Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Kirjepyhäkoulu

Lähde mukaan seikkailuun Luukas ja Tumppu Leijonan, Sannin ja Anun kanssa pyhäkoulun ihmeelliseen maailmaan!

Kirjepyhäkoulu tuo pyhäkoulun kotiisi laulujen, tehtävien ja Raamatun kertomusten myötä.
Vihkon tehtävät on suunniteltu erityisesti 4-10 vuotiaille, kirjepyhäkoulu on kuitenkin sallittu kaiken ikäisille. Voit tilata kirjepyhäkoulun lapsellesi, kummilapselle tai lapsenlapselle, joka kuuluu Kangasalan seurakuntaan. 

Kirjepyhäkoulu on maksuton. 

Ilmoittaudu KirjepyhäkouluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä
 

Taitajat -koululaisten kerhot

Uudet, monenlaisten puuhastelujen kerhoryhmät 1-2 -luokkalaisille. Kerhon sisältöjä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa.

  • Ruutanan monitoimitalolla tiistaisin kello 13.30-15.30
  • Vatialankulmassa keskiviikkoisin kello 13.30-15.30

Lisätietoja: 040 309 8069/Merja Laaksonen, lastenohjaaja tai 040 309 8122/Sanna-Kaisa Nieminen, lastenohjaaja.

Nuorten vastuutiimin kiitosretki

Nuorisotiimi kiittää vapaaehtoisiaan, eli vastuutiimiläisiä, yhteisellä retkellä. Retki järjestetään keskiviikkona 4.1.2023 klo 17 alkaen. Ilmoittaudu mukaan jos olet toiminut vastuutiimissä syksyn 2022 aikana. Ilmoittaudu tästä linkistä! Retki suuntaa kohti Tamperetta yhteisen aktiviteetin ja ruoan äärelle. Lisätiedot retkestä ilmoittautumislomakkeelta ja Antti Kahralta (p. 040 3098082).

Talven ja kevään 2023 isoshaku

Rippikouluvuosi pyörähtää käyntiin 1.1.2023 ja sitä myöten tarvitaan myös isosia tärkeään tehtävään! Isoshaku talven ja kevään ripareille aukeaa maanantaina 24.10. ja päättyy 13.11.2022. Hakea voivat kaikki jo isostoiminnasta valmistuneet isoset ja syksyllä 2023 isostoimintaa jatkavien ryhmässä käyvät isoset. Klikkaa itsesi hakulomakkeelle tästä: isoshaku talven ja kevään ripareille 2023 Lisätiedot hausta Antti Kahralta (0403098082) ja nuorisotiimiltä.

Hyvää minulle -viikonloppu Perhetalolla 25.-26.2.2023

Hyvää minulle -viikonloppu on voimavarakeskeinen katsaus omaan elämään eri ikäisille naisille. Kurssille tullaan yhdessä ystävän kanssa.
Luvassa tehtäviä, keskustelua ja rukousta. Työskentelyä ohjaavat Arja Seppänen ja Päivi Segerroos.  Ilmoittaudu mukaan täällä. Ilmoittautuminen on auki 9.1.-12.2. 

Kristillisen toipumistyön ryhmä maalis-toukoukuussa Perhetalon Siivessä

Kriton, Kristillisen toipumistyön, ydin on Krito-ryhmä. Se on sielunhoidollinen vertaisryhmä ja jakamisen paikka. Ryhmän työvälineitä ovat oman tarinan kertominen, toisten kuunteleminen, kirjoittaminen ja rukous. Maaliskuussa starttaavaa ryhmää ohjaavat koulututetut vapaaehtoiset. 

Lisätietoa Kritosta ja alkavasta ryhmästä tämän linkin takaa. Saman linkin takaa löydät myös ilmoittatumislomakkeen. Kritoon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä perheterapeutti Laura Niskaan laura.niska@evl.fi

Vanhemmuuden kuntokartoituspäivä Perhetalolla 11.3. klo 10-14

Vanhemmuuden kuntokartoitus on oman (ja yhteisen) vanhemmuuden äärelle pysähtymistä, vahvuuksien etsintää ja ilon löytämistä. Lauantaina 11.3. järjestettävässä päivässä pääset yksin tai yhdessä puolisosi / lastesi toisen vanhemman kanssa keskustelemaan oikein ajan kanssa vanhemmuuden iloista ja huolista. Keskustelua ohjaa koulutettu vapaaehtoinen tai Perhetalon työntekijä. Ei ryhmäkeskusteluja. Kysy lisää perheterapeutti Laura Niskalta laura.niska@evl.fi tai perhediakoni Kaarina Linjamalta kaarina.linjama@evl.fi Ilmoittaudu mukaan päivään täällä.

 

 

Ihmisiä leirinuotiolla