Nuori seurakunta

Tervehdys! Olet löytänyt tiesi Kangasalan nuoren seurakunnan sivuille. Täältä löydät tietoa nuorisotyöstä ja sen järjestämästä toiminnasta rippikouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Tsiigaile rauhassa kiinnostavaa toimintaa ja tule rohkeasti mukaan!

Nuorisotyön syksyn käsiohjelman löydät tästä ja tästä

Viikottaista toimintaa!

Nuortenillat Parkissa joka lauantai

14-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille tarkoitetut nuortenillat, eli tuttavallisesti nuortsit ovat parasta lauantai-illan tekemistä. Parkin ovet aukeavat klo 18 ja ovet sulkeutuvat viimeistään klo 23. Illoissa vietetään aikaa yhdessä, lauletaan, kuullaan opetusta ja syödään yhdessä.

Nuortenilloissa on aina vastuutiimi, joka vastaa illan musiikki- ja ruokailupuolesta. Jos haluat mukaan kantamaan vastuuta, ole yhteydessä nuorisotiimiin!

Parkin avoimet ovet torstaisin

Nimensä mukaisesti nuorisotila Parkin ovet ovat auki! Torstaisin klo 15-17.45 olet tervetullut hengailemaan yhdessä, pelailemaan, juttelemaan ja tekemään läksyjä nuorisotilalla muiden nuorten kanssa.

tytöt heinikossa