Lasten ja perheiden seurakunta

"Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaisensa on Jumalan valtakunta." Mark. 10:14

Seurakuntamme on mukana lapsiperheiden arjessa. Erilaisten perheiden kohtaaminen, vanhemmuuden tukeminen ja kristillinen kasvatus ovat ammattitaitoisten lastenohjaajiemme työn pääpainopisteitä.

Seurakuntamme tarjoaa lapsiperheille monipuolista toimintaa

• Päiväkerhoryhmät on suunnattu 3-5-vuotiaille ja ne kokoontuvat kaksi kertaa viikossa. Kerhotoiminta kevätkaudella 2019 alkaa viikolla 3.

• Avoimet perhekerhot ovat lasten ja vanhempien yhteisiä kerhohetkiä kerran viikossa. Perhekerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhotoiminta kevätkaudella 2019 alkaa viikolla 3.
  • Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki. Siellä tutustutaan Raamatun kertomuksiin, rukoillaan, lauletaan, leikitään ja askarrellaan.

• Aarrearkkumessut ovat lapsiperheille suunnattuja jumalanpalveluksia Kangasalan kirkossa. Messun jälkeen on maksuton lounas ja touhua koko perheelle Kirkonkylän seurakuntakodilla.

• 4-vuotiaille järjestetään omia syntymäpäiväjuhlia neljä kertaa vuodessa, joihin syntymäpäiväsankarit saavat henkilökohtaisen kutsun.

• Pienille koululaisille seurakunta järjestää Kangasalan kaupungin koordinoimaa iltapäivätoimintaa.

• Kummikerhot: Kahdesti kuussa järjestettävä puuhakerho on matalankynnyksen kerho, jossa kummi ja lapsi voivat yhdessä askarrella. Jokainen kerta on oma tapahtumansa eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Työkalujen vuoksi puuhakerhon ikäraja on 5 vuotta. Mikäli kummin kanssa osallistuminen ei ole mahdollista voi kerhoihin osallistua muun tutun aikuisen kanssa.
lasten jalat