Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella monenlaisista asioista. Keskustelun aiheena voivat olla esimerkiksi oman elämäsi ongelmat (huolet, surut, sairaus, yksinäisyys tms.), äkilliset kriisit tai hengelliset asiat.

Diakoniatyöntekijältä saat neuvoja arkisten asioiden hoitamisessa kuten esimerkiksi etuuksien hakemisessa tai taloudellisissa asioissa.

Diakoniatyöntekijät tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä erityisesti ikääntyneiden ja huonosti liikkuvien luo.

Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Kangasalan seurakunnan diakoniatyö palvelee Kangasalan kaupungissa kirjoilla olevia henkilöitä.

Ota yhteyttä

• Diakoniatoimisto (Myllystenpohjantie 2) on avoinna ajan varanneille ti ja to klo 9-12. Vastaanottoajan voi varata edellä mainittuina aikoina numerosta 040 309 8080. HUOM. ei tekstiviestejä tähän numeroon.
  • Voit myös soittaa työntekijöiden omiin numeroihin tai lähettää heille sähköpostia. Voit jättää viestin puhelinvastaajaan.

Diakoniatoimistot

Kirkonkylä

Seurakunnan virastot, Myllystenpohjantie 2. Diakoniatoimisto on avoinna ajan varanneille ti ja to klo 9-12. Vastaanottoajan voi varata edellä mainittuina aikoina numerosta 040 309 8080.

Suorama

Suoraman seurakuntakeskus, Suoramantie 9. Vastaanotto sopimuksen mukaan.  Perhediakoni tavattavissa sopimuksen mukaan.

Sahalahti

Seurakuntatoimisto, Kurviksenkuja 5. Vastaanotto sopimuksen mukaan.

Kuhmalahti

Pentosali, Kuhmalahden seurakuntatoimisto, Lehtitie 1. Avoinna tiistaisin klo 9-12. Muulloin sopimuksen mukaan.

Vaahteranlehdet