Sahalahden seurakuntatalo

Kurviksenkuja 5, 36420 Sahalahti

Sahalahden seurakuntatalo

Sahalahden seurakuntatalo on Pentti Turusen suunnittelema ja valmistunut vuonna 1976. Virastopääty valmistui 1988. Varsinainen kirkkoherranvirasto on nykyään Kangasalla Myllystenpohjantiellä, mutta seurakuntatalon tiloissa on yhä diakonian vastaanottotilat.

Seurakuntatalon puolella on päiväkerhotilojen lisäksi juhlasali ja keittiö.

Seurakuntatalon tiloihin on esteetön pääsy.

Salin varustus:

• saliin voidaan kalustaa ruokailupaikat 125 henkilölle tai pelkkinä istumapaikkoina 150 hengelle
  • vakituisena kalustuksena 24 pöytää ja ruokailupaikat 50 hlölle. Erillisessä kalustevarastossa lisäksi 100 tuolia.
  • äänentoisto
  • piano
  • lukupulpetti

Keittiön ja tarjoilutilan varustus:

mikroaaltouunit, kahvinkeitin, 10 litran kahvinkeitin, vedenkeitin, hella, kiertoilmauuni, tiskikone, kylmiö, syöttötuoleja, 125 hengen astiasto.

Tilavaraukset kirkkoherranvirastosta.

Hinnasto

Kurviksenkuja 5, 36420 Sahalahti

Avoin perhekerho

Avoin perhekerho-lasten ja vanhempien kohtaamispaikka.

Kurviksenkuja 5, 36420 Sahalahti

Eväsmessu

Opetusta, hyvää musiikkia, todistuksia elävästä elämästä. Yhteyttä rukouksessa, ehtoollispöydässä ja kahvikupin ääressä.
Puhujana Kari Mikkonen, lämpimästi tervetuloa.