Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Rippikoulu

Ilmoittaudu Kangasalan seurakunnan rippikouluun vuodelle 2021 tästä! Haku aukeaa perjantaina 2.10.2020 klo 8.00 ja päättyy sunnuntaina 18.10.2020 puoleen yöhön mennessä. Lisätiedot rippikoulusta ja eri ryhmävaihtoehdoista rippikouluesitteestä (jonka löydät rippikoulu-sivulta) ja sähköpostilla rippikoulukoordinaattori Antti Kahralta (antti.kahra@evl.fi).

Huomaathan, että rippikoulupaikkoja ei jaeta ilmoittautumisjärjestyksessä eli sinulla on koko kaksi viikkoa aikaa ilmoittautua.

Käy katsomassa rippikoulun infovideo Youtubesta!

Ilmoittaudu muualla rippikoulun käyväksi tästä! Tämä ilmoittautuminen on auki pidempään kuin ilmoittautuminen Kangasalan seurakunnan omille leireille. Ohjeet tutustumisjakson suorittamiseen marraskuun aikana.

Leirit

Ilmoittaudu tästä koululaisten Myrsky-leirille! Myrsky-leiri on 7-10-vuotiaille koululaisille tarkoitettu syysleiri 9.-11.10. Pyysalon leiri- ja tapahtumakeskuksessa. Lisätiedot leiristä Ari Vettenrannalta (puh. 040 309 8083).

Ilmoittaudu tästä mukaan uusien isosten isosleirille! Leiri on 23.-25.10. Pyysalon leirikeskuksessa. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje lokakuussa. Lisätietoja leiristä isostoimintailloissa ja Antti Kahralta (whatsapp 0403098082).

Tapahtumat

Ilmoittaudu tästä mukaan nuorten lanitapahtumaan Parkkiin! Parkissa järjestetään yhden illan ja yön mittaiset lanit syyslomalla 14.-15.10. Tapahtuma on tarkoitettu 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja osallistujia mahtuu mukaan 10. Lisätiedot tapahtumasta ilmoittautumislomakkeelta ja  Antti Kahralta (0403098082).

Retket

Tällä hetkellä ei meneillään olevia retki-ilmoittautumisia.

Kerhot

Vapaita päiväkerhopaikkoja kaudelle 2020-2021 voi tiedustella varhaiskasvatuksen esimieheltä, Tiia Ritolalta, sähköpostitse tiia.ritola@evl.fi.

Ryhmät

Ilmoittautuminen mukaan isostoimintaan! Tämä on tarkoitettu uusille isosille, jotka aloittavat toiminnassa syksyllä 2020. Lisätiedot toiminnasta Antti Kahralta (WA: 040 309 8082)

Ilmoittautuminen mukaan vastuutiimiin! Vastuutiimi on nuorten ryhmä, joka on tekemässä perjantain nuorteniltoja. Vaikket pääsisi kokoontumiseen ke 2.9., ilmoittaudu silti mukaan ja saat vastuuta. Lisätiedot Antti Kahralta (WA: 040 309 8082).

Ilmoittautuminen Pyhän Mikaelin alttarikiltaan

Ihmisiä leirinuotiolla