Uutislistaukseen

Tervetuloa Vatialankulman avajaisiin!

Kangasalan seurakunnan uuden tilan, Vatialankulman, avajaisia vietetään lauantaina 11.9. 

Ilmapallot.jpg


-    Avajaisista tulee hauskat ja lapsiystävälliset. Kaikenikäiset ovat lämpimästi tervetulleita. Pystytämme pihaan pomppulinnan, ja Luukas-Leijona on paikalla koko tapahtuman ajan. Koronan vuoksi olemme todella riippuvaisia säästä. Kaikki toiminnot ovat ulkona: kasvomaalauksesta kahvitteluun, puistojumppaan ja kaikenikäisten Wanhojen lastenlaulujen minimuskariin. Pomppulinna nousee säävarauksella, kertoo vapaaehtoiskoordinaattori Eveliina Sydänlähde.
-    Uusiin toimitiloihin pääsee tutustumaan 10 henkilöä kerrallaan, mieluiten maskien kanssa. Sisällä voi halutessaan tukea Yhteisvastuuta ostamalla Yhteisvastuu-tuotteita. Muuten tapahtuma on maksuton.
Millaista toimintaa Vatialankulmaan on tulossa?
- Uutuutena aloittaa joka toinen viikko kokoontuva vohvelikahvila, jossa voi tutustua naapureihin. Perhekerhot, päiväkerhot, ikäihmisten kyläkerhot, naisten jumppa, raamis sekä kouluikäisten kokkikerho jatkavat Holvastintieltä tutuin vetäjin. Tällä hetkellä etsimme uusia vapaaehtoisia vetäjiä koululaisten ja aikuisten pienille harrastusporukoille. Tiloissa voi pitää myös perhejuhlia, kuten ristiäisiä.

Vatilankulman (Vatialantie 1) avajaiset lauantaina 11.9. klo 10-13. 

Tupu Sammaljärvi

8.9.2021 07.21