Naisten kesken

Seurakunnassa toimii säännöllisesti kokoontuvia naisten ryhmiä. Kaikki toiminta sekä yksittäiset tapahtumat, retket ja leirit löytyvät tapahtumakalenterista.

Naisten jumppa

Merja Laaksosen vetämänä torstaisin klo 18.30 – 19.30 Vatialan srk-kodilla.

Energinen ryhmä sopii kaiken kuntoisille ja -ikäisille naisille. Hiki tulee taatusti pintaan ja hymy suupieliin 70-, 80-, ja 90-luvun parhaimpien discohittien tahdissa.

Kohtauspaikka – keskustelupiiri

Kerran kuussa maanantaisin Suoraman srk-kodin takkahuoneessa klo 18 – 19.30. Vetäjinä Marjatta Vuorinen ja Raija Mikkola.

Kevään kohtauspaikat: 13.1., 10.2., 9.3., 6.4. ja 11.5.

Jalat maassa, sydän taivaassa.
Tuttavallisessa ja keskustelevassa ryhmässä kuullaan ryhmäläisten alustuksia itse koetuista ja elämän läheisistä aiheista. Useimmat ryhmäläiset ovat ehtineet jo eläkeikään, joten rohkeutta on kertynyt tarkastella elämää rehellisesti ja jakaa sitä luottamuksella.

Uudet aikuiset naiset ovat tervetulleita ryhmään! Toivomme, että lapset jäävät kotiin, sillä pienessä kokoontumistilassa taustaääni vaikeuttaa keskustelua.

DANCE MIX tanssijumppaa naisille

Torstaisin klo 18 Havisevan rukoushuoneella 23.1. alkaen.

Mukaan olisi hyvä tulla kauden alusta. Ryhmä sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille.

Naisten kuntolentopallo

Suoraman srk-keskuksella torstaisin. Vetäjänä Tarja Järvinen.

Naisten raamattu- ja keskustelupiiri

Jaamme elämän iloja ja suruja luottamuksella tuttujen ryhmäläisten kanssa. Kokoonnumme joka toinen maanantai parillisilla viikoilla. Ryhmä on avoin myös uusille. Toivomme sinun tulevan mukaan heti kauden alusta, tullaan tutuiksi! Ryhmän vetäjänä toimii Irja-Liisa Sihvonen.
Kokoontumiset kevään 2020 aikana seuraavasti: 20.1., 3.2., 17.2., 2.3., 16.3., 30.3., 27.4. ja 11.5.
Huom! Piiri ei kokoonnu 13.4.

Kevätkauden tapahtumia

15.2. Ystäväparkki naisille.

Ideoita ja toiveita naistyöhön liittyen. Jutellaan meille naisille tärkeistä asioista. Paikkana Parkki.

22.3. Marianpäivän juhla.

Tervetuloa Marianpäivän messuun kirkkoon ja juhlaan seurakuntakodille! Seurakunnan naistyön perinteinen Marianpäivän juhlatilaisuus messun jälkeen. Messu Kangasalan kirkossa klo 10. Päivä jatkuu Kirkonkylän seurakuntakodissa klo 12.00-15.30. Puhujavieraana muusikko, evankelista Henna Nieminen. Päivän aikana tarjotaan lounas ja iltapäiväkahvit. Vapaaehtoinen kolehti lähetystyölle. Tapahtuman järjestää yhdessä Kangasalan seurakunnan lähetys- ja naistyö.

16.5. Naistenpäivä "Kuuleeko Jumala?"

Aaltosella, Pikonlinnantie 164. Klo 13 Alkusanat ja rukous, Hilkka Aaltonen
Jumalan ihmeitä elämässäni, Riitta-Helena Hellman
- todistuspuheenvuoroja ja musiikkia
- välipala