Perhetalo

Kangasalan perhetalo tarjoaa konaisvaltaista hyvää erilaisille perheille. Toiminta on kohdennettu aikuisille. Perhetalo on seurakuntamme arvovalinta perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Luomme lapsiystävällisiä ja yhteisöllisiä mahdollisuuksia monipuoliseen  kohtaamiseen.

Parisuhde, vanhemmuus, isovanhemmuus

Toiminnan keskiössä on parisuhde, vanhemmuus ja isovanhemmuus. Huomioimme toiminnassamme myös parisuhdetta kaipaavat aikuiset.

Tule sellaisena kuin olet

Jokaisella ihmisellä on luovuttamaton ja ehdoton arvo. Näemme, että perheitä on monenlaisia, ydinperheistä sateenkaariperheisiin. Perhekäsityksemme sisältää useita sukupolvia ja myös hengellisen ulottuvuuden: olemme Jumalan perhettä.

Tietoa, työkaluja ja juhlahetkiä

Tuemme ihmisiä pitämään huolta rakkaudesta ja opettelemaan elämään ihmisiksi perhesuhteissa. Tarjoamme tietoa ja työkaluja videoklippien, luentojen, teemapäivien ja vertaistapaamisten kautta. Vahvistamme olemassa olevaa hyvää ja rohkeutta tavoitella omia unelmia. Järjestämme juhlahetkiä, joissa voi iloita ja nauttia yhdessä.

Terapiaa, vertaistukea ja eroapua

Turvallisuus ja toivo selviämisestä ovat tärkeitä elämän kipukohdissa. Siksi tarjoamme mahdollisuuksia terapeuttiseen työskentelyyn, vertaistukeen ja eroapuun.

Kaksi lasta ja kolme aikuista leikkivät lattialla värikkäiden mattojen ja tyynyjen päällä.

Kaksi naista seisovat vihreän lehtipuun edessä pidellen suuria kukkakimppuja. Naiset hymyilevät.
Perhetalon työntekijät. Vasemmalla Arja Seppänen ja oikealla Päivi Segerroos.