Koululaiset seurakunnassa

Kangasalan seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa alakouluikäisille lapsille ympäri vuoden. Kerhot, leirit ja retket ovat suunnattu kaikille kiinnostuneille koululaisille. Tutki sivupalkkia ja löydä itsesi tai lapsesi mukaan seurakunnan toimintaan.

Juuri nyt!

Ilmoittautuminen kesän lastenleireille alkanut 20.2.2020! Kesäleiriesite julkaistaan helmikuun toisella viikolla ja sitä jaetaan kouluilla sekä seurakunnan kerhoissa.

Ilmoittautuminen 1-2 luokkalaisten kesäkerhoon on alkanut 10.2.2020! Ilmoittautumislinkki löytyy Ilmoittautumiset -sivuilta, jonne pääset etusivun vasemmasta reunavalikosta.

Klubi-illat perjantaisin nuorisotila Parkissa klo 18–19.30 ovat 5.–7.-luokkalaisille koululaisille tarkoitettuja yhteisiä iltoja. Illoissa vietetään aikaa yhdessä pelaillen, musisoiden ja muiden aktiviteettien parissa. Syömme myös yhteisen iltapalan ja hiljennymme hartauteen. Lämpimästi tervetuloa mukaan klubille!

Antti Timonen
nuorisotyönohjaaja, kouluyhteistyö