Ikäihmisten toiminta

Kyläkerhot ja muut ryhmät

Ikäihmisille järjestetään kyläkerhoja Ruutanassa, Havisevalla, Ranta-Einolassa, Vatialassa, Kuohenmaalla ja Saarikylissä. Osa kyläkerhoista järjestetään yleisissä kokoontumispaikoissa ja osa kodeissa. Kerhot kokoontuvat kerran kuukaudessa. Kokoontumisaika on 1,5h, johon sisältyy pienen ohjelman lisäksi kahvi. Kerhojen toiminnasta vastaavat diakoniatyöntekijät.

Kyläkerhot ovat tilaisuuksia tulla yhteen, tavata toisia ja vaihtaa kuulumisia. Saattaapa löytyä uusia ystäviä ja harrastuksiakin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Kokoontumispäivät ja -ajat ilmoitetaan srk:n nettisivujen lisäksi Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen lehdessä.

Kirkonkoto

Kirkonkoto on yhdessäoloa, ohjelmaa, virikkeitä ja vuorovaikutusta joka toinen viikko. Kirkonkodon ohjelmaan sisältyy maittava lounas, jonka valmistaa seurakunnan keittiöpalvelun henkilökunta. Ruokailu ja kahvi omakustannushintaan 6 €.

Toiminta on kesätauolla syyskuuhun asti.

Kokoontumisajat ja -paikat:

Kirkonkylän seurakuntakoti
Parillisen viikon ti klo 10-13.30. Syyskausi alkaa 5.9.

Sahalahden srk-talo
Parittoman viikon ti klo 10-13.30. Syyskausi alkaa 12.9.

Kuhmalahden Pentosali
Parittoman viikon ke klo 11-14.30. Syyskausi alkaa 13.9.

vanhuksen kädet