Uutislistaukseen

Jaana Pölläsen laulelmallinen kaonsertti 22.11.2022

Rohkaisevia välähdyksiä tiistaina 22.11. klo 18, Kangasalan seurakuntakodilla, Tapulintie 2

Laulaja Jaana Pölläsen konsertti kutsuu hengellisten laulujen iltaan, jossa ei koreilla eikä pakoteta muottiin, vaan jokainen kuulija saa olla Luojansa edessä sellaisena ja siten kuin kokee omakseen.

Monelle vuoden 2000 tangoprinsessan tittelistäkin tuttu, lempeän hersyvä Jaana Pöllänen vie kitaristi-pianisti-puolisonsa Ville Uusitalon kanssa upeiden laulujen myötä koskettelemaan sielun syvimpiä tuntoja.

Laulelmallisen konsertin kappalevalinnat ovat samaistuttavia tarinoita ihmisenä olemisesta, Jumalasta, tunteista, kivuista, toivosta – elämän koko kirjosta. Laulelmallisessa konsertissa kuullaan muun muassa laulut Hyvyyden voima, Herra saavumme synkiltä teiltä. – Ja mikäs se semmoinen konsertti on, jossa ei ole yhtään Simojoen Pekan laulua, tokaisee Jaana hyväntuulisesti. - Ainakin jos ollaan Kangasalla! – Pekan lauluista mukana illassa on ainakin itselleni hyvin rakas ja rohkaiseva Usko ainoastaan.

– Olemme iloisia ja kiitollisia luottamuksesta, että saimme kutsun tulla konsertoimaan Kangasalle!

Jaana Pöllänen on monissa kristillisissä piireissä tunnettu musiikin esittäjä. Hän haluaa laulujensa avulla koskettaa, lohduttaa ja ilahduttaa kanssamatkaajia elämän eri tilanteissa. Ammattimuusikko Ville Uusitalon varmaotteinen säestys tukee konsertin sanomaa, joka tavoittaa kuulijat.

– Jaana Pölläsen upeat tulkinnat ja uudet sovitukset tutuista ja tuntemattomista lauluista ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Lisäksi Jaanan omakohtaiset kertomukset ja todistukset laulujen lomassa ovat koskettaneet kuulijoita, kertoo Pekka Vaismaa, Radio Dein myyntijohtaja.

Konserttien lisäksi Jaanaa voi seurata myös TV7:lla, sekä Radio Patmoksen 101 Aarretta Raamatusta -ohjelmassa. Radio Dein Rukousasema-ohjelmaa hän alkaa toimittamaankerran kuukaudessa ensi keväänä.

Konserttiin on vapaa pääsy. Tarjolla sanojen ja sävelten jälkeen iltateetä lämpimän rupattelun lomassa. Sydämellisesti tervetuloa!

www.jaanapollanen.fi 

15.11.2022 11.28