Retket ja leirit

Seurakunnan nuorisotoiminnan aivan ydintä ovat erilaiset retket ja leirit. Tällä sivulla tiiviisti yleistä tietoa Kangasalan seurakunnan nuorisotoiminnan retkistä ja leireistä. Olet lämpimästii tervetullut mukaan kaikkeen! Lisätiedot kuluvan kauden toiminnasta sähköisestä käsiohjelmasta. 

Maata näkyvissä festarit 17-19.11.2023 Catorade center Turku

Jälleen tänä syksynä on mahdollista viettää huikea festariviikonloppu Turussa. Teemme siis koko viikonlopun mittaisen reissun  festareille. Majoitumme mukavasti Mustajärven leirikeskuksessa, jossa myös nautimme aamu/iltapalat.Päiväruokailut jokainen hoitaa makunsa mukaan itse. Koko viikonlopun Festarimatkan hinta on siis vain 65€. Ilmoittautuminen alkaa ma 25.9. klo 8.  (maatanakyvissa.fi löydät festariohjelman ja infoa)  

Vastuutiimipäivät

Nuorisotyön vastuutiimipäivä järjestetään aina kevätkauden ja syyskauden päätteeksi kiitokseksi vastuutiimille. Kyseessä on siis nuorteniltojen vastuutiimin virkistys- ja kiitospäivä. Mukaan tiimiin ovat tervetulleita kaikki, jotka voivat sitoutua nuorteniltojen vastuutehtäviin (keittiöön, bändiin tai juontoon) vähintään neljä kertaa kevään tai syksyn aikana. Lähtö yleensä Tapulinmäeltä klo 17 ja paluu samaan paikkaan viimeistään noin klo 23. Ohjelmassa yhteistä ylläritekemistä, sekä laadukasta ruokailua! Retki on vastuutiimiläisille ilmainen.

Tervetuloa mukaan vanhat ja uudet vastuutiimiläiset! Ilmoittautumisen alkamisesta ilmoitetaan aina keväällä ja syksyllä erikseen.

 

Isosleirit 1, 2 & 3!

Isostoimintaan ilmoittautuneille tarkoitetut leirit, joissa päästään paremmin sisälle leirielämän saloihin ja isosena toimimisen tärppeihin, sekä päästään harjoittelemaan isosena olemista ihan käytännössä. Ensimmäisen vuoden isosille on yksi leiri syksyllä ja yksi keväällä. Valmistuvien eli toisen vuoden isosten leiri on alkukeväästä, yleensä helmikuussa, ja kolmannen leirin jälkeen isosille jaetaan myös todistukset. Ilmoittautuminen tapahtuu yleensä pari kolme viikkoa ennen leirejä. Lisätietoja ilmoittautumisesta tai leireistä tulee tarkemmin ennen leiritä, mutta voit myös kysyä niitä halutessasi nuorisotiimiltä!

Isosleiri 3/3 on tulossa! Sinä viime vuonna isostoiminnan aloittanut nuori edessäsi on vielä yksi isosleiri!  Ilmottaudu mukaan leirille tästä.

 

risti
kitara