Perhetalo

Perhetalo on seurakuntamme arvovalinta perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Perhetalon toimintaan ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet. Luomme lapsiystävällisiä ja yhteisöllisiä mahdollisuuksia monipuoliseen kohtaamiseen.

Parisuhde, vanhemmuus, isovanhemmuus

Toimintamme keskiössä on parisuhde, vanhemmuus ja isovanhemmuus. Huomioimme toiminnassamme myös parisuhdetta kaipaavat aikuiset ja yksin asuvat sekä yksin lapsistaan huolehtivat vanhemmat.

Tule sellaisena kuin olet

Jokaisella ihmisellä on luovuttamaton ja ehdoton arvo. Näemme, että perheitä on monenlaisia, ydinperheistä sateenkaariperheisiin. Perhekäsityksemme sisältää useita sukupolvia ja myös hengellisen ulottuvuuden: olemme Jumalan perhettä.

Tietoa, työkaluja ja juhlahetkiä

Tuemme ihmisiä pitämään huolta rakkaudesta ja opettelemaan elämään ihmisiksi perhesuhteissa. Tarjoamme tietoa ja työkaluja videoklippien, luentojen, teemapäivien ja vertaistapaamisten kautta. Vahvistamme olemassa olevaa hyvää ja rohkeutta tavoitella omia unelmia. Järjestämme juhlahetkiä, joissa voi iloita ja nauttia yhdessä. Pyrimme panostamaan erityisesti lyhyisiin ryhmiin tai teemapäiviin jonkin tietyn aihealueen tiimoilta.

Terapiaa, vertaistukea ja eroapua

Turvallisuus ja toivo selviämisestä ovat tärkeitä elämän kipukohdissa. Siksi tarjoamme mahdollisuuksia terapeuttiseen työskentelyyn, vertaistukeen ja eroapuun.

Haluaisitko olla mukana auttamassa?

Otamme mielellämme toimintaamme mukaan vapaaehtoisia! Tehtävä voidaan suunnitella omien mielenkiinnonkohteidesi ja aikataulujesi mukaan -  voit olla mukana pidempiaikaisesti tai esimerkiksi yhdessä yksittäisessä teemapäivässä.

Kaksi lasta ja kolme aikuista leikkivät lattialla värikkäiden mattojen ja tyynyjen päällä.

Lapsia leikkimässä Perhetalolla