Ilmoittaudu ja tule mukaan!

 

Isoshaku talven ja kevään ripareille

Isonen! Nyt on aika hakea talven ja kevään ripareille isoseksi. Tarvitsemme jokaista teistä, että voimme tarjota hyvän rippikoulukokemuksen riparilaisille. Jätä siis hakemus ja tule isoseksi. Hakemusta pääset täyttämään tästä linkistä. Lisätietoja hakulomakkeella.

 

Ilmoittaudu yövalvojaksi

Kangasalan seurakunta tarvitsee Pyysalon rippikoululeireille yövalvojia halki vuoden. Jos olet 18-vuotta täyttänyt, seurakunnan rippikoulutoimintaa tunteva ja tykkäät valvoa, olet etsimämme henkilö. Täytä lomake ja ilmoita näin kiinnostuksestasi toimia yövalvojana ripareilla. Erityisesti haemme tällä haulla yövalvojia talven ja kevään ripareille mutta myös ylipäätään keräämme tehtävästä kiinnostuneita kokoon. Lisätietoja hakulomakkeella, jolle pääset klikkaamalla tästä!

Kymppisynttärit

Kymppisynttärit järjestetään 14.11.2023 klo 18-18.30 Suoraman seurakuntatalolla. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka täyttävät 10v. tämän vuoden aikana. Ilmoittautuminen alkaa 24.10.2023. Ilmoittaudu tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Maata Näkyvissä festarit

Retki Maata Näkyvissä festareille Turkuun 17-19.11.2023. 

Ilmoittaudu tästä!

 

 

 

Taitajat -kerho Sahalahdessa, Vatialassa ja Ruutanassa

Kerho eskareille ja 1.-2. luokkalaisille klo 13.30-15.30. Maanantaisin Sahalahden srk-kodilla, keskiviikkona Vatialankulmassa ja torstaisin Ruutanan monitoimitalolla.
Kerhossa monenlaista mukavaa ja vaihtelevaa puuhaa. Kerhon sisältöjä suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Kerhoa ohjaavat lastenohjaajat. 
IlmoittautuminenLinkki avautuu uudessa välilehdessä 21.8.2023 alkaen.

 

Kirjepyhäkoulu

Lähde mukaan seikkailuun Luukas ja Tumppu Leijonan, Sannin ja Anun kanssa pyhäkoulun ihmeelliseen maailmaan!

Kirjepyhäkoulu tuo pyhäkoulun kotiisi laulujen, tehtävien ja Raamatun kertomusten myötä.
Vihkon tehtävät on suunniteltu erityisesti 4-10 vuotiaille, kirjepyhäkoulu on kuitenkin sallittu kaiken ikäisille. Voit tilata kirjepyhäkoulun lapsellesi, kummilapselle tai lapsenlapselle, joka kuuluu Kangasalan seurakuntaan. 

Kirjepyhäkoulu on maksuton. 

Ilmoittaudu KirjepyhäkouluunLinkki avautuu uudessa välilehdessä
 

Uudet isoset

Ilmoittaudu mukaan syksyllä 2023 aloittavaan isostoimintaryhmään! Pääsit ilmoittautumaan klikkaamalla tästä! Lisätiedot isostoiminnasta tämän linkin takaa: klikkaa itsesi isostoiminnan sivuilla tästä. Lisätietoja myös Antti Kahralta (WA: 040 3098082). Tervetuloa mukaan isoseksi!

Ihmisiä leirinuotiolla