Tuleva lastenohjaaja, etsitkö oppisopimuspaikkaa?

14.5.2019 15.43

oppisopimus1.png

Kangasalan seurakunnassa sinusta tulee kristillisen varhaiskasvatuksen ammattilainen ja pedagoginen moniosaaja!

Tehtävä on määräaikainen aikavälillä 30.7.2019 – 31.5.2021. Hakuaika päättyy 24.5.2019 klo 14.

Oppisopimuskoulutuksessa

• Pääset tekemään arvokasta työtä varhaiskasvatuksen parissa mahtavien työkavereiden kanssa
  • Pääasialliset vastuualueesi ovat päivä- ja iltapäiväkerhotoiminta, avoimet perhekerhot sekä ilta-avoimet ja Pirkkukirkkotyö päiväkodeissa + perhetapahtumia iltaisin ja viikonloppuisin
  • Pääset olemaan mukana myös leiritoiminnassa
  • Voit opiskella samanaikaisesti oppisopimuksella itsellesi lapsi- ja perhetyöntutkinnon

Mitä toivomme sinulta?

• Kristilliset arvot: odotamme sinulta sitoutumista kristilliseen kasvatukseen ja että kristillinen sanoma on sinulle itsellesi tärkeää
  • Olet joustava, koska työtä tehdään laajasti eri paikoissa
  • Olisi huippua kuulla kehitysehdotuksiasi ja käydä läpi varhaiskasvatuksen alan uusia tuulia kanssasi
  • Omatoimisuutta ja itsenäistä työotetta
  • Rohkeutta kohdata uusia tilanteita ja halua oppia monipuolisesti
  • Arvostamme halua kohdata perheitä lämminhenkisesti arjen keskellä
  • Tarvitset oman auton liikkumiseen
  • Sinun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen
  • Olet 18-vuotias

Hae tehtävää mahdollisimman pian KirkkoHR:n sähköisellä lomakkeella! Alustavasti haastattelut on tarkoitus pitää 27.5.2019.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen esimies Tiia Ritola, puh. 040 309 8050,  to 16.5. klo 16 – 18. Lastenohjaajan oppisopimusasioista voit tiedustella Seurakuntaopistosta oppisopimuskoordinaattori Eija Sailajärveltä.

Palkkaus on KirVESTES vaativuusryhmässä 402 josta tehdään epäpätevyysvähennys -15 prosenttia. Tehtävään sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän aloittamista sinun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi sekä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti.