Kolme naista nauravat porukassa.

Aikuisten liikuntaryhmät, pienpiirit ja yhteiset tapahtumat

Jokaisella on oma tapa tutkia elämää ja kohdata Jumala. Se voi olla hiljentymistä Sanan äärellä, rukoilu, käsityöt tai vaikkapa rupattelu saunan lauteilla miesten kesken. Toiset taas haluavat kuulla lisää Raamatusta, hoitaa parisuhdettaan tai oppia uutta. Mikä on sinun tapasi?

Seurakunnnassamme kokoontuu erilaisia pienryhmiä ja avoimia pienpiirejä, joissa voit keskustella ja viettää aikaa yhdessä muiden seurakuntalaisten kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus rukoilla ja tutustua raamattuun.

Yhdessä voimme etsiä ja löytää Sinun paikkasi seurakunnassa.

Tule mukaan - olet odotettu!

Kaikki toiminta sekä yksittäiset tapahtumat, retket ja leirit löytyvät tapahtumakalenterista.

Perheiden askarteluillat

22.11. 17.30-19. Huutijärven srk-talo. Ei ilmoittautumista.

Aikuisten nuortenillat

Oletko työikäinen aikuinen, joka etsii jonkinlaista yhteyttä seurakuntaan? Kiinnostaako sinua yhdessä hengailu, keskustelu ja/tai kuuntelu? Vastasitko myöntävästi johonkin näistä kysymyksistä? Tämä ilta on sinua varten.
Kokoontumiset 4.11. ja 2.12.  Mukana on aina jotain ohjelmaa, vapaata oleilua, lauluja ja iltahartaus illan päätteeksi. Tarjolla kahvia ja teetä.

Aikuisten nuortenillat ovat syrjinnästä vapaata aluetta. Kunnioitamme kaikkien vakaumusta, identiteettiä ja mielipiteitä. Noudatamme turvallisen tilan periaatetta, jossa eri tavoin ajattelevat voivat kohdata ja oppia toisiltaan. Tule mukaan!

Alfa-kurssi

Mikä on elämän tarkoitus? Miten viettäisin loppuelämäni mahdollisimman hyvin? Miksi elämässä on kärsimystä? Mistä voin löytää toivon?

Alfa on sarja tapaamisia, joissa tutkitaan elämää ja kristinuskoa. Jokainen tapaaminen tarkastelee erilaista uskoon liittyvää kysymystä, tarkoituksena herättää keskustelua. Alfoja järjestetään ympäri maailmaa ja kaikki ovat tervetulleita.

Kurssi alkaa 1.12.2022 ja jatkuu viikoittain torstaisin maaliskuun 2023 loppuun. Aloitamme klo 18.00 ja ilta päättyy klo 20.00, tarjolla pientä iltapalaa.

Kangasalla Alfa-kurssia vetävät Kaisa ja Pekka Härkönen. Jos olet kiinnostunut Alfa-kurssista, kysy rohkeasti lisää!
Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla 24.11. mennessä: Pekka, peksi65(at)hotmail.fi / Kaisa, kaisko(at)gmail.com

Naisten jumppa

Merja Laaksosen vetämänä torstaisin klo 18.30 – 19.30 Vatialankulma. Energinen ryhmä sopii kaiken kuntoisille ja -ikäisille naisille. Hiki tulee taatusti pintaan ja hymy suupieliin 70-, 80-, ja 90-luvun parhaimpien discohittien tahdissa.

Naisten kuntolentopallo

Ryhmä kokoontuu torstaisin Suoraman seurakuntakeskuksessa klo 18. Ryhmän vetäjänä Marja-Liisa Mäsä.

Tosiäijien torstaisähly

Torstaisin Suoraman seurakuntakeskuksen salissa klo 20. Vetäjänä Sakari Vanhanen.

Miesten saunailta

Kerran kuukaudessa  torstaisin klo 18 Pyysalossa. Syödään, saunotaan ja jutellaan tärkeistä asioista. Mukana vierailevia alustajia.

Veteraanilentopallo

Perjantaisin Suoraman seurakuntakeskuksella klo 15. Vetäjänä Tarmo Myllyniemi.