Koululaiset seurakunnassa

Kangasalan seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa alakouluikäisille lapsille ympäri vuoden. Kerhot, leirit ja retket ovat suunnattu kaikille kiinnostuneille tytöille ja pojille. Tutki sivupalkkia ja löydä itsesi tai lapsesi mukaan seurakunnan toimintaan.

Juuri nyt!

Koululaistyön toimintakausi starttailee koulun alun yhteydessä. Kerhot pyörähtävät täydellä vauhdilla käyntiin viikoilla 35 ja 36. Ennakkoilmoittautuminen kerhoihin alkaa maanantaina 21.8.2017 (linkin löydät Ilmoittaudu-sivulta). Syksyymme kuuluu myös Myrsky-leiri, jonka ilmoittautuminen on käynnissä juuri nyt! Myrsky-leiri on syyslomalla 16.-18.10. Pyysalossa.

Klubi-illat

Klubi-illat perjantaisin nuorisotila Parkissa klo 18–20 ovat 6–8-luokkalaisille tytöille ja pojille tarkoitettuja yhteisiä iltoja. Illoissa vietetään aikaa yhdessä pelaillen, musisoiden, ruokaa laittaen ja muiden aktiviteettien parissa. Syömme myös yhteisen iltapalan ja hiljennymme hartauteen. Lämpimästi tervetuloa mukaan klubille! Klubi-illat kesätauolla, toiminta jatkuu 1.9.2017!

Antti Timonen
Sähköposti: antti.timonen@evl.fi