Retket ja leirit

Seurakunnan nuorisotoiminnan aivan ydintä ovat erilaiset retket ja leirit. Tällä sivulla tiiviisti yleistä tietoa Kangasalan seurakunnan nuorisotoiminnan retkistä ja leireistä. Olet lämpimästii tervetullut mukaan kaikkeen! Lisätiedot kuluvan kauden toiminnasta sähköisestä käsiohjelmasta.

Vastuutiimipäivät

Nuorisotyön vastuutiimipäivä järjestetään aina kevätkauden ja syyskauden päätteeksi kiitokseksi vastuutiimille. Kyseessä on siis nuorteniltojen vastuutiimin virkistys- ja kiitospäivä. Mukaan tiimiin ovat tervetulleita kaikki, jotka voivat sitoutua nuorteniltojen vastuutehtäviin (keittiöön, bändiin tai juontoon) vähintään neljä kertaa kevään tai syksyn aikana. Lähtö yleensä Tapulinmäeltä klo 17 ja paluu samaan paikkaan noin klo 23. Ohjelmassa yhteistä ylläritekemistä, sekä laadukasta ruokailua! Retki on vastuutiimiläisille ilmainen.

Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet vastuutiimiläiset! Ilmoittautumisen alkamisesta ilmoitetaan aina keväällä ja syksyllä erikseen.

 

Isosleirit 1, 2 & 3!

Isostoimintaan ilmoittautuneille tarkoitetut leirit, joissa päästään paremmin sisälle leirielämän saloihin ja isosena toimimisen tärppeihin, sekä päästään harjoittelemaan isosena olemista ihan käytännössä. Ensimmäisen vuoden isosille on yksi leiri syksyllä ja yksi keväällä. Valmistuvien eli toisen vuoden isosten leiri on alkukeväästä, yleensä helmikuussa, ja kolmannen leirin jälkeen isosille jaetaan myös todistukset. Ilmoittautuminen tapahtuu yleensä pari kolme viikkoa ennen leirejä. Lisätietoja ilmoittautumisesta tai leireistä tulee tarkemmin ennen leiritä, mutta voit myös kysyä niitä halutessasi nuorisotiimiltä!

 

Maata Näkyvissä -festarit 18-20.11.2022

Festarit ovat vuosittainen tykitys festarifiilistä ja musiikkia Turun Gatorade centterissä. Kotimaisten artistien lisäksi esiintyjiä tulee joka vuosi myös ulkomailta. Ohjelma ei koostu pelkästään musiikista, vaan siihen sisältyy paljon muutakin jonka voi kokea vain Maata Näkyvissä -festareilla. Festariretken hinta on 69 €. Hintaan sisältyy konserttiliput, majoitus leirikeskuksessa sekä aamu ja iltapalat majoituspaikassa. Festaripaikalla ruokailut kustantaa jokainen itse. Hallista löytyy useita ravintoloita ja lisäksi messukeskuksen puolella on myös ruokailumahdollisuus tapahtuman järjestäjän toimesta. Ilmoittautuminen päättyy pe 4.11. klo 23
 

Lisätietoa festareista löydät täältä:
www.maatanakyvissa.fi

 

Nuorten Talvipäivät Pöltsamaalla

Retki Viron ystävyysseurakunnan Nuorten Talvipäivät -tapahtumaan Pöltsamaalle tammi-helmikuun vaihteessa. Retken hinta noin 60€. Vierailun aikana teemme myös pienen retken Tartoon. Koulusta/opiskeluista joutuu retkelle lähtiessä olemaan pois sekä torstain, että perjantain. Lisätiedot retkestä Jommulta (0403098081). Retken toteutumisesta ja ilmoittautumisen alkamisesta tiedotetaan erikseen!

Huom! Ruoka-allergioita ei kyetä juurikaan huomioimaan, retkeläisillä oltava voimassa oleva kuvallinen henkilökortti tai passi, sekä eurooppalainen sairaanhoitokortti. Retkelle on rajallinen osallistumismäärä.

risti
kitara