Koululaiset seurakunnassa

Kangasalan seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa alakouluikäisille lapsille ympäri vuoden. Kerhot, leirit ja retket ovat suunnattu kaikille kiinnostuneille tytöille ja pojille. Tutki sivupalkkia ja löydä itsesi tai lapsesi mukaan seurakunnan toimintaan.

Juuri nyt!

Koululaistyön toimintakausi jatkuu tammikuun puolesta välistä. Kerhot aloittavat viikoilla 4 ja 5, tarkemmat tiedot Kerhot-välilehdeltä.  Parkin remontin vuoksi klubi-illat jatkuvat vasta helmikuussa, ensimmäistä kertaa ovet ovat auki 2.2.2018. Myöhemmin keväällä järjestetään perheretki yhdessä lapsi- ja perhetyön kanssa ja juhlitaan tuttuun tapaan äitienpäivää juhlalounaan merkeissä.

Lasten kesäleirien esite on julkaista ja jaettu koulujen kautta alakoululaisille. Mikäli esite ei ole kotiin tietään löytänyt, löydät sen myös tästä klikkaamalla!

Klubi-illat

Klubi-illat perjantaisin nuorisotila Parkissa klo 18–20 ovat 6–8-luokkalaisille tytöille ja pojille tarkoitettuja yhteisiä iltoja. Illoissa vietetään aikaa yhdessä pelaillen, musisoiden, ruokaa laittaen ja muiden aktiviteettien parissa. Syömme myös yhteisen iltapalan ja hiljennymme hartauteen. Lämpimästi tervetuloa mukaan klubille!

Antti Timonen
Sähköposti: antti.timonen@evl.fi