Ilmoittaudu ja tule mukaan!

Kesän isoshaku 2020

Kangasalan seurakunnan kesän leirien isoshaku aukeaa sunnuntaina 26.1.2020! Linkin takana olevalla lomakkeella voit hakea kesän ripareille, lastenleireille kuin erilaisille aikuinen-lapsi -leireille isoseksi. Kaikenlaisia isosia tarvitaan jotta leireillä voi olla hyvää ohjelmaa kaikenikäisille. Isoshaku on auki 2.3. iltaan asti. Klikkaa itsesi isoshakulomakkeelle tästä!

Lisätiedot leireistä ja hausta nuorisotiimiltä (erityisesti Krisse, Petra ja Antti, joiden yhteystiedot ovat hakulomakkeessa).

Leirit

Koululaisten kesäleirit 2020!

Koululaisten kesäleirit tulevat taas! Ilmoittautuminen kesäleireille alkaa torstaina 20.2.2020 klo 18.00. Yksi koululainen voi osallistua vain yhdelle kesäleirille (Veturi, Brave Boys, Young Ladies). Yhteystiedot ja lisätiedot ilmoittautumislomakkeella. Klikkaa tästä päästäksesi ilmoittautumislomakkeelle. Lomakkeelta valitaan "ryhmä" eli leiri, jolle koululainen ilmoittautuu.

Aikuinen-lapsi -leirit 2020

Kesällä järjestetään myös useampi aikuisille ja lapsille tarkoitettu leiri. Ilmoittautuminen näille leireille alkaa 20.2.2020 klo 18.00.

Ilmoittaudu tästä linkistä isä-lapsi -leirille!  Isä-lapsi -leirille voi lähteä isän sijasta isoisä, kummi tai eno/setä. Lisätietoja lomakkeelta. Leiripäivät: 12.-14.6.

Ilmoittaudu tästä aikuinen-lapsi -leirille! Aikuinen-lapsi -leirille voi lähteä vanhempi, isovanhempi, kummi tai vaikka naapuri yhdessä lapsen kanssa. Lisätietoja lomakkeelta. Leiripäivät: 15.-17.6.

Ilmoittaudu tästä linkistä äiti-lapsi -leirille! Äiti-lapsi -leirejä järjestetään kaksi, tällä lomakkeella ilmoittaudut jommalle kummalle leirille. Äidin sijasta leirille voi lähteä isoäiti, kummi tai täti. Lisätietoja lomakkeelta. Leiripäivät: 22.-24.6. (äiti-lapsi I) ja 24.-26.6. (äiti-lapsi II)

Ilmoittaudu tästä saaristolais-telttaleirille! Koe Haminan saaristo telttaretken muodossa. Leiri on tarkoitettu aikuisille ja heidän lapsilleen. Lisätietoja lomakkeelta. Leiripäivät: 30.6.-4.7.

Ilmoittaudu tästä parisuhteen perheleirille! Leiri vanhemmille ja lapsille. Lisätietoja lomakkeelta. Leiripäivät: 28.-30.8.

Retket

Kerhot

Haku päiväkerhoon

Haku päiväkerhoihin kaudelle 2020 - 2021 on viikoilla 10 ja 11 (2-15.3.2020).

Hakulomake löytyy tästä linkistä: haku päiväkerhoon
Lisätiedot Tiia Ritolalta sähköpostitse tiia.ritola@evl.fi

Koululaisten kesäkerhot 2020

Koululaisten kesäkerhot on tarkoitettu keväällä 1. ja 2. luokan päättäville koululaisille. Kesäkerhot kokoontuvat Ruutanan ja Vatialan seurakuntakodeilla kahdella ensimmäisellä kesälomaviikolla 1.-5.6. ja 8.-12.6. arkipäivisin klo 9-15. Kerhopäivän aikana tarjotaan lämmin lounas ja välipala. Kerhopaikkaa voi hakea koko ajalle, tai vain toiselle viikoista. Kerhon hinta on 35€/vko. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tieto kerhopaikan saamisesta tai varallaolosta ilmoitetaan maaliskuun loppuun mennessä tekstiviestillä. Lasku ja infokirje lähetään sähköpostitse. Lisätiedot: Marja Syrjäpalo. marja-liisa.syrjapalo@evl.fi Ilmoittautumislinkit aukeavat tällä sivulla 10.2.2020 klo 18.00.

Kesäkerho Vatiala 2020, ilmoittaudu tästä!

Kesäkerho Ruutana 2020, ilmoittaudu tästä!

Ryhmät

Ilmoittautuminen mukaan Kangasalan seurakunnan isokoulutukseen. Ilmoittautuminen auki 14.8.-31.8. ja siitä eteenpäin pyynnöstä.

Ilmoittautuminen Pyhän Mikaelin alttarikiltaan

Muut tapahtumat

Ei tällä hetkellä avoimia ilmoittautumisia

Ihmisiä leirinuotiolla