Motoristimessu ja Pirkanmaan motoristien kesän avaus

Motoristimessu ja Pirkanmaan motoristien kesän avaus Kangasalan kirkko

Pyörien parkkeeraus klo 10 alkaen Tapulinmäelle, seppeleenlasku sankarihaudoille noin klo 11 ja messu noin klo 12. Klikkaa tästä lisätietoja.

Pyhäpäivä: Helluntaipäivä

Messussa Kangasalan kirkossa APRO-Houseband, solistina Sami Asp. Kanttorina Tarja Sillanpää, liturgina Seppo Jarva ja saarnaajana Sons of Abraham`s presidentti Ari Santaharju.

Messun jälkeen yhteislähtö Vehoniemelle, jossa soppatarjoilu ja esiintyjänä Matti Rauhalahti Band.

Tervetuloa!

Kangasalan kirkko

Aamurukous

Rauhallinen hiljentymishetki kynttilän valossa

Olohuone

Tule Olohuoneeseen viivähtämään hetki yhdessä

Nuorisotila Parkki

Raamatun alkuluvut -raamattuluento

Luomiskertomus ja muut Raamatun alkuluvut ovat täynnä ikuista viisautta. Kiehtovat ja kiistellyt tekstit heräävät eloon, kun niitä pöyhitään perusteellisesti. Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!