Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Rippikoulut 2020

Haku Kangasalan seurakunnan vuoden 2020 rippikouluihin on 4.10.-20.10. Ilmoittautumislomakkeelta tulee valita vähintään neljä (4) ja eninteen kuusi (6) sinulle ja perheellesi sopivaa rippikouluvaihtoehtoa. Ripariesitteessä (lataa esite tästä klikkaamalla) on kerrottu myös ennakkojakson päivät, jotka kannattaa myös käydä yhdessä lävitse rippikouluhakua tehdessä. Rippikouluesitteestä löydät paljon lisätietoa hausta ja vastauksia moniin kysymyksiin.

Klikkaa itsesi hakulomakkeelle: Rippikoulut 2020 hakulomake

Muualla rippikoulun käyvät 2020

Mikäli haet muualle kuin Kangasalan seurakunnan järjestämälle riparille, tulee sinun kuitenkin suorittaa tutustumisjakso omassa seurakunnassasi. Tätä varten ilmoittaudu muualla rippikoulun käyväksi tästä linkistä: Muualla rippikoulun käyvät 2020 Muualla rippikoulun käyvistä muodostetaan oma ryhmänsä seurakuntaan tutustumisjakson ajaksi.

Leirit

Naisten Hyvänolon viikonloppu

Hyvinvointia naisille. Täysihoidon hinta 50e.
4.-6.10. Pyysalossa, ilmoittautuminen ma 9.9. mennessä.  Tapahtumaan ja ilmoittautumiseen tästä!

Isoskoulutusleiri

Tänä syksynä aloittaneille isosille tarkoitettu leiri, jossa harjoitellaan isosen toimintaa käytännössä! Tule siis mukaan Pyysaloon 25.-27.10.2019. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 25.9. ja sulkeutuu tiistaina 15.10. Linkki leirin ilmoittautumiseen on tässä.

Retket

Nuorten retki Maata Näkyvissä -festareille Turkuun 15.-17.11.2019!

Ilmoittautuminen aukeaa lauantaina 14.9. ja sulkeutuu tiistaina 15.10. Lisätietoja retkestä saat ilmoittautumislinkin takaa, sekä nuorisotyönohjaaja Kristiina Kattilakoskelta (0403098084). Ilmoittaudu mukaan tästä: ilmoittautuminen Maata Näkyvissä-festareille 2019.

Haku päiväkerhoon

Haku päiväkerhoihin kaudelle 2019 - 2020 on ollut viikoilla 11 ja 12 (11.-24.3.2019)
Vapaiden paikkojen tai peruutuspaikkojen tiedustelu Tiia Ritolalta sähköpostitse tiia.ritola@evl.fi

Ryhmät

Ilmoittautuminen mukaan Kangasalan seurakunnan isokoulutukseen. Ilmoittautuminen auki 14.8.-31.8. ja siitä eteenpäin pyynnöstä.

Ilmoittautuminen Pyhän Mikaelin alttarikiltaan

Muut tapahtumat

OlenNainen -tapahtuma

Sunnuntaina 24.11. Kirkonkylän srk-kodissa klo 12–16.00 Tapahtuma on naisten oma kohtaamispaikka. Tarkastelemme elämää, uskoa ja itseä naisen näkökulmasta. Ota aikaa itsellesi ja tule mukaan! Puhujavieraina ovat sairaalateologi Tuula Portin ja päätoimittaja Sari Savela Suomen Raamattuopistolta. Lisätietoja tapahtumasta täällä