Mustalla pohjalla kultainen leijona, jonka ympärillä on kolmio. Yksi kolmion kyljistä on risti. Kangasalan seurakunnan nuorisotyön logo.

Nuori seurakunta

Tervehdys! Olet löytänyt tiesi Kangasalan nuoren seurakunnan sivuille. Täältä löydät tietoa nuorisotyöstä ja sen järjestämästä toiminnasta rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tsekkaa rauhassa kiinnostavaa toimintaa ja tule rohkeasti mukaan!

Käy seuraamassa Instagramissa @parkki.insta, sieltä löydät ajantasaisimman tiedon toiminnasta ja muutenkin fiiliksiä meidän menosta! Instan lisäksi muita meidän kanavia on Snapchatissa @parkkinuoret ja Discordissa AnttiNTO#2275.

Tehty Padletilla

Viikottaista toimintaa (1.9. alkaen)

Nuortenillat Parkissa joka perjantai klo 19-22.30

14-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitetut nuortenillat, eli tuttavallisesti nuortsit ovat parasta perjantai-illan tekemistä. Parkin ovet aukeavat klo 19 ja ovet sulkeutuvat viimeistään klo 22.30. Illoissa vietetään aikaa yhdessä, lauletaan, tehdään ehkä jotain toiminnallista ja syödään yhdessä. Joskus nuortenilta saattaa olla jossain muussa tilassa kuin Parkissa, kannattaa siis tarkistaa päivät ohjelmasta!

Nuortenilloissa on vastuutiimi, joka vastaa illan musiikki-, juonto- ja ruokailupuolesta. Jos haluat mukaan kantamaan vastuuta, ole yhteydessä nuorisotiimiin! Ilmoittautuminen vastuutiimiin alkaa syksylle elokuussa ja keväälle joulu-tammikuussa, mutta myös kesken kauden voi hypätä mukaan! Vastuutiimille järjestetään seurakunnan puolesta kiitosretket aina syksyn ja kevään päätteksi.

Parkin avoimet ovet torstaisin klo 15-17.45

Nimensä mukaisesti nuorisotila Parkin ovet ovat auki! Torstaisin olet tervetullut hengailemaan yhdessä, pelailemaan, juttelemaan ja tekemään läksyjä nuorisotilalla muiden nuorten kanssa. Avoimiin oviin ei sisälly ohjelmaa, mutta tarjolla on pientä välipalaa.

Isostoiminta joka toinen keskiviikko

Aloittavat    klo 16.30-18.00
Jatkavat       klo 18.15-19.45

Isostoiminnassa mm. opetetaan ryhmän ohjaamista, leikin vetämistä, heittäytymistä ja pidetään muutenkin hauskaa! Toimintaan kuuluu tekemisen lisäksi myös oppimista kuuntelemalla, osallistumalla muiden isosten suunnittelemiin toimintoihin ja hiljentymistä elämän suurten kysymysten ääreen esimerkiksi hartauden muodossa. Kokoonnumme joka toinen viikko, ja lisäksi luvassa on yhteensä kolme mieletöntä isosleiriä!

Isostoiminta on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille. Ilmoittautuminen alkaa syksyllä srk:n nettisivujen kautta (www.kangasalanseurakunta.fi/ilmoittaudu). Jos aika on jo umpeutunut mutta haluaisit vielä mukaan, laita viestiä!

Mopokerho torstaisin klo 17-20

Joka torstai kouluaikoina kokoontuva kerho on tarkoitettu tytöille ja pojille, jotka ovat kiinnostuneita mopojen ja polkupyörien rassaamisesta. Rassattavat ja työkalut kerhon puolesta, omiakin saa huoltaa. Kahviakin keitellään. Kerho pyörii osoitteessa Nikkarintie 3, lisätietoja voi kysyä Jommulta 0403098081.

Klubi-illat torstaisin klo 18-19.30

Alle rippikouluikäisille, eli 5.-7.-luokkalaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta. Iltaan kuuluu pelailua, kisailua, tarjoilua ym. yhteistä tekemistä. Ei ilmoittautumista, tervetuloa mukaan!
tytöt heinikossa