Hyvää parisuhteelle

Parisuhde on monille elämän tärkein suhde. Parisuhteesta huolehtiminen on tehokkain tapa huolehtia myös lapsista. Uskomme keskinäiseen kunnioitukseen perustuvan pitkän parisuhteen hyviin mahdollisuuksiin kaikkien perheen jäsenten kannalta.

Monipuolista Hyvää parisuhteelle

• Videoklippien ja luentojen kautta voi vahvistaa vuorovaikutus- ja ristiriitojen ratkaisutaitoja.
  • Parisuhdepäivät  syventävät läheisyyttä ja lisäävät hyvinvointia.
  • Viiniä ja flirttiä on marraskuinen juhlahetki parisuhteelle. Omassa kahden hengen pöydässäon aikaa kohdata oma kumppani hyvän ruuan, lasillisen viiniä ja hyvän ohjelman siivittämänä.
  • Rakkausmessussa on tarjolla toisenlaista viiniä ja leipää.
  • Parisuhteen perheleiri on vuotuinen koko perheen leiri elokuussa Pyysalossa.
  • Parisuhteen kuntokartoitus on 2x1,5 h mittainen keskustelu, joka on pysähdyspaikka pareille tutkia ”missä mennään”. Keskustelu etenee annettujen kysymysten ja tehtävien mukaan. Kuntokartoituskeskustelu sopii myös parisuhteesta haaveileville yksilöille.
  • Rakkaustalkkari –toiminnan kautta on mahdollista kouluttautua vapaaehtoiseksi toimijaksi perhetalolle. Koulutus lisää parisuhdetietoutta ja vahvistaa ihmissuhdetaitoja. Mukaan voi tulla yksin, oman kumppanin tai ystävän kanssa. Koulutuksia järjestetään kerran vuodessa.
  • Terapia-ajan voi varata parisuhdekysymyksiin. Voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

KEVÄT 2022

Kehitä parisuhdettasi -luennot

Kirkonkylän seurakuntakodilla

17.1. Inspiroivaa yhdessä tekemistä, PERUTTU
31.1. Pilkettä silmäkulmassa - seksuaalisen läheisyyden rikastaminen,PERUTTU
7.3. Piilossa olevat ristiriitojen syyt - lapsuuden kiintymyssuhteen vaikutus omiin toimintatapoihin
14.3. Annan anteeksi - luovuutta sovintoon itsen ja toisen kanssa

Parisuhdepäivät

La 5.2. klo 10-14 Perhetalolla: aamiainen, ohjattu parisuhteen kuntokartoitus 1, Tunne minut -luento ja parivenyttely. PERUTTU

Ilmoittaudu mukaan!

La 26.3. klo 10-14  Kirkonkylän seurakuntakodilla: aamiainen, ohjattu parisuhteen kuntokartoitus 2, Aloitteellisuus ja vastavuoroisuus -luento sekä ohjattua paritanssia.

Ilmoittaudu mukaan!

Päivät maksuttomia ja avoimia eri-ikäisille pareille. Ilmoittautuminen alkaa 10.1.2022 klo 12. Kumpaankin päivään on oma ilmoittautuminen.

Mies ja nainen katsovat käsi kädessä samaan suuntaan tyhjässä katsomossa.
Noin kaksikymmentä eri ikäistä naista ja miestä istuu ja nauraa. Kaikilla samanlaiset paidat.
Rakkaustalkkareita