangasalan kunnan yhteinen monitoimitalo. Rakennus valmistui loppuvuodesta 2011 ja sen seurakuntatilat vihittiin käyttöön laskiaissunnuntaina 2012. Vihkimisen toimitti Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo.

Pentosalissa pidetään talvikaudella jumalanpalveluksia ja se toimii kappeliseurakunnan viikkotoiminnan keskuksena. Pentosalissa on mahdollista toimittaa kasteita ja avioliittoon vihkimisiä. Tilaa voi vuokrata myös hautajaisten muistotilaisuuden pitopaikaksi sekä omiin perhejuhliin, syntymäpäiväjuhliin yms.

Pentosalissa on päiväkerhotilojen lisäksi seurakuntasali, keittiö, kyläpapin ja diakonian toimisto sekä liikuntasali pesu- ja pukuhuoneineen.

Talon kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy.

Salien varustus:

• Seurakuntasalissa on valmiit pöytäpaikat n.30 henkilölle.
  • Liikuntasaliin voidaan kalustaa ruokailupaikat 120 henkilölle tai pelkkinä istumapaikkoina 130 hengelle.
  • äänentoisto
  • väliseinäsermi avaamalla saadaan seurakuntasali ja liikuntasali yhdistettyä yhdeksi suureksi saliksi.
  • Seurakuntasalin puolella piano ja alttarikokonaisuus, jossa alttaritauluna on ikkunoista avautuva näkymä Kuhmalahden kirkolle päin.
  • Erillisessä kalustevarastossa on 31 pöytää ja 100 tuolia.

Keittiön/tarjoilutilan varustus:

mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, hella, uunit, kippikattila, tiskikone, 2 jääkaappia, pakastin sekä astiasto 120 hengelle.

Paikoitustilaa talon pihapiirissä sekä läheisen Kuhmalahden kirkon edustalla.

Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta.

Hinnasto