Jos haluat mukaan

Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Leirit

Startti-leiri 2019

Elämää on kesäloman jälkeenkin! Nimittäin 16.-18.8. kun nuorisotyön syksyn perinteinen aloitus, Startti-leiri, alkaa! Ilmoittautuminen on päättynyt. Tiedustele vapaita paikkoja tai peruutuspaikkoja suoraan Antilta

Parisuhteen perheleiri

Pyysalossa pe 30.8. klo 17 - su 1.9. klo 13
Leirille on auennut peruutuspaikkoja kahdelle tai kolmelle perheelle. Tule mukaan - parisuhteesi on hoitamisen arvoinen. Osa leiristä vietetään yhdessä perheenä, osan aikaa lapsille on omaa ohjelmaa. Tiedustelut ja jälki-ilmoittautumiset suoraan Päivi Segerroosille.

#munseurakunta-leiripäivä

Ystävyys ja ihmissuhteet seurakunnassa. Teemaa käsitellään aktiivisen ja osallistuvan seurakuntalaisen näkökulmasta. Lapsille omaa ohjelmaa.
la 28.9.2019 Pyysalossa, ilmoittautuminen 11.9. mennessä. Tapahtumaan ja ilmoittautumiseen tästä!

Naisten Hyvän olon viikonloppuleiri

Hyvinvointia naisille. Täysihoidon hinta 50e.
4.-6.10. Pyysalossa, ilmoittautuminen ma 9.9. mennessä.  Tapahtumaan ja ilmoittautumiseen tästä!

Myrsky-leiri koululaisille

Pyysalossa 11.-13.10. Ilmoittautuminen aukeaa syyskuun aikana.

Retket

Vastuutiimiretki 23.8.

Syksyn nuortenillat tarvitsevat vastuutiimiläisiä, eli nuoria jotka ovat valmiita kantamaan vastuuta neljässä nuortenillassa syksyn aikana. Tällä retkellä ajetaan työvuorot ja nautitaan aktiviteetista sekä hyvästä ruuasta. Ilmoittaudu mukaan kantamaan vastuuta ja mahtavalle retkelle tästä!

Haku päiväkerhoon

Haku päiväkerhoihin kaudelle 2019 - 2020 on ollut viikoilla 11 ja 12 (11.-24.3.2019)
Vapaiden paikkojen tai peruutuspaikkojen tiedustelu Tiia Ritolalta sähköpostitse tiia.ritola@evl.fi

Ryhmät

Ilmoittautuminen mukaan Kangasalan seurakunnan isokoulutukseen. Ilmoittautuminen auki 14.8.-31.8. ja siitä eteenpäin pyynnöstä.

Piirretty kuva perheestä