Nuori seurakunta

Tervehdys! Olet löytänyt tiesi Kangasalan nuoren seurakunnan sivuille. Täältä löydät tietoa nuorisotyöstä ja sen järjestämästä toiminnasta rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tsiigaile rauhassa kiinnostavaa toimintaa ja tule rohkeasti mukaan!

Nuorekas kesä 2017!

Nuorten toiminnassa kesällä tapahtuu perjantaisin Ranta-Einolassa, matalan kynnyksen Ranta-Einola -illat (lyhyesti "Reinolat") ovat nähkääs alkaneet! Lähes joka perjantai Ranta-Einolassa kokoonnutaan viettämään iltaa saunoen, makkaraa ja lättyä paistaen, toisten seurasta nauttien ja Sanan äärellä hiljentyen. Tule mukaan tsekkailemaan menoa! Illat alkavat klo 18.30 ja päättyvät pääsääntöisesti noin klo 23.

Rippikoululaiset voivat hakea illoista puuttuvia merkintöjä, merkinnän saa iltahartauden jälkeen eli viimeistään klo 21.30.

Ranta-Einolaan kannattaa varata mukaan hieman käteistä, makkara kustantaa 50 senttiä ja limupullo 2 euroa. Lätyt ja mausteet ovat ilmaisia.

Pyysalossa vietetään keskikesän juhlaa 23.6.2017! Tervetuloa mukaan nauttimaan Suomen kesästä!

Viikottaista toimintaa syksyllä 2017!

Nuortenillat

14-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitetut nuortenillat, eli tuttavallisesti nuortsit ovat parasta lauantai-illan tekemistä. Parkin ovet aukeavat klo 18 ja illat jatkuvat aina klo 23 asti. Illoissa vietetään aikaa yhdessä, lauletaan, kuullaan opetusta Raamatusta ja syödään yhdessä.

Nuortenilloissa on aina vastuutiimi, joka vastaa illan musiikki- ja ruokailupuolesta. Jos haluat mukaan kantamaan vastuuta, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Ismo Vettenrantaan.

Avoimet ovet

Nimensä mukaisesti nuorisotila Parkin ovet ovat auki! Torstaisin klo 15.00-17.30 olet tervetullut hengailemaan yhdessä, pelailemaan, juttelemaan ja tekemään läksyjä nuorisotilalla muiden nuorten kanssa. Tästä on hyvä jatkaa suoraa myös raamattuluennolle.

Raamattuluennot

Torstaisin klo 18-19 Parkissa nuorisopastori Marko Sagulin raamattuopetusta!
Raamattuluennot ovat koko seurakunnalle tarkoitettuja, vaikka luentosarja pidetäänkin nuorisotilassa. Tervetulleita ovat kaikki vanhat, nuoret ja keski-ikäiset raamatuntuntemuksen tasoon katsomatta.

tytöt heinikossa

Johanna Jutila