Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Rippikoulu

Ilmoittaudu muualla rippikoulun käyväksi tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä Tämä ilmoittautuminen on auki pidempään kuin ilmoittautuminen Kangasalan seurakunnan omille leireille. Ohjeet tutustumisjakson suorittamiseen marraskuun aikana.

Leirit

Kouluikäisten leiripäivien ilmoittautuminen alkaa 10.5. klo 18.00. Lisätiedot leiripäivistä täältä

Ilmoittautumislomake leiripäiviin: Kouluikäisten leiripäivät Pyysalossa

Nuorten kesänkorkkaus Pyysalossa 28.5.2021.

Ilmoittaudu mukaan perinteiseen kesänkorkkaukseen klikkaamalla tästä! Kokoontumisrajoituksen vuoksi kesänkorkkaukseen on ennakkoilmoittautuminen ja vain ilmoittautumalla voit osallistua. Kesänkorkkaus järjestetään Pyysalon leiri- ja tapahtumakeskuksessa 28.5. Luvaassa on rento yhteinen ilta, jossa nautitaan hyvästä säästä, saunotaan ja grillataan ja vietetään iltaa yhdessä. Seurakunta järjestää kyydistyksen Pyysaloon jos kyytiä tarvitsevia lähtijöitä on riittävästi. Lisätiedot nuorisotiimiltä, erityisesti Antilta (0403098082).

Retket

Aamupäivä Pyysalossa perheille

Kangasalan seurakunnan varhaiskasvatus järjestää toimintaa perheille Pyysalon toimintakeskuksessa pe 28.5.2021 klo 9.00-11.30.

Retkellä ei ole uintimahdollisuutta. Pyysaloon kuljetaan omilla kyydeillä.

Kokoontumisrajoituksista johtuen retkelle on ilmoittautuminen. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä, ilmoitathan siis osallistujien määrän.

Ilmoittautuminen tekstiviestillä ke 26.5. mennessä numeroon 040-3098073. Kaikkiin viesteihin vastataan.

Kerhot

Koululaisten kesäkerhot

Koululaisten kesäkerhot on tarkoitettu 1. ja 2. luokan päättäville koululaisille. Kesäkerhot järjestetään Vatialan ja Ruutanan seurakuntataloilla 7.-18.6. ja Vatialassa myös 2.-6.8. Kesäkerho kokoontuu arkisin ma-pe klo 9-15. Voit hakea vain yhdelle tai vaikka kaikille viikoille. Kesäkuun kesäkerhoille on oma lomakkeensa, elokuulle eri lomake. Kesäkerhossa tarjotaan lämmin lounas ja välipala. Hinta 35€/viikko. Kerhot järjestetään ainoastaan mikäli pandemiatilanne sallii. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Lisätiedot: Marja Syrjäpalolta, marja-liisa.syrjapalo@evl.fi.

Ilmoittautumislinkit aukeavat 8.3. klo 18.00. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vatialan kesäkerho KESÄKUU, melkein täynnä! Ilmoittaudu pian!

Vatialan kesäkerho, ELOKUU, ilmoittaudu tästä!

Ruutanan kesäkerho, KESÄKUU, ilmoittaudu tästä!

Ryhmät

Tällä hetkellä ei meneillään olevia ilmoittautumisia.

Ihmisiä leirinuotiolla