Perhejuhlat ja hautajaiset

”Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa.” (Room.12:15)

Ajankohtaiset ohjeet toimituksista koronavirustilanteen aikana (kaste, hautaan siunaaminen, muistotilaisuus) näet tästä uutisesta

Jumalan puoleen saa kääntyä kaikissa elämäntilanteissa. Kristityllä on oikeus pyytää elämäänsä siunausta, kaikkea ajallista ja iankaikkista hyvää.

Seurakunta on mukana ja tukena sekä arjessa että juhlassa, niin ilossa kuin surussa. Ristiäiset, rippijuhlat, häät ja hautajaiset ovat merkittäviä rajapyykkejä elämän matkalla. Kirkolliset toimitukset tuovat pyhän arjen keskelle.

Kodinsiunaus on juhlava tapahtuma, jossa yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa rukoillaan siunausta kodille ja sen asukkaille. Maistraatissa solmittu avioliitto voidaan siunata kirkollisesti.

Seurakunta muistaa syntymäpäiväsankareita eri tavoin. Myös avioliiton vuosipäiviä kannattaa juhlia.

Seurakunnan yhteystiedot

Kirkkoherranvirasto ja Taloustoimisto

Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
kangasalan.seurakunta@evl.fi
Puh. 040 309 8000 (Huom! Tähän numeroon ei voi lähettää tekstiviestejä!)

Aukioloajat:

ma ja ti 10-15
keskiviikkoisin suljettu
to 10-17
pe 10-13

Haluamme parantaa asiakkaiden yksityisyyden suojaa ja taata turvavälien säilymisen. Siksi suosimme ensisijaisesti ajanvarausta. Ajan voi varata sähköpostitse tai puhelimitse. Varattavan ajan pituus riippuu asioinnin aiheesta.

Soittaessasi virastolle kuulet aluksi musiikkia, mutta et ole jonossa. Odota hetki, niin vastaamme puheluusi. Myös seurakunnan työntekijöihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla.

Virastolla voi maksaa virkatodistuksia ja adresseja myös maksukortilla.

Kangasalan seurakunnan kirkkoherranviraston sisäänkäynnin porttikäytävä ja seurakunnan valomainos.

Laskutustiedot

Kangasalan seurakunta
Y-tunnus 0205424-8
Ostolaskut otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuina.

Verkkolaskutustiedot

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus 003702054248
Operaattori Basware Oyj
Välittäjän tunnus BAWCFI22

Sähköposti- ja paperilaskutustiedot:

Laskulla (ja kirjekuoressa) tulee olla seuraavat nimi- ja osoitetiedot.
Kirkon palvelukeskus/
Kangasalan seurakunta
++3195++
00026 BASWARE

Sähköpostilähetys:
Sähköpostilaskut voi lähettää liitetiedostona PDF-muodossa osoitteeseen:
kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Jos lähetät useamman laskun, jokaisen laskun tulee olla omassa tiedostossaan.
Tiedostonimessä saa olla vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [_] (ei ääkkösiä tai välilyöntejä).
Sähköpostin viestikentän tulee olla täysin tyhjä ja viestin koko ei saa ylittää 5 Mt.
Laskut tulee lähettää osoitteesta, johon voidaan myös vastaanottaa mahdolliset kuittausviestit.

Huomaattehan, että paperilaskujen käsittelyaika saattaa olla huomattavasti pidempi ja epävarmempi.
Laskutuksen sähköposti- ja PL-osoitteisiin tulee lähettää vain laskuja. Kaikki muu materiaali ja tavara tulee lähettää käyntiosoitteeseemme.

Ehdotuksia häämusiikiksi

Melartin: Juhlamarssi (Prinsessa Ruusunen)

Elgar: Pomp and circumstance

Wagner: Häämarssi (oopperasta Lohengrin)