Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Rippikoulu

Ilmoittaudu muualla rippikoulun käyväksi tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä Tämä ilmoittautuminen on auki pidempään kuin ilmoittautuminen Kangasalan seurakunnan omille leireille. Ohjeet tutustumisjakson suorittamiseen marraskuun aikana.

Leirit

Retket

Tällä hetkellä ei meneillään olevia retki-ilmoittautumisia.

Kerhot

Vapaita päiväkerhopaikkoja kaudelle 2020-2021 voi tiedustella varhaiskasvatuksen esimieheltä, Tiia Ritolalta, sähköpostitse tiia.ritola@evl.fi.

Koululaisten kesäkerhot

Koululaisten kesäkerhot on tarkoitettu 1. ja 2. luokan päättäville koululaisille. Kesäkerhot järjestetään Vatialan ja Ruutanan seurakuntataloilla 7.-18.6. ja 2.-6.8. Kesäkerho kokoontuu arkisin ma-pe klo 9-15. Voit hakea vain yhdelle tai vaikka kaikille viikoille. Kesäkuun kesäkerhoille on oma lomakkeensa, elokuulle eri lomakkeet. Kesäkerhossa tarjotaan lämmin lounas ja välipala. Hinta 35€/viikko. Kerhot järjestetään ainoastaan mikäli pandemiatilanne sallii. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Lisätiedot: Marja Syrjäpalolta, marja-liisa.syrjapalo@evl.fi.

Ilmoittautumislinkit aukeavat 8.3. klo 18.00. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vatialan kesäkerho KESÄKUU, ilmoittaudu tästä!

Vatialan kesäkerho, ELOKUU, ilmoittaudu tästä!

Ruutanan kesäkerho, KESÄKUU, ilmoittaudu tästä!

Ruutanan kesäkerho, ELOKUU, ilmoittaudu tästä!

Ryhmät

Isoshaku kesän 2021 ripareille

Isoshaku kesän 2021 rippikouluihin on alkanut! Pääset ilmoittautumislomakkeelle klikkaamalla tästä: riparien isoshaku kesälle 2021. Haku auki 7.3.2021 asti. Täytä lomake huolellisesti ja ajan kanssa. Isosjaon tekee nuorisotiimi ja isosille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti maaliskuun loppuun mennessä. Lisätietoja lomakkeelta ja Antti Kahralta (WA: 0403098082)

Isoshaku kesän 2021 lastenleireille, perheleireille ja kesäkerhoihin

Isoshaku kesän 2021 lastenleireille, perheleireille ja kesäkerhoihin on alkanut! Pääset ilmoittautumislomakkeelle klikkaamalla tästä: isoshaku kesäleireille 2021. Haku auki 7.3.2021 asti. Täytä lomake huolellisesti ja ajan kanssa. Isosjaon tekee nuorisotiimi ja isosille ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti maaliskuun loppuun mennessä. Lisätietoja lomakkeelta ja Antti Kahralta (WA: 0403098082).

Ilmoittautuminen Pyhän Mikaelin alttarikiltaan

Ihmisiä leirinuotiolla