Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Talven ja kevään isoshaku 2020

Nyt on aika hakea isoseksi talven ja kevään ripareille! Jos olet vähintään toisen vuoden isoskoulutettava eli helmikuussa valmistuva, voit hakea isoseksi talven ja kevään leireille. Täytä ilmoittautumislomake 4.12. mennessä tästä: isoshaku talven ja kevään ripareille. Lisätietoja ilmoittautumislomakkeelta, Petralta ja Krisseltä.

Kesän leirien isoshaku aukeaa 26.1.2020!

Leirit

Naisten Hyvänolon viikonloppu

Hyvinvointia naisille. Täysihoidon hinta 50e.
4.-6.10. Pyysalossa, ilmoittautuminen ma 9.9. mennessä.  Tapahtumaan ja ilmoittautumiseen tästä!

Isosleiri 7.-9.2.2020

Toisen vuoden valmistuville isosille tarkoitettu helmikuun isosleiri.  Ilmoittautuminen on auki 8.-22.1.2020. Lisätietoja ilmoittautumislomakkeessa tai Krisseltä p. 040 309 8084. Tästä ilmoittautumislomakkeelle!

Retket

Vastuutiimipäivä 10.1.

Ilmoittautuminen nuorisotyön vastuutiimipäivään perjantaina 10.1.2020. Kyseessä on virkistys- ja järjestäytymispäivä nuorteniltojen vastuutiimille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka voivat sitoutua nuorteniltojen vastuutehtäviin (keittiöön, bändiin tai juontoon) vähintään neljä kertaa kevään aikana. Lähtö Tapulinmäeltä klo 17 ja paluu samaan paikkaan noin klo 23. Ohjelmassa yhteistä ylläritekemistä, sekä laadukasta ruokailua! Retki on vastuutiimiläisille ilmainen. Ilmoittautuminen on auki 14.12.-8.1.

Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet vastuutiimiläiset! Klikkaa tästä itsesi ilmoittautumislomakkeelle

Nuorten Talvipäivät Pöltsamaalla

Retki Viron ystävyysseurakunnan Nuorten Talvipäivät -tapahtumaan Pöltsamaalle 30.1.-2.2.2020. Retken hinta 60€. Perjantaina teemme myös pienen retken Tartoon. Koulusta/opiskeluista joutuu retkelle lähtiessä olemaan pois sekä torstain, että perjantain. Lisätiedot retkestä Jommulta (0403098081). Ilmoittautuminen on auki 12.1.2020 asti.

Huom! Ruoka-allergioita ei kyetä tapahtumassa juurikaan huomioimaan, retkeläisillä oltava voimassa oleva kuvallinen henkilökortti tai passi, sekä eurooppalainen sairaanhoitokortti. Retkelle on rajallinen osallistumismäärä.

Ilmoittaudu mukaan Viroon tästä!

Haku päiväkerhoon

Haku päiväkerhoihin kaudelle 2019 - 2020 on ollut viikoilla 11 ja 12 (11.-24.3.2019)
Vapaiden paikkojen tai peruutuspaikkojen tiedustelu Tiia Ritolalta sähköpostitse tiia.ritola@evl.fi

Ryhmät

Ilmoittautuminen mukaan Kangasalan seurakunnan isokoulutukseen. Ilmoittautuminen auki 14.8.-31.8. ja siitä eteenpäin pyynnöstä.

Ilmoittautuminen Pyhän Mikaelin alttarikiltaan

Muut tapahtumat

OlenNainen -tapahtuma

Sunnuntaina 24.11. Kirkonkylän srk-kodissa klo 12–16.00 Tapahtuma on naisten oma kohtaamispaikka. Tarkastelemme elämää, uskoa ja itseä naisen näkökulmasta. Ota aikaa itsellesi ja tule mukaan! Puhujavieraina ovat sairaalateologi Tuula Portin ja päätoimittaja Sari Savela Suomen Raamattuopistolta. Lisätietoja tapahtumasta täällä