Naisten kesken

Seurakunnassa toimii säännöllisesti kokoontuvia naisten ryhmiä. Kaikki toiminta sekä yksittäiset tapahtumat, retket ja leirit löytyvät tapahtumakalenterista.

Naisten jumppa

Merja Laaksosen vetämänä torstaisin klo 18.30 – 19.30 Vatialan srk-kodilla. Energinen ryhmä sopii kaiken kuntoisille ja -ikäisille naisille. Hiki tulee taatusti pintaan ja hymy suupieliin 70-, 80-, ja 90-luvun parhaimpien discohittien tahdissa.

Kohtauspaikka – keskustelupiiri

Kuukauden toisena maanantaina Suoraman srk-kodin takkahuoneessa klo 14 – 15.30. Vetäjinä Marjatta Vuorinen ja Raija Mikkola.
 

Jalat maassa, sydän taivaassa. Tuttavallisessa ja keskustelevassa ryhmässä kuullaan ryhmäläisten alustuksia itse koetuista ja elämän läheisistä aiheista. Useimmat ryhmäläiset ovat ehtineet jo eläkeikään, joten rohkeutta on kertynyt tarkastella elämää rehellisesti ja jakaa sitä luottamuksella. Uudet aikuiset naiset ovat tervetulleita ryhmään! Toivomme, että lapset jäävät kotiin, sillä pienessä kokoontumistilassa taustaääni vaikeuttaa keskustelua. 

Naisten kuntolentopallo

Suoraman srk-keskuksella torstaisin. Vetäjänä Tarja Järvinen.

Naisten raamattu- ja keskustelupiiri

Tutkimme yhdessä Raamattua,keskustelemme ja rukoilemme ajankohtaisten asioiden puolesta ja toistemme puolesta.  Kokoonnumme joka toinen maanantai parillisilla viikoilla. Ryhmä on avoin myös uusille. Toivomme sinun tulevan mukaan heti kauden alusta, tullaan tutuiksi! Ryhmän vetäjänä toimii Irja-Liisa Sihvonen.

Vaaleahiuksinen nainen katsoo kameraan ja hymyilee. Taustalla näkyy vihreää luontoa.