Tervetuloa isoseksi!

Ripari on jäänyt taakse. Muistoja, kokemuksia ja kavereita on saatu, mutta mitä seuraavaksi? Haluatko tulla mukaan isoseksi? Isostoiminta on sinua varten!

Isostoiminta Kangasalla

Parhaimmillaan seurakunnan toiminnassa mukana oleminen on kasvattavaa, opettavaa, hyödyllistä ja hauskaa. Jos rippileiri oli sinulle hyvä kokemus, älä jää paitsi isostoiminnasta!

Isostoiminta antaa sinulle erinomaisia valmiuksia erilaisiin ryhmänohjaajan tehtäviin leiri- ja pienryhmätyössä. Toimintaan kannattaa tulla, vaikkei edes haluaisi isoseksi tai kerhonohjaajaksi. Kovatasoisessa toiminnassa saaduista taidoista ja todistuksesta on varmasti hyötyä muuallakin, hauskoista kokemuksista ja uusista kavereista puhumattakaan. Illoissa ja leireillä on upea tunnelma, joka tarttuu helposti jokaiseen.

Ota seurantaan myös @parkki.insta Instagramissa niin et missaa tiedotuksia isostoiminnasta!

Isostoiminnan syksy 2021

Aloittavat isoset

Aloittavien isosten infotilaisuus nuorisotila Parkissa ti 24.8.2021 klo 16.30-18.00. 

Aloittavilla isosilla on mahdollisuus joka viikko valita itselleen sopivampi ryhmä, joko tiistain tai keskiviikon ryhmä. Ryhmä kokoontuu aina parittomalla viikolla, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16.30-18.00. Ryhmien sisällöt ovat samalla viikolla vastaavat, eli voit myös vaihdella ryhmää johon osallistut oman aikataulusi mukaisesti.

Tiistain ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 31.8.2021 ja keskiviikon ryhmä 1.9.2021.

Aloittaneiden isosten ensimmäinen isosleiri järjestetään 29.-31.10.2021 leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalossa.

Jatkavat isoset

Isostoiminnassa jatkavat isoset kokoontuvat parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 17.30-19.00 nuorisotila Parkissa. Jatkavilla isosilla on säästössä yksi isosleiri menneeltä keväältä. Tiedotamme sen järjestämisestä myöhemmin.

Jatkavien isosten ensimmäinen kokoontuminen syksyllä 2021 on keskiviikkona 8.9 nuorisotila Parkissa.

 

Lomakkeet

Isosen palkkiolomakkeen voit ladata tästä!Linkki avautuu uudessa välilehdessä

kädet yhdessä

Ota yhteyttä

nuorisopappi, seurakuntapastori

Virkavapaalla 15.10.2021 alkaen.

nuorisotyönohjaaja

Virkavapaalla 30.8.2021 alkaen.