Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Leirit

Koululaisten kesäleirit 2019

Ilmoittautuminen lasten kesäleireille alkaa keskiviikkona 20.2.2019 klo 18.00. Yksi koululainen voidaan ilmoittaa vain yhdelle lastenleirille ja mille tahansa määrälle vanhempi-lapsi -leirejä. Ilmoittautumislinkkien takaa ja kesäleiriesitteestä lisätietoja leireistä.

Ilmoittaudu koululaisten kesäleireille (Veturi-, Young Ladies-, Brave Boys-leirit tämän linkin takana)

Ilmoittaudu äiti-lapsi -leireille

Ilmoittaudu isä-lapsi -leirille

Ilmoittaudu parisuhteen perheleirille

Kevään ja kesän 2019 isoshaku

Kevään ja kesän leirit lähestyvät! Ilmoitautuminen isoseksi alkaa 27.1.2019 ja päättyy 3.3.2019. Isossijoitukset julkaistaan Parkissa la 23.3. klo 16.00-16.30. Ilmoittaudu mukaan nyt! Klikkaa itsesi ilmoittautumislomakkeeseen.

Retket

Haku päiväkerhoon

Haku päiväkerhoihin kaudelle 2019 - 2020 on viikoilla 11 ja 12 (11.-24.3.2019).

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä: Päiväkerhohaku

Lisätietoja Tiia Ritolalta sähköpostitse tiia.ritola@evl.fi

Koululaistyön kerhot

Ilmoittautuminen koululaistyönkerhoihin aukeaa viikolla 35, samalla viikolla kun kerhot alkavat. Kerholaiset saavat kerhosta mukaansa ohjeen ilmoittautumiseen, ensimmäiselle kerralle voi siis tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Päivitetty kerhotarjonta löytyy täältä: koululaistyön kerhot. Ilmoittautumisella keräämme kerholaisten ja heidän huoltajiensa tiedot yhteydenpitoa sekä kerhoturvallisuutta varten. Ilmoittaudu kerhoon tästä linkistä: ilmoittautuminen koululaistyön harraste- ja liikuntakerhoihin 2018.

Koululaisten kesäkerhot

Seurakunnan kesäkerhot järjestetään kesällä 2019 Vatialan ja Ruutanan seurakuntakodeilla. Kesäkerhot on tarkoitettu 1. ja 2. luokan päättäville. Kerhot kokoontuvat arkisin kahdella ensimmäisellä kesälomaviikolla eli 3.-7.6. ja 10.-14.6. klo 9-15. Voit ilmoittautua molemmille viikoille tai vain toiselle viikoista. Kerhomaksu on 35€/viikko. Kerhossa tarjotaan lämmin ruoka ja välipala. Hakulinkit avautuvat ma 4.2. klo 18. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmistus kerhopaikasta lähetetään tekstiviestillä maaliskuun aikana. Lisätietoja varhaiskasvatuksen ohjaaja Marja Syrjäpalolta: p. 0403098071

Ruutanan kesäkerho 2019. Ilmoittaudu tästä!

Vatialan kesäkerho 2019. Ilmoittaudu tästä!

Kerhonohjaajaksi?

Ilmoittautuminen kerhonohjaajaksi. Koululaistyönkerhojen kerhonohjaajat ilmoittautuvat kerhonohjaajiksi linkin kautta. Myös kiinnostuksensa kerhonohjaamisesta voi ilmoittaa linkin kautta. Lisätiedot Ari Vettenrannalta (040 3098083).

Piirretty kuva perheestä